Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131599 VW FBta golf 7lerin gemiden indiriliş resimlerini paylaşmış haftaya bayiilerde olacakmış. Şu 2. maviye bayıldım ne yalan söyleyeyim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131600 Bende önden ikisinin rengini sevdim. Bazı arabalara bu saks mavi (?) çok yakışıyor. Bir de kurşuni gri (fırtına grisi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131605 BMW'de Estoril diye geçiyor açık mavi mükemmel bir renk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131607 içine binince bayıntı geçecek merak etmeyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131612 içine binince bayıntı geçecek merak etmeyin Dışından bakınca bana Jetta'da güzel görünüyor böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131613 Segmentinin yaratıcısı ve satış rekortmeni geldi,beri çekil Yakup Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131616 Segmentinin yaratıcısı ve satış rekortmeni geldi,beri çekil Yakup Alanların çoğu ne aldığını bilmiyor, ondan Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131703 Yani sen şimdi diyorsun ki Golf de Jetta gibi olmuş sert plastik vs he mi? Zaten bir model ne zaman dikkat çekeci beklentilere neden olsa o zaman sağı solu maliyet hesaplarına feda edilmiş olarak doğuyor! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131704 Arka trimler sert aynen, highline dahil. Golf 7 kardeşi JETTA izinde gitmeye çalışmış hayli başarılı da olmuş diyorum. Neden ? Eski malzeme kalitesini ben göremedim.Detaylar kötü değil yine iyi fakat daha iyi yerler vasatlaşmış. Örnek olarak arka trimler kardeşi gibi sert plastik ile değiştirilmiş. Piano black bolluğu ve dokunma hissi hiç can alıcı değil yani fotolarda ki albeni yanına gidince hayal kırıklığı yarattı. Arka sıranın ortasındaki çıkıntı 3. kişi buna binemez der gibi. Tıpkı bmw 1 gibi olmuş detayları fotolarda mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131711 eee Mercedes A - Golf ve Bmw 1 kıyaslandığında sonuç kısmında "Bmw Vw nin kalitesine yaklaşamıyor" yazıyordu. 1 serisinde durum daha mı vahim o zaman?!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131714 eee Mercedes A - Golf ve Bmw 1 kıyaslandığında sonuç kısmında "Bmw Vw nin kalitesine yaklaşamıyor" yazıyordu. 1 serisinde durum daha mı vahim o zaman?!? Her yazılana bakmayacakmışız demek ki yani benim gözümde öyle.. abartmış onu diyen Bmw 1 eskisine göre daha iyi. golf ise eskiye göre kötü.. Ben açıkcası beğenmedim, fiyatının neden ucuzlaşmasını bekledikleri -hem alt takım hem üst kaplama! olarak - belli oldu. MQB'ye bağlıyorlar paso ama alakası yok gözümde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131716 Her yazılana bakmayacakmışız demek ki yani benim gözümde öyle.. abartmış onu diyen Bmw 1 eskisine göre daha iyi. golf ise eskiye göre kötü.. Ben açıkcası beğenmedim, fiyatının neden ucuzlaşmasını bekledikleri -hem alt takım hem üst kaplama! olarak - belli oldu. MQB'ye bağlıyorlar paso ama alakası yok gözümde. Bildiğin bağlama havaları işte, yer miyiz biz pee Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl Yazar comment_131824 Ben alana kadar makyajdan geçer,donanım artar,varsa hatalar düzeltilip eklemeler yapılır bir de fiyatı ucuzlar. Çok mu şey istedim acaba ? Yok yok güzel olmuş bu araba. Ayrıntılı bir video; Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131828 Video ve Foto cezbediyor. Bayilere gidince gidip bakarsınız keşke golf 6 alsaydım diyebilirsiniz bile.. Benim için golf araştırması bitmiştir Not: 1 kere de yol testi yaparız tam bağımlı aksları ile..Bitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131837 Bana her zaman ki gibi gözüktü. Içine bindiğinde Golf dedikleride bu muymuş dememek için highline almak lazım. Oda bayağı pahalı oluyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın