Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'üm Fren Yağı Eksiltiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus 3 titanium aldım ekimde ve aracım fren yağı seviyesi düşük uyarısı veriyor ve 8 ayda 4. kez aracım serviste başından boyle bi olay geçen arkadaşımız varsa bilgilendirirse beni sevinirim debriyaj ve fren hidroliği ortak mı kullanıyor motordan hiç anlamamda bunuda cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar :)

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 13,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Saarlouis'de fren yağı kolay bulunmuyormuş onun için herkese biraz eksik koymuşlar.

• Gökhan Beyinki özel bir durum. Tolga'nın yazdığı gibi forumda benim hatırladığım 5-6 kişide bu durum oluştu ve hidrolik ilavesi ile bir daha oluşmayacak şekilde giderildi. Dert etmeyin, ama bakımı b

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

benimde öyleydi , zamanla düz yolda da uyarı vermeye başlıyor ... çok acilen gitmenize gerek yok ama , yolunuz düştüğünde söyleyin biraz eklesinler ... fren hidrolik yağı 10 tl filan, kendiniz alıpta

Yanıtlama zamanı:

gökhan geçmiş olsun km kaçta

Yanıtlama zamanı:

focus 3 titanium aldım ekimde ve aracım fren yağı seviyesi düşük uyarısı veriyor ve 8 ayda 4. kez aracım serviste başından boyle bi olay geçen arkadaşımız varsa bilgilendirirse beni sevinirim debriyaj ve fren hidroliği ortak mı kullanıyor motordan hiç anlamamda bunuda cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar :)

Evet, ortak hazneden kullaniyorlar. Uyari yerine haznenin seviyesini kontrol ediver. Seviyede sorun yoksa, ozaman seviye algilamada sorun vardir. Ama gercektende eksilme varsa, debriyaj alt merkezinden kaynaklanma ihtimali cok yuksek.

Bülent Aydemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arracım 15000 km de aracım 10 gündür serviste ve servis sorunu çözemedi fren merkezini de debriyaj merkezinide değiştirdiler sonuç yine aynı depo tahliyesinden geri atıyor hidroliği aracı bugün gittim gördüm şanzıman bile yerde yatıyor komple dagıtmışlar ford fabrikadan mühendis gönderecekmiş ama araba iyice miğde bulandırdı bugun servis ten iş emri kagıtlarını cıkartım birisi vasıtasıyla satış müdürüyle görüşücem yardımcı olursa araç değişikliği talep edicem yardımcı olmazsa artık olayı yargıya taşıyacagım

Yanıtlama zamanı:

Hukuksal sartlar olustugu an itibariyle, aracinizin degisririlmesini taleb edin zaten. Tekrar gecmis olsun.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, umarım hakkınız olanı alırsınız.

Yanıtlama zamanı:

arracım 15000 km de aracım 10 gündür serviste ve servis sorunu çözemedi fren merkezini de debriyaj merkezinide değiştirdiler sonuç yine aynı depo tahliyesinden geri atıyor hidroliği aracı bugün gittim gördüm şanzıman bile yerde yatıyor komple dagıtmışlar ford fabrikadan mühendis gönderecekmiş ama araba iyice miğde bulandırdı bugun servis ten iş emri kagıtlarını cıkartım birisi vasıtasıyla satış müdürüyle görüşücem yardımcı olursa araç değişikliği talep edicem yardımcı olmazsa artık olayı yargıya taşıyacagım

Geçmiş olsun.

Akıllı davranın; önce bir avukat ile görüşün ne yapmanız gerektiğini öğrenin.Servise bırakma alma tarihleri arıza tespitleri şikayetler gibi konularda tüm belge evrak ne varsa toplayın.

Araç tamir edildi dense dahi araca güvenim kalmadı şeklinde beyanda bulunun; araç iadesi yada paranızı faizi ile talep edin.

8 ayda 4. kez aynı arıza ile servise giriyorsa 10 gün çıkmıyorsa zaten servisi aşmış bu durum.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum Baranın bahsettiği gibi bir avk. la mutlaka görüşün yanlış bir adım atıp kazanılmış hakkınızı kaybetmeyin....Umarım sonuç istediğiniz gibi olur....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

gökhan geçmiş olsun km kaçta

tüketici derneğine gittim görüştüm aynı sene içerisinde 3 kere aynı arıza durumu kalkmış garanti süresince 4-6 arıza falan filan diye bi kanun çıkmış eger aracım tekrar arıza verirse garanti süresince yasal hakkım doğuyormus bugun aracımı aldım servisten bakalım bekliyeceğiz ve göreceğiz şartlar ne olacak
  • 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı uyarıyı benim arabamda yapıyor.Önceleri yokuşta beklerken yapıyordu ben de yokuştan dolayıdır diyordum artık arabayı çalıştırıyorum ve ikazı alıyorum.25000 de arabam .30000 servisini bekliyordum. O zaman durum ciddi gibi gözüküyor.Benimki de titanyum X. kronik bişey mi acaba...Hemen götüreyim mi yoksa 30000km yi bekliyim mi?

Yanıtlama zamanı:

X. kronik bişey mi acaba...Hemen götüreyim mi yoksa 30000km yi bekliyim mi?

çok az fren hidroliği ekliyorlar sorun kalmıyor ... bedavaya bile eklerler ... bir problem yok herkezde oluyor ... 

Yanıtlama zamanı:

Aynı uyarıyı benim arabamda yapıyor.Önceleri yokuşta beklerken yapıyordu ben de yokuştan dolayıdır diyordum artık arabayı çalıştırıyorum ve ikazı alıyorum.25000 de arabam .30000 servisini bekliyordum. O zaman durum ciddi gibi gözüküyor.Benimki de titanyum X. kronik bişey mi acaba...Hemen götüreyim mi yoksa 30000km yi bekliyim mi?

Gökhan Beyinki özel bir durum.

Tolga'nın yazdığı gibi forumda benim hatırladığım 5-6 kişide bu durum oluştu ve hidrolik ilavesi ile bir daha oluşmayacak şekilde giderildi.

Dert etmeyin, ama bakımı beklemeden tamamlatın.

Yanıtlama zamanı:

Gökhan Beyinki özel bir durum.

Tolga'nın yazdığı gibi forumda benim hatırladığım 5-6 kişide bu durum oluştu ve hidrolik ilavesi ile bir daha oluşmayacak şekilde giderildi.

Dert etmeyin, ama bakımı beklemeden tamamlatın.

aynı durum bende bazen yokuşlarda oluyor bende dedim herhalde yokuşta durduğu için oluyordur ,yoksa fren yağı eksik mi onun için mi uyarıyı alıyoruz?

Yanıtlama zamanı:

aynı durum bende bazen yokuşlarda oluyor bende dedim herhalde yokuşta durduğu için oluyordur ,yoksa fren yağı eksik mi onun için mi uyarıyı alıyoruz?

evet fren yağı eksik , yol üzerinde servis varsa , 5 dakka uğra halletsinler ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.