Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl Yazar comment_102553 anladımda hangi arabaymış o merak ettim Aklımda değil. Kapısı vs kendi kapanıyor muydu o dediklerinde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102555 Aklımda değil. Kapısı vs kendi kapanıyor muydu o dediklerinde.. Kapısının kapanması ayrı bi olay, eskiden S classlarda filan vardı vakumlu kapı diye geçer, ben kapıyı açarken camın açılıp kapıyı kapatınca kapanmasından bahsediyorum. Araçları yazan Çağlar, ben ilk kasa BMW 1.20cd ve ilk kasa(w208) clkyı tanıyorum sadece ama dediğim gibi tüm çerçevesiz araçlarda olması şart. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl Yazar comment_102556 Kapısının kapanması ayrı bi olay, eskiden S classlarda filan vardı vakumlu kapı diye geçer, ben kapıyı açarken camın açılıp kapıyı kapatınca kapanmasından bahsediyorum. Araçları yazan Çağlar, ben ilk kasa BMW 1.20cd ve ilk kasa(w208) clkyı tanıyorum sadece ama dediğim gibi tüm çerçevesiz araçlarda olması şart. Yahu bizde bmw 6 ile icat edildi demiyoruz dimi ?Hala sayıyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102565 Yahu bizde bmw 6 ile icat edildi demiyoruz dimi ?Hala sayıyorsun Bizde direksiz araçlarda olması lazım zaten diyoruz.Yani enteresan veya teknolojik birşey değil 1996 sebring cc' de de vardı bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl Yazar comment_102566 Bizde direksiz araçlarda olması lazım zaten diyoruz.Yani enteresan veya teknolojik birşey değil 1996 sebring cc' de de vardı bu arada Ben hangisi için teknolojik dedim sence , bir daha bak bakalım ve ekledim İLK KEZ gördüm diye.. ekleme için sağol canım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102571 Ben oldum olası bmw nin iç dizaynı dışında her şeyini beğeniyorum.Adamlar 6 serisinde bile dümdüz kadran koymuş ruhsuz ve tek düze iç dizaynı var. Bu arabalardan birini alabilecek durumum olsa sırf o kazık gibi göstergeler yüzünden (z4 hariç ama oda daha genç ve bekar olduğum zaman olsaydı)hiç birini almam. Onca para vericem c4 ten megane dan alfadan mazdadan daha kötü bir gösterge paneli için. Kime lazım değilki gösterge paneli çoğu zaman devamlı gözümüzün önünde olan tek şey araç kullanırken BMW den aradılar demin söylediklerinize çok üzülmüşler...Ferhat Beye söylermisiniz dediler...çok ta umurumuzdaydı.hahahahahahahahaha.....deyip kapadılar.... Temmuz 24, 201214 yıl Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102572 Ben hangisi için teknolojik dedim sence , bir daha bak bakalım ve ekledim İLK KEZ gördüm diye.. ekleme için sağol canım Ben ilk defa gördüğünü iddaa etmiyorum ki. Sadece videosunu koymuşsun 10 numara özellik demişsin. Benimde belirtmek anlatmak istediğim bu araca has birşey olmadığı,direksiz araçlarda olan birşey olduğunu,markadan bağımsız bir tasarım olduğunu belirtme ihtiyacı duydum o anki psikolojim ile Bu arada laguna coupelerde de var :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102574 BMW den aradılar demin söylediklerinize çok üzülmüşler...Serhat Beye söylermisiniz dediler...çok ta umurumuzdaydı.hahahahahahahahaha.....deyip kapadılar.... iftarı beklerken bu çok iyi geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl Yazar comment_102575 Ben ilk defa gördüğünü iddaa etmiyorum ki. Sadece videosunu koymuşsun 10 numara özellik demişsin. Benimde belirtmek anlatmak istediğim bu araca has birşey olmadığı,direksiz araçlarda olan birşey olduğunu,markadan bağımsız bir tasarım olduğunu belirtme ihtiyacı duydum o anki psikolojim ile Bu arada laguna coupelerde de var :D :D eee 10 numara değil mi şimdi ? Video da 2 şey var ayrıca..Hala atlıyorsun bak birde şimdi sana birşey derdim de demiyrum Ayrıca bunun camın fitilin arasına felan girmiyor (yandan) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102581 eee 10 numara değil mi şimdi ? Video da 2 şey var ayrıca..Hala atlıyorsun bak birde şimdi sana birşey derdim de demiyrum Ayrıca bunun camın fitilin arasına felan girmiyor (yandan) Mübarek ayda girmiyor falan filan Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış misali oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102634 Emeğine sağlık ama en güzelini unutmuşun bir M1 unutulmaz hem ufak hem hırslı hem kaslı hem karizmatik hem masum hemde canavar bana göre m3 ve m5 tırt hayat m1 de alıcaksın 3000liğini birde orjinal yazılım değişimi zaten twin turbo mevcut birde headers yaptın mı tadından yenilmez o araç :D:D Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102658 BMW den aradılar demin söylediklerinize çok üzülmüşler...Ferhat Beye söylermisiniz dediler...çok ta umurumuzdaydı.hahahahahahahahaha.....deyip kapadılar.... Tamda fikirlerim değişmek üzereydi böyle yaptıkları için hiç almıycam artık bmw.Müşteri kaybettiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102659 işte bu........araba kavramının tüm tanımları burada yatıyor...Bmw 1 arka iki kişilik zaten...akşama iyice seyredeyim şunları teşekkürler....emegine saglık... bunlar arkadan itişli mi? Temmuz 24, 201214 yıl onur sezgin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102686 yakup eline saglık bir kaç yorum yapmak istiyorum .seninde dedigin gibi 1 serisi yaşam alanı çok dar.gelelim ön far grubu faciya böyle ön mü olur ya.3 serisi güzel ma onunda ön kısmı far grubu aşagı düşecekmiş gibi bi garip . ama yeni turbo motorlar harika Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102687 bunlar arkadan itişli mi? Evet oyle hepsi Xdrivelar 4 ceker. Soylede bisi var bu 1 serisi son arkadan itis olacakmis bundan sonraki kasa onden cekisli olacak. M3de maalesef V8den sirali 6 silindire gececek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın