Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tablet Önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mediamarkt'ta açık olarak test edebileceğiniz şekilde sergileniyordu ipad belki diğer tabletler de olabilir de emin değilim malesef.

Hangisi daha çok işinize yarayacaksa onu alın bence. Flash desteği ve depolama alanı önemliyse zaten ipad pek kullanışlı olmaz size.

Aynen iPad benim için kullananlar var kusura bakmasın ama twittera girmek için facebookta dolaşmak için pembe pembe kaplar almak için alan 15 25 arası kızlara yönelik bilmiyorum sertmi oldu :D ama samsung daha business gibi geliyor bana hem orda world excel çalışırım okula götürür kalemiyle notlarımı alırım flash zaten çok çok önemli bence gece açar herhangi bi siteden film izlerim falan oyunmuş falan gerek yok zaten güzel bir oyunda google play storeda görmek mümkün iphoneda olupta benim telefonumda olmayan bi uygulamaya yok benim istediğim

• Yanıt 98
  • Görüntüleme 14,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesinlikle ipad... İmza: android tablet sahibi

• Hayır galaxy kullanmadım. Kore bana bana ters :D Samsung alacak olsam latitude alırım cillop gibi Samsung o da Şaka şaka. Takip ettiğim kaynaklar telefonda androidin başarılı olduğunu am

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

eline iPad'i almadan app dünyasına girmeden ona buna bakarsak yorum yapacaksan hiç yapmayalım sabricim iPad'in iş dünyasındaki etkilerini sıralamamı ister misin ? Gerçi google amcan gösteri

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Mediamarkt'ta açık olarak test edebileceğiniz şekilde sergileniyordu ipad belki diğer tabletler de olabilir de emin değilim malesef.

Hangisi daha çok işinize yarayacaksa onu alın bence. Flash desteği ve depolama alanı önemliyse zaten ipad pek kullanışlı olmaz size.

Palladium Darty de İpad2 ve Ipad3 açık olarak bulunduruluyor. Biz her hafta en az 1 kez gidiyoruz. Çocuklar birer tane alıp oymuyor. adamlar tanıdı artık bizi . Büyük metal storm küçük angry birds oynuyor :D

Yanıtlama zamanı:

Aynen iPad benim için kullananlar var kusura bakmasın ama twittera girmek için facebookta dolaşmak için pembe pembe kaplar almak için alan 15 25 arası kızlara yönelik bilmiyorum sertmi oldu :D ama samsung daha business gibi geliyor bana hem orda world excel çalışırım okula götürür kalemiyle notlarımı alırım flash zaten çok çok önemli bence gece açar herhangi bi siteden film izlerim falan oyunmuş falan gerek yok zaten güzel bir oyunda google play storeda görmek mümkün iphoneda olupta benim telefonumda olmayan bi uygulamaya yok benim istediğim

Birinin yapıp birinin yapamadığı pek birşey yok. İos beni de sıkıyor.Kurcalamayı severim genelde. Sen kullanacaksan android al. Annen kullanacaksa ipad al.

Yanıtlama zamanı:

eline iPad'i almadan app dünyasına girmeden ona buna bakarsak yorum yapacaksan hiç yapmayalım sabricim :D

iPad'in iş dünyasındaki etkilerini sıralamamı ister misin ?

Gerçi google amcan gösterir :D

Ford ne yapmış bak :D

http://www.youtube.com/watch?v=M9lKuFRMLDU&hd=1

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

eline iPad'i almadan app dünyasına girmeden ona buna bakarsak yorum yapacaksan hiç yapmayalım sabricim :D

iPad'in iş dünyasındaki etkilerini sıralamamı ister misin ?

Gerçi google amcan gösterir :D

Bilmiyorum ipad bana kısıtlı geliyor ve sıkıcı ipad 3un beni cezbeden ozelligi ekran cozunurlugu :yeah: ikisinede yanyana bakicam. Galaxy note 10.1 islemci hizi olarak one geciyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Birinin yapıp birinin yapamadığı pek birşey yok. İos beni de sıkıyor.Kurcalamayı severim genelde. Sen kullanacaksan android al. Annen kullanacaksa ipad al.

Anneme diye alinicak ama ben kullanicam :D ben alicam desem babam para vermez anneme aldiricam annemde begenirse samsung ama annem illede ipad derse ipad ikisininde fiyatlari 1.700lerde zaten

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bence ipad karemsi oldugu icin tercih edilmis :P Aydoganlarda serviste rasgeldim cok asirdim bu araba beynine girilen giris varya oraya kablosuz uc takiyorlar bluetoothla tabletlere baglaniyor orda goruyorlar herseyi her servis danismani elinde samsung galaxy tab var takiyo hemen o girise o aparati bluetoothle tablette ;) ford samsungu secmis ipadi sadece o pembe oklari gostersin diye monitor olarak kullanmis

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sabri ornek verdim is olsun diye canım benim. Sen kafaya koymuşsun madem öyle iPad'i seçeneğe niye koydun ki onu anlamadım.

Karsilastirma olsun diye iste mesela ipad al diyen cok oldu android kullanip ipade gecen olmus bunlari ogrendim ben en basta samsungdaydim ama simdi %70 %30 oldu :) bide canli goriyim belki ipad3un ekranina bayilicam ona kayicam :) bakalim

Yanıtlama zamanı:

Tablet için tek tavsiyem AsusTransformer Infinity ;) Bu pahalı gelirse Asus Transformer Prime. :) Aynı zamanda bir netbook gibi klavye aparatı da var. ;) Ve gayet yeterli özellikleri var bir tablet için. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tablet için tek tavsiyem AsusTransformer Infinity ;) Bu pahalı gelirse Asus Transformer Prime. :) Aynı zamanda bir netbook gibi klavye aparatı da var. ;) Ve gayet yeterli özellikleri var bir tablet için. :)

Baktim ozellikleri falan guzel ekran cozunurlugu falan arayuzu iste tek sıkıntisi touchwiz veya htc sense en iyileri suan

Yanıtlama zamanı:

Git kullan Sabri abi. :) Arayüzü gayet iyi problemi felan yok ve rakiplerine göre ekstra Klavyesi var takıp çıkarılabilen. İnternette gezerken gayet iyi bir özellik bence klavye olması. :)

Fiyatı azıcık düşsün infinity'nin bende alacağım. :)

Yanıtlama zamanı:

Annemlerde iPad diyor tabiki samsungu gösterince iPad çakması diyorlar ama androidden devam etmek istiyorum
Androide zaten alışkınsın yani samsung kullanım olarak sana daha kolay gelir.

Fakat program olarak düşünürsek tabikide şimdilik pad de ios android ten önde ama yine diyorum şimdilik :)

samsung galaxy tab var takiyo hemen o girise o aparati bluetoothle tablette ford samsungu secmis ipadi sadece o pembe oklari gostersin diye monitor olarak kullanmis

Aynı aparattan tonayda vardı izmir buluşmasında incelemiştik.Android e programınıda yüklemiş açıyor arabanın tüm bilgilerini telefondan takip ediyor hatta sorun olursa sorunun ne olduğuda dahil.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.