Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114209 İnsanoğlunun bu tarzda sınırları zorlama çabasını takdir ediyorum. Benden de büyük Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114210 Ben ip üzerinde karşıya geçenden çok, o ipin gergin ve aynı hizada kalmasını sağlayan tır şoförlerini alkışlıyorum. Bu şartlar sağlandıktan sonra kızın ip üzerinde yürümesi çok marifet değil. Zaten işi o. Kızda fazladan deli cesareti var o kadar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl Yazar comment_114212 Ben ip üzerinde karşıya geçenden çok, o ipin gergin ve aynı hizada kalmasını sağlayan tır şoförlerini alkışlıyorum. Bu şartlar sağlandıktan sonra kızın ip üzerinde yürümesi çok marifet değil. Zaten işi o. Kızda fazladan deli cesareti var o kadar.. Are you a turkish guy or not ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114213 Are you a turkish guy or not ? Bak kızın yaptığı basit demedim hatta Türk alaycılığıyla "onu ben de yaparım" muhabbetlerine de girmedim.. Evet cesaret isteyen bir iş ama ipin stabilitesi sağlandıktan sonra ha kamyon üzerinde, ha niagara şelalesi üzerinde, ha iki ağaç arasında, hiçbir farkı yok mantık açısından. İçerdiği beceeri oranı sabit, cesaret oranı değişken. O yüzden cesaret konusuna değindim. Ona stabiliteyi sağlayan şoförler ise bence taktir edilmesi gereken kişiler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl Yazar comment_114215 Bak kızın yaptığı basit demedim hatta Türk alaycılığıyla "onu ben de yaparım" muhabbetlerine de girmedim.. Evet cesaret isteyen bir iş ama ipin stabilitesi sağlandıktan sonra ha kamyon üzerinde, ha niagara şelalesi üzerinde, ha iki ağaç arasında, hiçbir farkı yok mantık açısından. İçerdiği beceeri oranı sabit, cesaret oranı değişken. O yüzden cesaret konusuna değindim. Ona stabiliteyi sağlayan şoförler ise bence taktir edilmesi gereken kişiler.. Tır'ın özellik reklamı bu zaten. Focus'un da benzer 3-4 videosunu eklemiştik hani. Oyleeee Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114217 Hatunu merak edenler için http://www.idratherbeslacklining.com/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114220 İpin içinde demir varmış. Ondan gergin öyle. Daha güzel kız mı bulamamışlar şam şeytanı gibi bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114379 İpin içinde demir varmış. Ondan gergin öyle. Daha güzel kız mı bulamamışlar şam şeytanı gibi bu Abi daha güzellerinin farklı yetenekleri varmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114403 Tır şoförlerine bir alkışta benden, Ama kızdaki iyi cesaret. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın