Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Style Mı Yoksa Jetta Mı Daha Iyi ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus style benzinli siyah almaya düşünüyordum ama bir kaç gündürde jettayı araştırıyorum jettaninda görüntüsü fena değil özellikle siyahı çok hoş görünüyor gibi ama iş sadece görüntüde bitmiyor geri kalan özelliklerini artılarını eksilerini öğrenmek iyi olur diye düşünüyorum jetta 1,2 lt 105 PS,1.4 lt 122 PS ile focus style karşılaştırmasnda bana yardımcı olursanız sevinirim.

http://binekarac.vw....ta-donanim.aspx burda görebilirsiniz donanım özelliklerini,teknik bilgilerini

osman yüksekkaya tarafından düzenlendi

• Yanıt 151
  • Görüntüleme 28,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• style focus'a kurban ol he mi? nedir arkadaş bu style'ı dışlamalar filan? titanium sahibisiniz diye hemen kast sistemi mi olacak? yaklaşmayın silerim üyeliğimi, silerim dedim, yaklaşmayın...

• 1.0 ecoboost varken bu iki arabayıda almam.. vw motor değiştirecek..

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

1.6lt benzinli focus almayın. Bu tip motorlar artık verimsiz az performans, çok yakıt kategorisinde. Jetta 1.6 varsa oda kötüdür, ama lpg uyumlu idi.(namı-ı diğer hitler motoru) 1.4 122bg Jatta güzeld

Yanıtlama zamanı:

Ne style Focus ne de jetta alırım ben :)

style focus'a kurban ol he mi?

nedir arkadaş bu style'ı dışlamalar filan? titanium sahibisiniz diye hemen kast sistemi mi olacak?

yaklaşmayın silerim üyeliğimi, silerim dedim, yaklaşmayın...

:muha: :muha: :muha: :muha: :muha: :muha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

neden alınmaz ya :( bak aylardır ben style belki plusta ekletebilirdim bugünlerde gözüme jetta çarpıyor diye zaten focusta daha yeni fiyati belirlemediği için böyle bir uğraş içine girdim üstdad ikisi olmasa hangisi olur :)

ozaman şöye dim style+plus paket mi jettamı :)

osman yüksekkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

kafana göre takıl kardeşim...ne istiyorsan onu al...

Yanıtlama zamanı:

Alınmayacak araba yok... Siz biz'e sordunuz bizde kendi fikrimizi beyan ediyoruz.

Araç alırken başkalarının tercihi değil sizinkiler önemlidir..

Bize kriter vererek yorum isterseniz normal ama hangisi derseniz, konu uzar gider ve sonuç alamazsınız...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

jetta dedinde ama işte ben tam anlamı ile aradaki farkları öğrenmek istiyorum focus style+plus siyah ile jetta arasındaki teknik,donanım yakı, çekiş hepsinin ayrımını yapmamda yardımcı olursanız sevinirim :)

Yanıtlama zamanı:

neden alınmaz ya :( bak aylardır ben style belki plusta ekletebilirdim bugünlerde gözüme jetta çarpıyor diye zaten focusta daha yeni fiyati belirlemediği için böyle bir uğraş içine girdim üstdad ikisi olmasa hangisi olur :)

ozaman şöye dim style+plus paket mi jettamı :)

powershift almayacaksanız gidin style plus alın.. ohh mis..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tevfik abi doğruda işte de kafama göre alacağımda her şeyi ile dediğim gibi aradaki farkı görebilmiş olsam ona göre karar vereceğim focusu felan baya inceledim jettaya daha bakmadım kısmetse bi kaç gün içinde onada bakacağım ford bayiyde zaten yeni donanımlı style hakkında beni arayacak bu aradaki zamanda biraz daha araştırma yapmak istedim ^_^

Yanıtlama zamanı:

jetta dedinde ama işte ben tam anlamı ile aradaki farkları öğrenmek istiyorum focus style+plus siyah ile jetta arasındaki teknik,donanım yakı, çekiş hepsinin ayrımını yapmamda yardımcı olursanız sevinirim :)

Donanım; vw.com.tr ford.com.tr - karşılaştırınız,

Çekiş: teknik veriler - vw.com.tr ford.com.tr

Yakıt: teknik veriler - vw.com.tr ford.com.tr

Teknik: +Focus

Direksiyon: +Focus

Yanıtlama zamanı:

style plus aldınız aldınız almadıysanız kaldırnız trend x e yada tıtanıum a:D

elinizi çabuk tutun

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

powershift almayacağım abi benzinli syle plus alacağım zaten büyük ihtimalle yıl başından beri düşünme aşamasındayım dahada karar vermedim son iki aydırda focus için bi araştırma içindeyim acele iş sevmediğim için yeterince araştırma yapıp öyle almak istiyorum.

Yanıtlama zamanı:

powershift almayacağım abi benzinli syle plus alacağım zaten büyük ihtimalle yıl başından beri düşünme aşamasındayım dahada karar vermedim son iki aydırda focus için bi araştırma içindeyim acele iş sevmediğim için yeterince araştırma yapıp öyle almak istiyorum.

Aylin hanımın tavsiyesini dinleyin.. biraz daha beklerseniz style bulamayabilirsin..

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.