Soner Karaduman Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2012 Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Bugün başıma kötü bir olay geldi ve çok üzüldüm. Aracımı park ettiğim yerde çimleri sulamak için fiskiye varmış. Ben aracı pak ettikten sonra fiskiyeler çalışmaya başlamış. Ben akşam aracıma geldiğimde aracımın heryerinin sudan oluşan kireç lekeleri ile karşılaştım. Her yeri benek benek kireç olmuştu. Hemen yıkamaya gittim. Aracımı yıkattım kaportada herhangi bir sorun kalmadı sanırım boya koruma yaptırmıştım onun etkisi. Fakat camlarda ki yekeleri çıkartamadım. Yaklaşık 2 saat uğraştım ama kireç lekelerini çıkartamadım. Moralim çok bozuk. Lütfen bana yardımcı olun. Nasıl bu camlardaki lekeleri yok edebilirim. Bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen paylaşın.... hepinize şimdiden çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Sirke suyu ile yıkayın geçecektir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Detailing Car Care" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Bakın burada ne var ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Karaduman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 sirkesuyu derken? Elma sirkesi veya üzüm sirkesi farketmiyormu? Sirkeyi suya mı katıp aracı bezle sileceğiz? Biraz açarmısın lütfen..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Bugün başıma kötü bir olay geldi ve çok üzüldüm. Aracımı park ettiğim yerde çimleri sulamak için fiskiye varmış. Ben aracı pak ettikten sonra fiskiyeler çalışmaya başlamış. Ben akşam aracıma geldiğimde aracımın heryerinin sudan oluşan kireç lekeleri ile karşılaştım. Her yeri benek benek kireç olmuştu. Hemen yıkamaya gittim. Aracımı yıkattım kaportada herhangi bir sorun kalmadı sanırım boya koruma yaptırmıştım onun etkisi. Fakat camlarda ki yekeleri çıkartamadım. Yaklaşık 2 saat uğraştım ama kireç lekelerini çıkartamadım. Moralim çok bozuk. Lütfen bana yardımcı olun. Nasıl bu camlardaki lekeleri yok edebilirim. Bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen paylaşın.... hepinize şimdiden çok teşekkür ederim sizin sorun benım basıma da geldı soner bey,fakat sizin durumunuz benden iyi çünkü bende kaportada da var,servisle görüşmedim bu konuyla ilgili ama,esk.de arac bakımı yapan iyi bi yere sordum,kirrç çözücü bi kimyasalla temızlenıp ardından boya koruma yapılacak dediler ve 300 tl hesap cıkardılar,ancak sizde sadece camlarda oldugu için sorun yok...camların işi daha kolay..sadece elma sirkesini su ile karıstırıp plastık aksama deyirmeden yumusak bı bezle ovalayarak cıkarabilirsin..benım camlar ve kaporta matrix şifreleri gibi oldu..dikey şekilde 1 0 1 0 1 0 1 0 1 gidiyor:) Temmuz 30, 2012 Özcan B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Karaduman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 sizin sorun benım basıma da geldı soner bey,fakat sizin durumunuz benden iyi çünkü bende kaportada da var,servisle görüşmedim bu konuyla ilgili ama,esk.de arac bakımı yapan iyi bi yere sordum,kirrç çözücü bi kimyasalla temızlenıp ardından boya koruma yapılacak dediler ve 300 tl hesap cıkardılar,ancak sizde sadece camlarda oldugu için sorun yok...camların işi daha kolay..sadece elma sirkesini su ile karıstırıp plastık aksama deyirmeden yumusak bı bezle ovalayarak cıkarabilirsin..benım camlar ve kaporta matrix şifreleri gibi oldu..dikey şekilde 1 0 1 0 1 0 1 0 1 gidiyor:) Valla senin adınada çok üzüldüm kardeşim.... Dediğini deniyeceğim umarım başarılı olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 arkadaslar bu sorunla ilgili olarak bi çok kişiden sirke ile yıkama tavsiyesi aldım fakat güvenemedim,zarar verirsem diye..daha sonra bi boya korumacıya gittim sanırım würth kımyasal ürünlerını kullanıdıgını söyledi,ve sanırım kırec temızlıgı ve boya koruma yaptı(kireç temizliği boya koruma ile herhalde zaten yapılmıs oluyor)...bu işlemin aynısı her yer 300-600 tl arasında fiyat verdi,bi tanıdık aracılığıyla 150 tl ye hallettım ve araç resmen ilk günkü haline gelmiş mükemmel görunuyor,kireçler tamamen gitmiş,bi kaç yerdekı zift lekeleri de gitmiş..ayrıca plastık cam cıtalarındanı petrol renkli lekelere de bi işlem uygulamıs ve onlarda tamamen gitmiş..ancak eleman ne kullanıp nası lyaptıgını söylemıyor,bu yüzden ürün tavsıyesınde ve yöntemi konusunda tavsiye edemıcem,sorun yasayan ark.lar için..ama bu sorunların hepsi bi şekılde çözülüor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2012 http://www.wurth.com.tr/urunler/brosur/arac-temizlik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 arka camda su lekeleri oluşmuş, bunları nasıl cıkartacagım.cam sil fayda etmedi hiç banamısın demiyorgeçen petrolde yıkkattıktan sonra oldu sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 arka camda su lekeleri oluşmuş, bunları nasıl cıkartacagım.cam sil fayda etmedi hiç banamısın demiyorgeçen petrolde yıkkattıktan sonra oldu sanırım Limonlu su, sirkeli su.......... Bunların içindeki asit kireci çözecektir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Limonlu su, sirkeli su.......... Bunların içindeki asit kireci çözecektir. hadi inşallah deneyeceğim. limon mu sirekli su mu sizce ne oranda yapmalıyım? nasıl uygulayacagım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Limonlu su, sirkeli su.......... Bunların içindeki asit kireci çözecektir. Peki limonu ve şirketi su lekesini neyle çıkaracağız..:)::): Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 hadi inşallah deneyeceğim. limon mu sirekli su mu sizce ne oranda yapmalıyım? nasıl uygulayacagım Benim tavanda vardı. Doğrudan sirkeyi döktüm. 3-5 dakika ovalayıp üzerine su döktüm. Oranı falan farketmez. Sadece sonradan durulayın. Asitli malzeme orada günlerce kalmasın. Ben 2-3 sefer sirke döküp durulayarak temizleyebilmiştim. Peki limonu ve şirketi su lekesini neyle çıkaracağız.. : : Suyu su temizler. temiz arıtılmış su. Düşündüm de şarapta olur aslında ama hava kararmadan uygulamayı yapıp bitirmek lazım. Yoksa kabahatlerden yersin cezayı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Benim tavanda vardı. Doğrudan sirkeyi döktüm. 3-5 dakika ovalayıp üzerine su döktüm. Oranı falan farketmez. Sadece sonradan durulayın. Asitli malzeme orada günlerce kalmasın. Ben 2-3 sefer sirke döküp durulayarak temizleyebilmiştim. Suyu su temizler. temiz arıtılmış su. . arka cam çok kötü durumda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap