Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Kadran kontağı her açtığımızda vursa sona kadar güzel olur aslında var mı öyle bişey Sonradan yapılabilir birsey değil. Alfa Romeolarda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Sonradan yapılabilir birsey değil. Alfa Romeolarda var o konuda subaru yu tek geçerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 km'yi sıfırlamadan test menüsüne girme imkanı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 km'yi sıfırlamadan test menüsüne girme imkanı var mı? km sıfırlanmıyor test menüsüne girerken.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Trip sıfırlaniyor mecbur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Yooo, benim sıfırlanan bir şey yok, yol bilgisayarı o an neyi gösteriyorsa ona göre sıfırlama yapabilir, örneğin ort. yakıt tüketimini gösteriyorsa ok düğmesine basılı tuttuğumuz için o sıfırlanabilir. Bir de biliyor musunuz bilmiyorum ama test menüsüne girmek için sol ok düğmesine bastığımız zaman test menüsüne giriyoruz ya, aynı işlemi sağ ok tuşuna basarak yaparsak müzik sistemi ile ilgili bir test menüsü çıkıyor galiba, fark eden oldu mu bunu? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 test menüsüne girmek için sol ok düğmesine bastığımız zaman test menüsüne giriyoruz ya, aynı işlemi sağ ok tuşuna basarak yaparsak müzik sistemi ile ilgili bir test menüsü çıkıyor galiba, fark eden oldu mu bunu? Yooo Neler çıkıyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 (düzenlendi) Yooo, benim sıfırlanan bir şey yok, yol bilgisayarı o an neyi gösteriyorsa ona göre sıfırlama yapabilir, örneğin ort. yakıt tüketimini gösteriyorsa ok düğmesine basılı tuttuğumuz için o sıfırlanabilir. Bir de biliyor musunuz bilmiyorum ama test menüsüne girmek için sol ok düğmesine bastığımız zaman test menüsüne giriyoruz ya, aynı işlemi sağ ok tuşuna basarak yaparsak müzik sistemi ile ilgili bir test menüsü çıkıyor galiba, fark eden oldu mu bunu? işte bu oldu Ocak 14, 2013 Hakan Ateş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 işte bu oldu bencede ama test menüsüne gşkremiyorum bir türlü, özellikle motor sıcaklığına bakmak istiyorum, ilk çalıştırmadan itibaren ama ne mümkon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat akaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 gauge menüyü çıkartan mühendisten allah razı olsun,insan psikolojisini bozmanın en iyi yöntemini yapmışlar,bu araçlara, yav bir hafta önce test menüde deli gibi öten chimer modüle ikaz sesi şimdi ötmez oldu ı love you ford focus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 araç ve multimedia teslerinin ikisini inceledim. Her iki ekranda da renk değişim (mavi kırmızı yeşil ve karışık renk ekranı gibi) gösterimleri var. TVlerdeki test ekranı gibi de oluyor hatta. Ancak kullanım sırasında hiç renkli ekran dizaynları neden yapılmamış olabilir. 4,2 inç ekran var bende ve sadece mavi tonları olan renkler kullanılıyor. Bunun nedeni ne olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 araç ve multimedia teslerinin ikisini inceledim. Her iki ekranda da renk değişim (mavi kırmızı yeşil ve karışık renk ekranı gibi) gösterimleri var. TVlerdeki test ekranı gibi de oluyor hatta. Ancak kullanım sırasında hiç renkli ekran dizaynları neden yapılmamış olabilir. 4,2 inç ekran var bende ve sadece mavi tonları olan renkler kullanılıyor. Bunun nedeni ne olabilir. tasarımcının uyuzluğu :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 tasarımcının uyuzluğu :D aynen neticede ekranda renk kalibiyeti varmış işte. neden daha görsel renk düzeneği oluşturmazlar ki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Her iki ekranda da renk değişim (mavi kırmızı yeşil ve karışık renk ekranı gibi) gösterimleri var. Nasıl yani, test menüsünde farklı renkleri görebiliyor muyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2013 Nasıl yani, test menüsünde farklı renkleri görebiliyor muyuz? bende ekranların ikiside 4.2". ilk olarak ana renkler geliyor. kırmızı yeşil mavi ve devamında televizyonlardaki renk paleti test sinyali gibi karma bir renk ekranı. bu durumda her iki ekranda da çıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap