Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Gauge Test Menüsü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben o benzin ibresini hiç full görmedim benim arabada yakup abi onu öyle görüp sevinip çoşarım ben ya :D sonra üzülürüm falan :D arabama tek düşman olduğum yan bu çok aç gözlü felaket benzin harcıyor :D

Uslu kullanırsan şirinler de seni görecek hemde seni az tükettiğini :D

• Yanıt 93
  • Görüntüleme 78,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Yooo, benim sıfırlanan bir şey yok, yol bilgisayarı o an neyi gösteriyorsa ona göre sıfırlama yapabilir, örneğin ort. yakıt tüketimini gösteriyorsa ok düğmesine basılı tuttuğumuz için o sıfırlanabilir

• emir hacımustafaoğlu
    emir hacımustafaoğlu

bildiğiniz üzere test menüsü yol bilgisayarında -akünün şarj voltajını -şarj durumunu -yakıt pompasının basınç göstergesini -motorun gerçek rpm göstergesi -gerçek hız verisi -aracın

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yazmasına gerek yok çünkü videoda gözüküyor, Ama illa yazılı istiyorsan: Gauge sweep: Gösterge kontrolü LCD ekran kontrolü LED Test: Uyarı lambaları kontrolü ROM level Num target ROM Num

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

vallahi abi yemin ederim uslu kullanıyorum daha 120yi geçtiğimi bilmem ha :D 3 viteste 20yle gitmekten usandım emiyor resmen durmadan acıkıyor :D dizellere özeniyorum o nunda sesini sevmiyorum :D tüp taktırsam diyorum vazgeçiyorum orjinalliği bozulacak gibi geliyo :D

Yanıtlama zamanı:

vallahi abi yemin ederim uslu kullanıyorum daha 120yi geçtiğimi bilmem ha biggrin.png 3 viteste 20yle gitmekten usandım emiyor resmen durmadan acıkıyor biggrin.png dizellere özeniyorum o nunda sesini sevmiyorum biggrin.png tüp taktırsam diyorum vazgeçiyorum orjinalliği bozulacak gibi geliyo biggrin.png

Ben de öyle sanıyordum ama dizellerin ses farkı ilk çalıştırmada ve rölantide var, yola çıkınca ses gelmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Ben de öyle sanıyordum ama dizellerin ses farkı ilk çalıştırmada ve rölantide var, yola çıkınca ses gelmiyor.

Ben oldum olası dizel ve tüplü arabadan nefret ederim maalesef soğudum çoğu arabada kafa şişiriyor. Focuslarda da var maalesef. Ben benim arabamı çalıştırıyorum boş viteste gaza dokunuyorum sanki köpek hırlıyor gaza basmayı kesiyorum çıt ses yok hissetmiyorum bile.

Yanıtlama zamanı:

vallahi abi yemin ederim uslu kullanıyorum daha 120yi geçtiğimi bilmem ha :D 3 viteste 20yle gitmekten usandım emiyor resmen durmadan acıkıyor :D dizellere özeniyorum o nunda sesini sevmiyorum :D tüp taktırsam diyorum vazgeçiyorum orjinalliği bozulacak gibi geliyo :D

gerçekten 3. viteste 20 ile gidiyorsan çok yakmasına ses çıkarma :D tabi benzine asılacak araba kendini toplamak için.

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aracın test menüsünde bütün uyarı ısıklarının kontrolu yapılırken birde connectlerdeki gibi vites yükseltme işareti var ileriye doğru yeşil ok peki onu aracımızda nasıl devreye sokabiliriz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracın test menüsünde bütün uyarı ısıklarının kontrolu yapılırken birde connectlerdeki gibi vites yükseltme işareti var ileriye doğru yeşil ok peki onu aracımızda nasıl devreye sokabiliriz

Bu özellik yok maalesef. 

Yanıtlama zamanı:

peki onun baska bir anlamımı var yarın foto cekip atarım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

peki onun baska bir anlamımı var yarın foto cekip atarım

Yüksek devir göstergesi mevcut, devir kesiciye geldiğinde çıkar vites değiştirin diye, yakın ekonomi odaklı değil motoru zorlamayın anlamında.

Düşürme ise hiç çıkmaz. 

Bu zaten özellik zaten sizde var.

Yanıtlama zamanı:

aracımda kontrol menusunde esp işareti var olarak görünüyor bu esp oldugu anlamınamı gelir

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aracımda kontrol menusunde esp işareti var olarak görünüyor bu esp oldugu anlamınamı gelir

Test menüsü adı üzerinde yani kadran test ediliyor. 

Öncelikle sizin aracınızda esp olsa yol bilgisayarı menüsünde açma-kapama seçeneği olmalıdır.Ek olarak normal kontak ile çevirme yaptığınızda esp yanması gerekir.

Bunlar yoksa esp yoktur.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iyigeceler aranıza yeni katıldım focus 3 aracım var dtc kontrol kısmında E101_00 diye bi kod çıkıyor ne anlama geliyor site içerisinde kod tablosu buldum fakat orda öyle bi kod bulamadım yardımcı olurmusunuz

Mert bey aramıza hoş geldiniz fakat lütfen ilk bulduğunuz başlığa ileti yazmayınız, uygun bir başlık bulunuz eğer yoksa yeni başlık açınız.

Bu bölüm FOCUS 2 YANİ 2004-2011 MODELLER arası içindir. 

Ayrıca test menüsü sizin girip araştırma yapmanız gereken yerler değil internetteki her bilgi de doğru olmaz bunları unutmayınız. Kolay gelsin.

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar ben iki sey sormak istiyorum biri bende 2010 dizel titan x var bunda gosterge testi yaptim ve anlamadigim seyler cikti birisi yukari yanan yesil lamba hic yandigini gormedm ve ikincisi kayan araba isareti wv lerde audi lerde patinaj cekerken yanan isik. Bizde ne ise yariyor bilen varsa yazabilirmi. Ikincisi de arka sol tekerden sac tikirti sesi geliyo el frenini bi tik cekince susuyo ses. Acaba bilgisi olan arkadas varmi??

post-7914-0-24070300-1417982786_thumb.jp

Ozkan Akgul tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mesaj, gauge test başlığına taşınacak.

Cevap: vw audi'ye özgü olmayan ışık esp ve tcs için. Para verenlerin sahip olduğu Donanım.

Yukarı yanan ışık ise maksimum devirde yanar, özetle bunların hiçbiri sizin için önemli değil adı üzerinde led test. Işıkların detayı için klavuz'a bakabilirsiniz.

Solda kırmızı yukarı ok varsa, o devir ile alakalı; yeşil olan vites arttırma ikazlı modellerde var öyle bişeydi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.