Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Tdci Yazılım Yüklettim. & 1.0 Eb Titanium Hk

Featured Replies

• Yanıt 72
  • Görüntüleme 15,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Konunun detaylarına hakim değilim, hakim olan kimseye de bugüne kadar ulaşamadım, ama daha çok söylenti zemininde göz önünde bulundurulması gereken şöyle bilgiler var: Focus'ta ilk iki viteste tork

• Bu adam arabayı kullanmıyor sanki sevişiyor....

• Arkadaşlar bu konfor arttırıcı performans sağlayıcı bir özelliktir. Premium ve saha üst sınıf araçlarda zaten mevcut olan bu özellik vites değiştirme esnasında bir üst vitese geçerken araç sizin için

Yanıtlama zamanı:

Sony ve grafik ekran olmaması eksiklik. Göstergeyi uygun bulabilirsem değiştirmek isterim.

Araç tesliminden sonra şunları yazmışsınız artık sizde alacaksınız onları ben bilmem :P:D

Buarada test aracı kesin var değil mi yani plakası felan takılı... giderim belki bugün oraya..iş yerine yakınmış, keleşler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araç tesliminden sonra şunları yazmışsınız artık sizde alacaksınız onları ben bilmem :P:D

Buarada test aracı kesin var değil mi yani plakası felan takılı... giderim belki bugün oraya..iş yerine yakınmış, keleşler

Uygun fiyatta bulursam kadranı değiştirmek isityorum hala.

Evet test aracı var. Hazır.

Hatice hanıma selamımı ile Yakup. Sony soracaktı sonradan takabilirmiyiz fiyatı ne olur diye. Cevabını isteyebilirsinde gittiğinde.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tespitiniz aynen doğru benimde yazılımdan sonra aracımda biraz çekiş ve hızlanma düşüşü hissettim sizin dizginlenme dediğiniz olay ama bunun yanında yakıtta gözle görülür bir düşme oldu o yüzden şimdilik ses cıkartmadım

Yakıtı test edemedim hala.Yol yapmam lazım. Ancak yazılım yükletmeden önce gayet memnundum tüketimden. ortalama 5.6 lt idi.

Yanıtlama zamanı:

Abi selamını ileteyim de ben ismini yine unuttum, şu nick'i değişsek mi yaw.. utanıyorum valla.

bugün geç kaldım, yarın gideceğim.. a.s. şimdiden.. Hmm fiyat cevabını alırız tabi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otomatik olsa bunları hissetmezsiniz zaten, araba bastıkça vites atar ve akıcılık hissi çok artar. (çift kavramalı için)

Çift kavramalı otomatik bildiğiniz gibi değil. Öyle böyle gitmiyor yani.

Şirkette fluence 1.5 dci var . EDC şanzıman.

Onu kullanınca hayran kalıyorum gidişine renonun.

Hızlanması kesintisiz zevk alıyorsunuz.

Her seferindede manuel hamallık dedirtiyor gerçekten.

Powershift Dizel gelirse değiştirmeyi istiyorum buyüzden.

Yanıtlama zamanı:

Çift kavramalı otomatik bildiğiniz gibi değil. Öyle böyle gitmiyor yani.

Babam da var biliyorum. Fakat tam gazlarda yüksek devir çevirtir ve bayağı bağırır motor.

TSI DSG daha da keyiflidir. :)

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Babam da var biliyorum. Fakat tam gazlarda yüksek devir çevirtir ve bayağı bağırır motor.

TSI DSG daha da keyiflidir. :)

Engin biz dizelciyiz malum :)

Benzinli olsa evet DSG bir numara.

Yanıtlama zamanı:

0-100 test yaparken nasil kullanmak gerekir?

1de deviri 3000lere mi cikarmaliyiz yoksa hemen 2.vitese mi gecmeliyiz?

(En hizli kalkis icin)

Yanıtlama zamanı:

0-100 test yaparken nasil kullanmak gerekir?

1de deviri 3000lere mi cikarmaliyiz yoksa hemen 2.vitese mi gecmeliyiz?

(En hizli kalkis icin)

Çekişten vazgeçtiği an at 2.vites'e hafif motor sesi geldiği gibi..çok bekleme 1.vites'de.. (tdci)

Yanıtlama zamanı:

Bu adam arabayı kullanmıyor sanki sevişiyor.... :blink:

abi hastayım senin bu tespitlerine ^_^

Yanıtlama zamanı:

bende seni sevdim adaşınla izmirde kulaklarını çınlattık dünya bu hiç belli olmaz..belki birgün oturur çay içeriz bol muhabbetli...

Yanıtlama zamanı:

Birde birşey sorucam,Malum ilk dizel aracımız Tcdi olmasa bile aynıdır muhtemelen neyse şöyle ki mesela 2.viteste lambalara yaklaşırken yavaşlıyorsun ve devir 1000 ve altına düşünce araç böyle tekleme yapıyor silkeliyor stop edecekmiş gibi..Bizde benzinli alışkanlığı olduğu için ilk sürüşte alışamamıştık..

Yüksek viteste düşük hızla gitmek istersen, araba tekler hatta stop eder. Benzinlide de aynısını yaparsan stop eder.(belki biraz daha toleranslı) Problem yok yani.

Yanıtlama zamanı:

gectigimiz hafta servise gidip en son yazılımı yuklettim. Usta düşük devirde silkeleme sorununun hala sürdüğünü söyledi. Yazılım yükledikten sonra test ettim. Evet hala var.

Birde zaten bazı arkadaslar bahsetmis. Bende yeni yazılımla motor tepkisinin azaldığını düsünenlerdenim :(

Yanıtlama zamanı:

gectigimiz hafta servise gidip en son yazılımı yuklettim. Usta düşük devirde silkeleme sorununun hala sürdüğünü söyledi. Yazılım yükledikten sonra test ettim. Evet hala var.

Birde zaten bazı arkadaslar bahsetmis. Bende yeni yazılımla motor tepkisinin azaldığını düsünenlerdenim :(

Tüketim nasıl?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.