Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ön Izgara'ya Plasti Dip Uygulaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araba spor gözüksün jant spoiler vsaire takacaksan mat ,yoksa parlak.

• Yanıt 197
  • Görüntüleme 28,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben beğenmedim. Zevk meselesi. Ben olsam yan uçgenlerle ana panjur arasındaki direkleri siyah yapardım, yekpare pancur havası versin diye.

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Evet sonunda ön tampon modifiyesini bitirdim şimdi fikirlerinizi alalım nasıl olmuş ? Bu arada bunlara ek olarak bayramdan sonra sis farlarının kapakları arabanın orjinal rengi olan beyaza boyanacak v

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Ve sonunda Cem abim sayesinde sürmeli farlarıda aracıma takmış bulunmaktayım.İşte sonunda aracımın tamamlanmış ön modifiyesi.Arkalarada daha sonra bişeyler düşünüyorum. Şimdi sırada titaniumda olupt

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araba spor gözüksün jant spoiler vsaire takacaksan mat ,yoksa parlak.

spoiler zaten var st spoiler dan ve jant işinede daha sonrası için sıcak bakıyorum.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ben de haftasonu yaptığım basit uygulamaya ait fotoları yüklüyorum. garaj karanlık olduğu için fotolar çok iyi değil gibi.

OCgYn.jpg

Z8hVD.jpg

rqbJY.jpg

8Xuwz.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet sonunda ön tampon modifiyesini bitirdim şimdi fikirlerinizi alalım nasıl olmuş ? Bu arada bunlara ek olarak bayramdan sonra sis farlarının kapakları arabanın orjinal rengi olan beyaza boyanacak ve öndeki markanın yanındaki krom kaplamaların yerine kırmızı şerit takılacak

İlk resim yapım aşaması.Plas dip uygulaması değildir.Mat oto boyası kullanılmıştır.

20120814122916.jpg

Yine yapım aşaması

20120814123025.jpg

Ve sonuç

20120814140143.jpg

20120814140220.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onlarında siyah olması lazım.

Sahibinden com dan alıntıdır benim aracım değil :)

Ben bir arabada görmüştüm aşağıya kadar boyayınca hiç hoş durmuyor keçi sakallı focus oluyor araç.Olduğu şekil bence iyi

Ahanda buldum buyrun resmi

big941598594cc.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Farları sürmeli yaptığında daha uyumlu olacak

Sıradaki şey tamda bahsettiğin.Aslında titanium benzetmesine karşıyım fakat bu konuda mecburen bir istisna yapıcam çünki sürmeli farların bu duruma çok yakışıcağından eminim. :)

Artık bayramdan sonra çıkmacıları aramaya başlarım :)

Bu arada kırmızı yada siyah sticker istiyorum yakup tam önüne tamponun sağına yapıştırıcam.

Yanıtlama zamanı:

Ferhat abi güzel olmuş bence.Sis farlarını beyaz'a boyatmak pek iyi bir fikirmiş gibi gelmedi bana,sanki böyle daha güzel.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ferhat abi güzel olmuş bence.Sis farlarını beyaz'a boyatmak pek iyi bir fikirmiş gibi gelmedi bana,sanki böyle daha güzel.

Bir kaç kişi daha aynı şeyi söylüyor artık bunu bayramdan sonra düşünücem ama beyaz fena durmaz gibime geliyor hala.

Yanıtlama zamanı:

Güzel olmuş hiç elleme :claps:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güzel olmuş hiç elleme

Eyvallah sağolasın.Düşünüp taşınıp bayramdan sonra bakıcam ama hiç ellememe ihtimalimde yüksek çünki bu hali çok içime sindi. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Diye diye beni vazgeçirdiniz sisleri boyamaktan. Sürmeli far haricinde bu şekilde bırakıyorum arkadaşlar bu fikrin babası olduğu için en başta Cem abiye daha sonra tüm fikir veren ve bu konuda beni yönlendiren arkadaşlara çok teşekkürler.Yakuptanda mümkünse siyah bir sticker istiyorum :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.