Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tablet Önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Demek istediğim uluslararası garanti diye birşey var. Şartlarını ve Samsung'da Türkiye için geçerli olup olmadığını öğren. Nikon'da Türkiye için geçmez mesela.

Anladım o zaman marmara forumdaki samsugu arayıp işi garantiye alayım ;)

Birde sahibindende 1.450ye buldum nasıl fiyat sizce

İpad3 wifi3g ile aynı fiyatı

• Yanıt 98
  • Görüntüleme 14,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesinlikle ipad... İmza: android tablet sahibi

• Hayır galaxy kullanmadım. Kore bana bana ters :D Samsung alacak olsam latitude alırım cillop gibi Samsung o da Şaka şaka. Takip ettiğim kaynaklar telefonda androidin başarılı olduğunu am

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

eline iPad'i almadan app dünyasına girmeden ona buna bakarsak yorum yapacaksan hiç yapmayalım sabricim iPad'in iş dünyasındaki etkilerini sıralamamı ister misin ? Gerçi google amcan gösteri

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Açıkçası tablette android pek iyi fikir gelmiyor bana. Fiyatlarına hiç bakmadım. Yeni geldiği için üzerinde 100-200 fazlalık vardır.

Benim çok hoşuma gitti buda yeni reklamı youtubeda bile yok

http://www.chip.com.tr/video/samsung-galaxy-note-10-1_2887.html

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Yakup Çağatay,

Yakup sen galiba kendi telefonunuda şimdi 5ide dışarıdan alıcaksın garantili değil dimi? Sence bekliyimmi mağazalara gelmesini yoksa ingiltereden mi alayım ?

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay,

Yakup sen galiba kendi telefonunuda şimdi 5ide dışarıdan alıcaksın garantili değil dimi? Sence bekliyimmi mağazalara gelmesini yoksa ingiltereden mi alayım ?

Ben 2 yıldır yurtdışından 6-7 adet aldım . Ama bu Apple :) aldığın mala güveniyorsan yurtdışından al tabiki. Sorun olursa gönderme imkanın da varsa hiç düşünme

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben 2 yıldır yurtdışından 6-7 adet aldım . Ama bu Apple :) aldığın mala güveniyorsan yurtdışından al tabiki. Sorun olursa gönderme imkanın da varsa hiç düşünme

Aynen kuzenim ingilterede okuyo ona gönderirim halleder.

Benim htc nerdeyse 1 yıla yaklaştı tık yok bundada sorun olacağını sanmıyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sanmaktan ziyade araştır önceden yabancı 3-4 kaynaktan hele ilk üretim ise acele etme

hee hakikatten unuttum onu ben nokia n8 almıştım ilk çıktığında kendi kendine reset atıyodu mahkemelik olmuştum ilk üretimler öyle demişlerdi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ipad derim hala. Bunun ne kılıfı bulunur, ne ekran filmi ne başka birşeyi.

iPadi hiç sevemedim ben çok niteliksiz geliyo bana sıkıcı geliyor

Yanıtlama zamanı:

iPadi hiç sevemedim ben çok niteliksiz geliyo bana sıkıcı geliyor

Sen bilirsin ama işini iyi yapıyor, pili çok iyi. O reklamda gördüklerin kullanmayacağın göz boyama. Telefon gibi gelmiyor bana android tabletleri. Her ne alırsan hayırlı olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sen bilirsin ama işini iyi yapıyor, pili çok iyi. O reklamda gördüklerin kullanmayacağın göz boyama. Telefon gibi gelmiyor bana android tabletleri. Her ne alırsan hayırlı olsun.

Nasıl işime yaramaz ?

Ben mühendislik okuyorum videoda görüldüğü gibi elle yazılan formuller direk karaktere çeviriliyor. Şekil düzeltme var videoda görülüyor yine birkere multitasking var ben not alırken dersle ilgili tahtada hocanın yazdığı bi yazıyı veya çizimi resmini çekip notuma yapıştırabiliyorum.

Bunlar var mı ipadde ?

Veya hakkını vererek kullanacak birini iPad keser mi? Ben samsung tabletle temple run oynamicam veya ibb trafik uygulamadan trafiğe bakmicam.

iPad uygulamalar olmadan bir hiç bu samsung ise isterseniz google play storedan bişi indirmeyin yeter size

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.