Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dizel Focus 3 De Debriyaj Kavraması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hayır araç düşük devirlerde ara ara silkeleme yapıyor bildiğiniz kafa sallıyor kontrollü bi biçimde değil,sizin demek istediğinizi anlıyorum ama bahsettiğimiz durum bu değil.

alper kardes bu sorun nedeniyle bende servise gittim,bilgisayara soktular bişey cıkmadı,sonra rampa kalkısı denemesine gittik ustayla ve usta da aracı kaldıramayıp gerı kacırdı ve stop etti,ama arıza yok diyor usta,bi acıklama da yapmıyor,ben de her ihtimale ford a bildirdim kayıt actılar.. daha sonra ben aracı tekrar tekrar denedım kaldırmayı(sert rampada) ve sonunda başardım,ancak debriyaj aşırı yukarıda ve gec kavrıyor,,ya ben buna alısıcam ya da ışıkta falan kımse beni beklemz arkada hassas debriyaj ayarı yapmamı ki bi de gürültülüyse motorun sesini de duyamayacagımdan ayarlamam pek mümkün görünmüyor,,artık bunun arıza olup olmadıgı konusunda da yorum yapamıyorum,,ama forddan ne cıkacak onu da beklıyorum..baska dizel focus 3 kullanabılsem(yokus destegı olmayan) o zaman arıza olup olmadıgı kararını rahat verebılıcem...

Yanıtlama zamanı:

1000-1250 devir arası enteresan bir titreşim oluyor motorda, 1500 devri bulunca o titreşim hissedilmiyor. (silkeleme değil)

1000-1250 devir arası bendede problemli. hatta bu devirde sabit tutamıyorum. Ya üstü ya aşağısı oluyor.

Silkeleme olayına dikkat etmedim.

Yanıtlama zamanı:

1000-1250 devir arası bendede problemli. hatta bu devirde sabit tutamıyorum. Ya üstü ya aşağısı oluyor.

Silkeleme olayına dikkat etmedim.

Bu devirlerde silkeleme değilde motorda farklı bir titreşim oluyor(boşta çalışırken). Bu durumun sonucu kavrama sırasında silkeleme olabilir.

Yanıtlama zamanı:

şunu demek istiyor galiba...Titre ve kendine gel.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

1000-1250 devirler dizel motor için çok düşük; bu devirlere inmemek gerek.

Dur kalk trafikte ağır ağır ilerlemek isterken gerekebiliyor. Ayrıca araç boş viteste diyorum. Yani rolantide olmayan bir titreşimi rolanti üstü devirde yapıyor?

Yanıtlama zamanı:

Bende eski Focus'ta bir ara rölanti valfi arızalanmıştı ve buna benzer bir sorun olmuştu.

Yani rölantideyken motor düzgün çalışıyor, ancak pedala basıp gaz kelebeği açılana kadar farklı bir yoldan zengin karışım ile geçişin sarsıntısız olması sağlanıyor, işte bu sistem arızalanmıştı, değiştirdiler geçti. Benzer sorun oluyordu, azıcık gaza bastın mı devir düzensizleşiyor, küçük yığılmalar ve silkelemeler yapıyor sonra biraz daha basınca 1500 dd falan olunca gene düzgün çalışmayı yakalıyor idi.

Sonuçta bence bu az yüklenme sürecinde karışım sunumunda bir sorun yaşanıyor ve bunu birden fazla kişi tanımladığına göre gene program hatası olduğunu düşünüyorum ve yazılım güncelleme öneriyorum.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dur kalk trafikte ağır ağır ilerlemek isterken gerekebiliyor. Ayrıca araç boş viteste diyorum. Yani rolantide olmayan bir titreşimi rolanti üstü devirde yapıyor?

Boşta dediğini fark etmemişim; özür dilerim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.