Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Şanzuman Eksikliği

Featured Replies

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 8,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ford'un küçük hacimli yüksek torklu makineleri otomatik şanzıman ile sunmuyor olması bir basiretsizliktir ve nedenini sadece Allah biliyor... Daha Ford camiası içinden veya dışından bunun nedenini a

• Heh yakup hemen beğen hemen, bizimkileri beğenme ama, bizimkiler tu kaka

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Türkiyede varsa alalım

Yanıtlama zamanı:

Geçen akşam kullandığım 180 lik Ecoboost un otm. olmasını istemezdim şahsen; yani otm. olsa bile tercih etmezdim.

Biraz daha uzun süre kullansaydın, özellikle düşük devir yüksek torku ile çift kavramalı direksiyondan palet kumandalı bir otomatik şanzımanla ne kadar nefis bir kombinasyon olacağını, üzmeden, yormadan, adeta bir BMW tadında akıp gideceğini eminim sen de anlardın.

Otomatik düşmanı olarak nitelendirilen ben bile böyle bir şanzımana bu motorda hayır demeyeceğimi buraya yazıyorum.

6 ileride sürekli vites değiştirmekten yorulduğumdan, pardon daha doğrusu sıkıldığımdan artık 1-2-4-6 kullanıyorum, şehir içinde bile.

VAG'ın DSG performansını veren bir şanzımana kimsenin kolay hayır diyeceğini zannetmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bilemiyorum; siz hergün kullandığınız için daha doğru yorumlar yaparsınız tabii ki.

Birazcık sertleştirilmiş debriyaj; harika bir motor sesi; vites geçişleri falan kesinlikle bir spor otomobil tadında; böyle olunca da otm. vites geçmiyor bu araca aklımdan pek.

Biraz daha uzun süre kullansaydın, özellikle düşük devir yüksek torku ile çift kavramalı direksiyondan palet kumandalı bir otomatik şanzımanla ne kadar nefis bir kombinasyon olacağını, üzmeden, yormadan, adeta bir BMW tadında akıp gideceğini eminim sen de anlardın.

Otomatik düşmanı olarak nitelendirilen ben bile böyle bir şanzımana bu motorda hayır demeyeceğimi buraya yazıyorum.

6 ileride sürekli vites değiştirmekten yorulduğumdan, pardon daha doğrusu sıkıldığımdan artık 1-2-4-6 kullanıyorum, şehir içinde bile.

VAG'ın DSG performansını veren bir şanzımana kimsenin kolay hayır diyeceğini zannetmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Yakup haklı burada...

Küçük dizel veya benzinli otomatik gelirse pazar payı ne kadar artar : 0.1 diyelim. Bunun getirisi ne olur : A dolar

Küçük dizel ve benzinliye otomatik koymanın maliyeti ne: B dolar

A<B ise . Marka için gereksizdir ki inanın öyledir. Ford Volvo gibi prem olmaya çalışan veya VAG gibi dünyanın en çok satanı olmaya çalışan bir firma değil ki. 1. olmadığı için her ihtiyaca cevap verme zorunluluğu yok.. Belki VWden az satıyor vs ama personel başı kar; yatırım başı kar gibi konularda VWden iyi FORD..

Bu arada 1.6 dizel otomatik isteyen sadece ama sadece 2 pazar var biri Rusya biri de Türkiye. Elbette maliyeti kurtarmaz sadece bu ülkenin talebi.

Ancak en azından 150-160 lik ecoboosta (eski 2.0 benzinliler seviyesinde olduğundan) niye otomatik yapılmadığını anlamıyorum a..O arabaya en azından mondeo ile talep olurdu. Fakat yapılan her şeye rağmen mondeo segmentinde satışlar düşüyor.

Avrupa krizde tüm pazar geriliyor , D segmenti özellikle fazlasıyla geriliyor.

Fordun çıkışı 1.0T nin otomatiğinde..Bir de bir aralar fordun 8 ilri mi 9 ileri mi ne çok yeni bir şanzıman üzerinde çalıştığını okumuştum. Maliyeti nisbeten ucuz olacak ama çok yeni ve innovatif bir şanzıman olacaktı. Maliyeti düşük olduğu için küçük arabalara da uygulanabilecekti. Sonra ne oldu bilmiyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.