Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105571 fotoya neden takıldınız aydın bey:)gereklimi illakı Forum kurallarımızdan biridir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105574 Sony ve grafik ekran olmaması eksiklik. Göstergeyi uygun bulabilirsem değiştirmek isterim. Araç tesliminden sonra şunları yazmışsınız artık sizde alacaksınız onları ben bilmem Buarada test aracı kesin var değil mi yani plakası felan takılı... giderim belki bugün oraya..iş yerine yakınmış, keleşler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105676 Araç tesliminden sonra şunları yazmışsınız artık sizde alacaksınız onları ben bilmem Buarada test aracı kesin var değil mi yani plakası felan takılı... giderim belki bugün oraya..iş yerine yakınmış, keleşler Uygun fiyatta bulursam kadranı değiştirmek isityorum hala. Evet test aracı var. Hazır. Hatice hanıma selamımı ile Yakup. Sony soracaktı sonradan takabilirmiyiz fiyatı ne olur diye. Cevabını isteyebilirsinde gittiğinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105680 Tespitiniz aynen doğru benimde yazılımdan sonra aracımda biraz çekiş ve hızlanma düşüşü hissettim sizin dizginlenme dediğiniz olay ama bunun yanında yakıtta gözle görülür bir düşme oldu o yüzden şimdilik ses cıkartmadım Yakıtı test edemedim hala.Yol yapmam lazım. Ancak yazılım yükletmeden önce gayet memnundum tüketimden. ortalama 5.6 lt idi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105681 Abi selamını ileteyim de ben ismini yine unuttum, şu nick'i değişsek mi yaw.. utanıyorum valla. bugün geç kaldım, yarın gideceğim.. a.s. şimdiden.. Hmm fiyat cevabını alırız tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105682 Otomatik olsa bunları hissetmezsiniz zaten, araba bastıkça vites atar ve akıcılık hissi çok artar. (çift kavramalı için) Çift kavramalı otomatik bildiğiniz gibi değil. Öyle böyle gitmiyor yani. Şirkette fluence 1.5 dci var . EDC şanzıman. Onu kullanınca hayran kalıyorum gidişine renonun. Hızlanması kesintisiz zevk alıyorsunuz. Her seferindede manuel hamallık dedirtiyor gerçekten. Powershift Dizel gelirse değiştirmeyi istiyorum buyüzden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105683 Çift kavramalı otomatik bildiğiniz gibi değil. Öyle böyle gitmiyor yani. Babam da var biliyorum. Fakat tam gazlarda yüksek devir çevirtir ve bayağı bağırır motor. TSI DSG daha da keyiflidir. Temmuz 30, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105688 Babam da var biliyorum. Fakat tam gazlarda yüksek devir çevirtir ve bayağı bağırır motor. TSI DSG daha da keyiflidir. Engin biz dizelciyiz malum Benzinli olsa evet DSG bir numara. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107970 0-100 test yaparken nasil kullanmak gerekir? 1de deviri 3000lere mi cikarmaliyiz yoksa hemen 2.vitese mi gecmeliyiz? (En hizli kalkis icin) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107971 0-100 test yaparken nasil kullanmak gerekir? 1de deviri 3000lere mi cikarmaliyiz yoksa hemen 2.vitese mi gecmeliyiz? (En hizli kalkis icin) Çekişten vazgeçtiği an at 2.vites'e hafif motor sesi geldiği gibi..çok bekleme 1.vites'de.. (tdci) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_107978 Bu adam arabayı kullanmıyor sanki sevişiyor.... abi hastayım senin bu tespitlerine Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_107991 bende seni sevdim adaşınla izmirde kulaklarını çınlattık dünya bu hiç belli olmaz..belki birgün oturur çay içeriz bol muhabbetli... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108007 Birde birşey sorucam,Malum ilk dizel aracımız Tcdi olmasa bile aynıdır muhtemelen neyse şöyle ki mesela 2.viteste lambalara yaklaşırken yavaşlıyorsun ve devir 1000 ve altına düşünce araç böyle tekleme yapıyor silkeliyor stop edecekmiş gibi..Bizde benzinli alışkanlığı olduğu için ilk sürüşte alışamamıştık.. Yüksek viteste düşük hızla gitmek istersen, araba tekler hatta stop eder. Benzinlide de aynısını yaparsan stop eder.(belki biraz daha toleranslı) Problem yok yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201214 yıl comment_109175 gectigimiz hafta servise gidip en son yazılımı yuklettim. Usta düşük devirde silkeleme sorununun hala sürdüğünü söyledi. Yazılım yükledikten sonra test ettim. Evet hala var. Birde zaten bazı arkadaslar bahsetmis. Bende yeni yazılımla motor tepkisinin azaldığını düsünenlerdenim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201214 yıl comment_109199 gectigimiz hafta servise gidip en son yazılımı yuklettim. Usta düşük devirde silkeleme sorununun hala sürdüğünü söyledi. Yazılım yükledikten sonra test ettim. Evet hala var. Birde zaten bazı arkadaslar bahsetmis. Bende yeni yazılımla motor tepkisinin azaldığını düsünenlerdenim Tüketim nasıl? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın