Engin Uzunoğlu Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2012 Iphone kullananlar için artık Chrome kullanmak mümkün. Bugün itibariyle appstore'dan indirmek mümkün. İlgili konu linki aşağıda. http://9to5mac.com/2012/06/28/google-announces-chrome-for-iphone-coming-to-app-store-today/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Bu haberi ilk senden değilde yakuptan beklerdim ne de olsa iphone un ceo su sayılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Takip etmiyorum yahu, safari yeter Engin abi bilir safari'yi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Hadi yaşadınız Google Drive'da geliyor. İos'da google kalitesini yaşamak mümkün artık )) Bu yüzden iphone bile alabilirim. Ben safariye ısınamadım nedense. Chrome çok iyi geldi. Mac,win,android heryerde kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Hadi yaşadınız Google Drive'da geliyor. İos'da google kalitesini yaşamak mümkün artık )) Bu yüzden iphone bile alabilirim. Ben safariye ısınamadım nedense. Chrome çok iyi geldi. Mac,win,android heryerde kullanıyorum. Bende nedense firefox'da tıkandım kaldım Cache yüzünden, onlardan vazgeçemiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Alışkanlık işte. Chrome herşeyi sync ediyor. Bir yerde favorilere eklediğim link, diğer bilgisayarda açınca otomatik yükleniyor. Eklentiler, appler bayağı güzel, arayüz sade ve çok hızlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Safari ile ios devices arasında olan şey chrome severlere de ios üzerinden sunulmuş oldu.. Google Drive'ı yükledim yarında chrome sunulacakmış..Deneriz hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ben dropbox kullanıyorum 30gb gibi bir alanım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Chrome sekmeleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Ben de android de chrome kullanıyorum tıpkı tüm bilgisayarlarımda olduğu gibi; bu sekmeler ve takip etmesi çok rahat. Yazık ya ayfona yeni mi geldi chrome 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Sizde safari var mı Google'ın Chrome'u verme sebebi Musteri ve iOS başarısı Chrome'u bir çok arkadas beğendi. Bende biraz kullanayım FocusClubTr.com stabil suan o yeter gerçi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 HAdi hayırlısı androide giriş sayılır bu. Ufak ufak ayağın alışsın. Bilgisayara da kur istersen. Ben çok rahat ederek ve severek kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Sıtabiliti kontrol Sitendart on iOS Abi ben baştan beri ne icloud ne de eşlemeleri kullanıyorum, ne gibi işeme yarar anlamıyorum dedimya cache'lerden yararlanıyorum hep..kullandığım 2 cihaz var topu topu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2012 cache dediklerin nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap