Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Şanzuman Eksikliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben ilk focus ciktiginda kendi kendime otomatik ecoboost alirim okul yolum hep otoban az yakarim hemde hizli olurum sehiricinde gibi bir dusumcem vardi. En basta powershift ecoboost olsa onu alicaktim.

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 8,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ford'un küçük hacimli yüksek torklu makineleri otomatik şanzıman ile sunmuyor olması bir basiretsizliktir ve nedenini sadece Allah biliyor... Daha Ford camiası içinden veya dışından bunun nedenini a

• Heh yakup hemen beğen hemen, bizimkileri beğenme ama, bizimkiler tu kaka

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Türkiyede varsa alalım

Yanıtlama zamanı:

İşte bak,

DSG'siyle VAG önde.

Powershift'i ekleyip birinciliği hedeflemeli Ford !

Yanıtlama zamanı:

Sunulmuyor :D:zha: Bu haliyle bile 2. sırada halt yemeğe devam Ford :zha:

Demekki neymiş herşet otomatik değilmiş :)

2.0 tdci ps

1.6 ti-vct ps yeterli Avrupai düşününce..Amaç rahatlık ise alternatifleri var 1.6 almak zorunda değiller.

Yakup sahi sıkılmıyor musun Ford'un basiretsizliklerini savunmaktan...!?

Yurt dışı forumlarda şimdiye kadar onlarca masaj gözüme çarptı otomatik şanzıman eksikliği ile ilgili, eminim merak edip okusam yüzleri geçerdi.

Bir sürü farklı firma bu segmentte daha düşük satış rakamlarına rağmen otomatik araç sunarken Ford'un sunmaması evet bence de "halt yemektir".

Yanıtlama zamanı:

Yakup sahi sıkılmıyor musun Ford'un basiretsizliklerini savunmaktan...!?

Yurt dışı forumlarda şimdiye kadar onlarca masaj gözüme çarptı otomatik şanzıman eksikliği ile ilgili, eminim merak edip okusam yüzleri geçerdi.

Bir sürü farklı firma bu segmentte daha düşük satış rakamlarına rağmen otomatik araç sunarken Ford'un sunmaması evet bence de "halt yemektir".

Savunmuyorum, zaten hal ediyor dedim ya bende.

Sadece böyle niye yok demek benim tarzım değil özellikle buralarda..

Varsa derdim; firmaya yazıyorum dile getiriyorum.

Burada niye yok demek bana saçma geliyor kimse üzerine alınmasın :)

Elime birşey geçmeyeceğinden %100 eminim çünkü.

Yoksa,yoktur. Niyesini tartışmak zaman kaybı. Hem diğer firmalar da ekmek yesin :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ford yetkililerinin çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum bu konuda volvoda öyle insanların bumuydu övdüğünüz focus otomatik şanzuman bile yok demesinden bıktım . otokoç başta olmak üzere diğer ülkelerdeki ford yetkililerinede yazdım ama eveleyip gevelemekten başka hiçbirşey yapmadılar. 3-4 aya gelmesse 1.6 TDİ düşünecektir insanlar.

Yanıtlama zamanı:

Özel siparişle yapsınlar 3-5 bin aracı dizel otomatik var ama özel siparişle olur fakat 1-2 ay beklersiniz deseler mesela herkes mutlu olsa güzel olmazmıydı

Yanıtlama zamanı:

Bende dizel otm.için çok beklenti içine girmiştim ama sonuçta çok istememe rağmen düz almak durumunda kaldım...Tabii çok araç baktım içlerinde Renault EDC de var ama nedense hiç içime sinmedi...En çok da vosvos ileri tarih teslim yapınca zaten istediğim ama otm dizelli olmadığı için bir araç araştırmasına yönlendiren ford a döndüm....Evet bencede büyük bir müşteri beklentisini bu yüzden karşılayamıyor.......

Yanıtlama zamanı:

İlk düşündüğüm araç TDCI Powershift bir Focus'tu... 2007'den sonra dizel-otomatik üretilmediğini biliyordum ama "acaba olabilir mi?" düşüncesiyle sormuştum ki "yok" cevabını alınca çok da şaşırmamıştım.. Sonra "ama kesin EB Powershift vardır" dedim. hemen sitesine girdim.. o da yok.. bayiye sordum "üretilmedi" dedi.. bu sefer çok şaşırdım hatta hayal kırıklığına uğradım. Gerçekten ciddi ciddi EB Powershift almayı istiyordum.

