Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tablet Önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mobile devices da flash destegi bitti. Dalga mı geçiyorsun Yav :D devir html5'de

Ne flash desteği yakup kim dedi onu gayipten yazılarmı görüyon :)

Sayende bişey daha öğrendik :) Flash olayını halletti demek ios

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

• Yanıt 98
  • Görüntüleme 14,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesinlikle ipad... İmza: android tablet sahibi

• Hayır galaxy kullanmadım. Kore bana bana ters :D Samsung alacak olsam latitude alırım cillop gibi Samsung o da Şaka şaka. Takip ettiğim kaynaklar telefonda androidin başarılı olduğunu am

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

eline iPad'i almadan app dünyasına girmeden ona buna bakarsak yorum yapacaksan hiç yapmayalım sabricim iPad'in iş dünyasındaki etkilerini sıralamamı ister misin ? Gerçi google amcan gösteri

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ne flash desteği yakup kim dedi onu gayipten yazılarmı görüyon :)

Sayende bişey daha öğrendik :) Flash olayını halletti demek ios

http://m.engadget.com/2011/11/09/adobe-confirms-flash-player-is-dead-for-mobile-devices/

Yanıtlama zamanı:

Başımız sağolsun iyi bilirdik :) Kesin appleın işidir bu çekemedi öldürttü.Desene aplle flash olayını değil ama flash ı halletmiş :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Android'de de gitti Ferhat abi. 4.1 Jelly Bean ve ondan sonraki gelecek sürümlerde flash yok artık. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Android'de de gitti Ferhat abi. 4.1 Jelly Bean ve ondan sonraki gelecek sürümlerde flash yok artık. :)

Neeey ?!?! Nasil yok niye yok yaa

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar flash'lı site kalmayacak ki neden flash olsun, flash'ın ne faydası var ki? yük getiriyor cihazlarınıza.

HTML5 ondan çok daha iyi ve güvenilir bir sistem rahat olun :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar flash'lı site kalmayacak ki neden flash olsun, flash'ın ne faydası var ki? yük getiriyor cihazlarınıza.

HTML5 ondan çok daha iyi ve güvenilir bir sistem rahat olun :yeah:

Yakup suan elimde ios 5li ipad 2 var kuzenimin mesela milliyet.coma giriyorum o ustteki reklamlari falan oynatiyor flash o degil mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gif olabilir o

Mesela girdim icinde kendi video oynaticisi olan bi siteye quicktimela acti ? Ben mi bilmiyorum bu flashplayeri ? Flashplayer olmayinca eksik olan sey nedir ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Flash ile yapılan site açılmaz sadece. Sabri dediğim gibi flashli site kalmayacak onlar html5 de olabilir..

Misal banka hesap siteleri açılmaz onlar icin app var zaten. Gibi

Mesela suan iPadden giriyorum :) ben flashi cok abartmisim ya

Ama galaxydeki note alma ozelligi cok iyi multitasking var falan

Yanıtlama zamanı:

Mesela suan iPadden giriyorum :) ben flashi cok abartmisim ya

Ama galaxydeki note alma ozelligi cok iyi multitasking var falan

Aynen sabricim :)

iOS 6 ile daha da iyi. iPad'i application'ları ile daha fazla seversin. artık her site app yapmaya başladı sayılır o yüzden flash vs arka planda kaldı..

Yanıtlama zamanı:

insanlar iş toplantılarına sunumlarını göstermek için , ve hatta iş görüşmesinde bile ipad lerle gidiyorlar ... İpadi facebook veya twitter için üretmiyorlar ... kaldıki facebook twitter ipad'e entegre olabilmek için para harcıyorlar ...

Onun dışında da , Flash sitelerin miyadı doldu artık , yeni web trendleri html5 tir .... Flash siteden kastın çakal çukal dizi seyretme siteleriyse onu ben bilemicem ...

Zaten o tip video izlemek için tablet alma pilini dayandıramazsın ... Evde takılacaksan açarsın pc den seyredersin zaten ...

Samsung televizyon yapar , Aplle bilgisayar , telefon ve tablet yapar ....

Yanıtlama zamanı:

yani nasılki gidip vestel den 3d televizyon alınmayıp samsung alınıyorsa buda öyle birşey bence ...

Yanıtlama zamanı:

zaten flash dediğimiz , heleki hürriyet.com da iğrenç web reklamları bannerlerı zaten görme :) app store dan indirilir hurriyet.com.tr miss gibi haberini okursun ... Dikkat edin bütün flash siteler Japon Keranesi gibidir :zha:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.