Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödemeyi Unutmayalım.....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bende şu TV li olana bakmıştım...

• 6 ay sonra...
  • Yanıt 197
  • Görüntüleme 36,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

ben cep telefonunu kullanıyorum. ist sıkıntı olabiliyor bazen garmin ile google maps, oda adres gireceğimde, Çook mwmnunum.Tablette de var daha bir kere ondan kullanmadım.Bence de en iyisi en ucuzu :) Tabi sürekli kullanmayacaksanız

Yanıtlama zamanı:

ben cep telefonunu kullanıyorum. ist sıkıntı olabiliyor bazen garmin ile google maps, oda adres gireceğimde, Çook mwmnunum.Tablette de var daha bir kere ondan kullanmadım.Bence de en iyisi en ucuzu :) Tabi sürekli kullanmayacaksanız

Nasıl yani? 

Yanıtlama zamanı:

Nasıl yani? 

'

İftar saati yaklaştığından saçmalamışım sanırım Cem Abi şimdi yeniden okuyunca ne demek istediysem artık : :), İstanbul da adresler karışık olabiliyor, bazen bir üst geçiti kaçırınca km'lerce gitmez zorunda kalabiliyorsun.Bu sebeple navi gerekli olabiliyor.Yoksa pek ihtiyacım olmuyor.

Eğer normal adres kapı numarasına kadar sahipsem GARMIN kullanıyorum. Söz gelimi ''çengelköy koru''  ''Meke gölü'' ya da ''Süleymaniye Kurufasülyecisi'' gibi kısmı bilgi ile arama yapacaksam GOOGLE MAPS'ı kullanıyorum. .Bunlar da cep telefonumda kurulu gayet memnunum tavsiye ederim.

Tablette de navigasyon prog var ama kullanmıyorum.Ayrı bir navigasyon alsam kullanmam gibi geliyor.Yine de alacaksanız biton para vermeye gerek yok. Arkadaşlardan heveslenip bir ton özelliği olanlardan aldılar, çoğu özelliklerini kullanmıyorlar, hatta açmıyorlar bile :)

En ucuzundan alınıp iş görülebilir, İyi bir navigasyon parası ile bence telefon bile yenilenebilir  :)

Volkan Alan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

En ucuzundan alınıp iş görülebilir, İyi bir navigasyon parası ile bence telefon bile yenilenebilir  
İyi de Volkan bunların MTV ile ne ilgisi var diye yazacaktım sonra konu içinde navigasyonla ilgili ama başlıkla ilgisiz mesajlara yönelik yazdığını fark ettim. Başlık ve içerik farkı asıl benim kafamı karıştırmış.  
Yanıtlama zamanı:

Şimdi MTV yi kartta 6 ya bölmeleri iyi mi oldu kötü mü ? Bilemedim??? Ocak ayının ki bitip bu başlıyor sanki bütün bir yıl vergi veriyormuşum gibi.....yoksa taksit yapmadan bir çırpıda vermek te ne kadar mantıklı.. Peeee

Yanıtlama zamanı:

Şimdi MTV yi kartta 6 ya bölmeleri iyi mi oldu kötü mü ? Bilemedim??? Ocak ayının ki bitip bu başlıyor sanki bütün bir yıl vergi veriyormuşum gibi.....yoksa taksit yapmadan bir çırpıda vermek te ne kadar mantıklı.. Peeee

6 taksit ödemek mantıklı,söyledğiniz gibi ne işin çalıştığımızı unutmuyoruz. Herşeyimiz vergi olmuş nasılsa artık vergi ödemek için çalışıyoruz.Bu verginin adını bile duyunca çok geriliyorum ya:) Yanlız vergi ödediğim için değil bu gerginlik,Hastaların gelip saçma sapan konularda bile benim ödediğim vergi ile burdasin demeleri geliyor aklıma hep :) Sanki biz vergi ödemiyoruz o vergi kaçırıyor bizde oda yok (Kaynağında kesinti) :)

Neyse gerildim yine konuyu dağıtıyorum :) 

Yanıtlama zamanı:

İnternet vergi dairesinden sorgulama yapınca mtv borcunuz bulunmamaktadır diyor  :blink:

EkranAl1310nt1310s1310_zpsfd9716c2.jpg

Ödenmiş görünüyor ama ben ödemedim. Otomatik ödeme talimatımda yok

Ahmet A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İnternet vergi dairesinden sorgulama yapınca mtv borcunuz bulunmamaktadır diyor 

Bu adamdan çok vergi aldık bu dönem almayalım demiştir belkide büyüklerimiz :)

Yanıtlama zamanı:
Bu adamdan çok vergi aldık

ödediğim vergilerin yanında Mtv'nin lafı bile olmaz vallahi :kıhkıh:  

edit: Hesap hareketlerime de baktım benden böyle bir çıkış olmamış  :hmm:

İlk 6 aylık periyotta eczanenin peşin vergisini fazladan 700TL ödemiştik

(devletin öngördüğünden daha az kar edince paramız boşuna gitmiş oldu)

Acaba onun bir kısmını mı aktardılar (Böyle bir güzellik  yapmaz maliye diye biliyorum, muhasebeye  sormak lazım),,

edit 2: Muhasebeyle görüştüm o'da bir anlam veremedi.  :hmm:

Ahmet A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ödediğim vergilerin yanında Mtv'nin lafı bile olmaz vallahi :kıhkıh:

edit: Hesap hareketlerime de baktım benden böyle bir çıkış olmamış :hmm:

İlk 6 aylık periyotta eczanenin peşin vergisini fazladan 700TL ödemiştik

(devletin öngördüğünden daha az kar edince paramız boşuna gitmiş oldu)

Acaba onun bir kısmını mı aktardılar (Böyle bir güzellik yapmaz maliye diye biliyorum, muhasebeye sormak lazım),,

edit 2: Muhasebeyle görüştüm o'da bir anlam veremedi. :hmm:

Ne diye kurcalıyorsunuz sizde. Ne güzel beleşe getirdiniz. :P

Yanıtlama zamanı:

Muhasebecimde aynısını söyledi :D

Babam muhasebecidir benim de. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.