Gerçekten aynı segmentteki hemen hemen tüm markalar turbodizel-otomatik, turbobenzin-otomatik gibi seçenekleri sunarken Ford'un bu seçeneklerinin olmaması bence de büyük basiretsizlik.

Yanıtlama zamanı:

En basta da demiştim yine söyleyelim.

Ecoboost PowerShift var, 1 yıl önce Türkiye'de test bile edildi.

Zamanı gelince eklenecek listelere.

Dizel otomatik de aynı sekilde.

Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça...

Ona kalırsa Sync, MyFordTouch, Oxford Beyazı filan da var Amerikanyada ama burda yok.. Burada olmadıktan sonra, bana alma imkanı sunamadıktan sonra ister üretsin ister üretmesin bana ne?

Bir diğer husus da, araç çıktığında full diye alıp 70bin TL verenler şimdi ne olacak? Araç makyaj yememiş, kasa değişmemiş, daha çıkalı 1 sene olmuş ama full alanların elinde patladı, daha doğrusu patlattılar. Ben full diye alıp kamyon dolusu parayı veriyorum ama bir bakıyorum benim full diye aldığım araca renkli ekran gelmiş, şerit takip asistanı gelmiş, kör nokta uyarı sistemi gelmiş, gelmiş oğlu gelmiş. Ondan sonra satarken anlat.. "Eeee aslında fulldü ben aldığımda sonra bunlar geldi, şimdi tam da full değil, aslında full ama full değil"...İki ayrı kitleye iki ayrı full sat, ne güzel strateji yaa? Alemin akıllısı da bunlar olmuş vallahi.

Yanıtlama zamanı:

Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça...

Ona kalırsa Sync, MyFordTouch, Oxford Beyazı filan da var Amerikanyada ama burda yok.. Burada olmadıktan sonra, bana alma imkanı sunamadıktan sonra ister üretsin ister üretmesin bana ne?

Bir diğer husus da, araç çıktığında full diye alıp 70bin TL verenler şimdi ne olacak? Araç makyaj yememiş, kasa değişmemiş, daha çıkalı 1 sene olmuş ama full alanların elinde patladı, daha doğrusu patlattılar. Ben full diye alıp kamyon dolusu parayı veriyorum ama bir bakıyorum benim full diye aldığım araca renkli ekran gelmiş, şerit takip asistanı gelmiş, kör nokta uyarı sistemi gelmiş, gelmiş oğlu gelmiş. Ondan sonra satarken anlat.. "Eeee aslında fulldü ben aldığımda sonra bunlar geldi, şimdi tam da full değil, aslında full ama full değil"...İki ayrı kitleye iki ayrı full sat, ne güzel strateji yaa? Alemin akıllısı da bunlar olmuş vallahi.

Full tanımı diye birşey yok otomotiv'de her gün yeni teknoloji eklenebilir, müşteri takip edecek.Sırf bu site bile hepsinin tarihini yazdı.

Yukarda verdiğin örnekler ile şuanki konumuzda ki örnek ayrı şeyler.Açıklamak zaman kaybı anladın sen biliyorsun :)

Ben niye dediğimi zaten söyledim; ''zamanı gelince''

Yanıtlama zamanı:

Full tanımı diye birşey yok otomotiv'de her gün yeni teknoloji eklenebilir, müşteri takip edecek.Sırf bu site bile hepsinin tarihini yazdı.

Yukarda verdiğin örnekler ile şuanki konumuzda ki örnek ayrı şeyler.Açıklamak zaman kaybı anladın sen biliyorsun :)

Ben niye dediğimi zaten söyledim; ''zamanı gelince''

ben de "bir diğer husus..." diye açıklamıştım.. aklıma geldi ondan yazdım..

ya elbette teknoloji gelişiyor, araçlar da gelişiyor ama bu tip donanım değişiklikleri genelde araç yenilenmelerinde oluyor. Makyajlarda, kasa değişimlerinde vs.. Ondan benim tepkim..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.