Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yaz Tatili Tavsiyeleri

Featured Replies

• Yanıt 348
  • Görüntüleme 52,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ozan Şimşek
    Ozan Şimşek

Bir yazlıkçı ve butik otelci olarak pek herşey dahil konseptine kafam basmaz. Ancak size huzur verebilecek, kafanızı dinleyebileceğiniz yerler önerebilirim. Trilyonlarım olsa bir tatil için 5.000 TL h

• Bu sene tam macera tadında bir tatile niyet ettim. Altımda kayinpederin 1999 model Peugeot 207 henüz 110k km yokuş ta bayılması ve siyah olmasi dışında sıkıntısız aracimiz işimizi fazlasıyla görd

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yahu arkadaş bu sıcaklarda ne işiniz var buralarda, aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Çıksanıza Karadeniz yaylalarına...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Şafak der 30 hadi bakalım.

çok Şafak sezer gördüm seni bu resimde hayırdır farpaçinom....:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

çok Şafak sezer gördüm seni bu resimde hayırdır farpaçinom....:kıhkıh:

Yok abi hiç sevmem kendisini o insan artığının. Bana daha çok Tarık Akan gibi desen olmaz mı?

Yanıtlama zamanı:

Yok abi hiç sevmem kendisini o insan artığının. Bana daha çok Tarık Akan gibi desen olmaz mı?

olur derim ki...Çok Ferit gördüm seni...kızma adama ya....şartlar zorlamıştır boşver güldürdüğü anlara say...ona bakarsan birsürü var öle...

Yanıtlama zamanı:

Adı nedir Bekir abi?

Aydın, bizim gittiğimizde ismi daha kısaydı, şaka bir yana beklentimizi karşılamıştı...

Naturland Vacation İn Eco Park, otel ve  ağaç evler de kalabilme tercihi de var.

Yanıtlama zamanı:

Şafak 3 :) birileri gibi 30 gün saymıyoruz @Doğan Kurban :smiley2k:

bizim istikamet önce muğla köyceğiz... 2 gün aile (bknz.hanımköylü olmak) toplaşması sınırsız mangal ve rakı tüketiminden sonra Kaş'a geçiyoruz... orada hanımla başbaşa 3-4 gün takılırız, bu sefer arabayla gittiğimiz için çevreyide dolaşırız. Pazar gece istanbuldayız. sonrasında benim 1 hafta daha tatilim var o arada Mersin'e kuzenlerimin yazlığına gidicem 3 günlüğüne... sonrada merhaba istanbul, merhaba tecavüz, nerde kalmıştık...

Yanıtlama zamanı:

olur derim ki...Çok Ferit gördüm seni...kızma adama ya....şartlar zorlamıştır boşver güldürdüğü anlara say...ona bakarsan birsürü var öle...

Sen onu bunu bırakta 25 temmuz 1 ağustos arası bir yere gitmemeye bak.Gelecem o sahilde seni döven hatuna 2 çift laf söylüycem

Yanıtlama zamanı:

Cem abi senin çıralı için tavsiyen olur sanırım, daha önce Odile de kalmıştık

Bizim hafta son bazen konakladığımız yer Yavuz Pansiyon. http://www.olymposyavuzhotel.com/bungalow/tr/www/default.asp

Güzel yeşil bahçesi var, çocuğa uygun, denize çok yakın. Ancak kahvaltısı mükemmel sayılmaz. Dilersen tarih verirsen fiyat da alırım. 

Yanıtlama zamanı:

Ben biraz sıkıcı ve epey garantici biriyim sanırım..

Ağaç ev, bungalow, pansiyon vs pek bana göre değil.. Bunu şimdi ukalalık yapmak için söylemiyorum elbette.. Herkes zevkine göre ve/veya bütçesine göre seçim yapar. 

Pek çoğumuz tatil için çalışıyoruz. Pazartesiden cumaya yetişmek için didiniyoruz, yaz tatili gelsin diye çabalıyoruz. 

O yüzden, ben zaten kısıtlı olan zamanımı aksilik yaşama riskini minimize ederek geçirmek istiyorum ve kafamı tam manasıyla boşaltmayı amaçlıyorum. İşbu sebeplerle, otelden dışarı çıkmadığım, sağı solu gezmediğim, yediğimin önümde, yemediğimin de önümde olduğu, bol yıldızlı, herşey ultra mega hiper dahilli otelleri tercih ediyorum..

Bu amaçla, daha önce de yazdığım gibi belek otellerini tavsiye ederim.. Bunların başında da Cornelia Diamond ve Gloria Golf Resort gelir. 

Yanıtlama zamanı:

Ağaç ev, bungalow, pansiyon vs pek bana göre değil.. Bunu şimdi ukalalık yapmak için söylemiyorum elbette.. Herkes zevkine göre ve/veya bütçesine göre seçim yapar. 

Pek çoğumuz tatil için çalışıyoruz. Pazartesiden cumaya yetişmek için didiniyoruz, yaz tatili gelsin diye çabalıyoruz. 

O yüzden, ben zaten kısıtlı olan zamanımı aksilik yaşama riskini minimize ederek geçirmek istiyorum ve kafamı tam manasıyla boşaltmayı amaçlıyorum. İşbu sebeplerle, otelden dışarı çıkmadığım, sağı solu gezmediğim, yediğimin önümde, yemediğimin de önümde olduğu, bol yıldızlı, herşey ultra mega hiper dahilli otelleri tercih ediyorum..

Bu amaçla, daha önce de yazdığım gibi belek otellerini tavsiye ederim.. Bunların başında da Cornelia Diamond ve Gloria Golf Resort gelir. 

İkisi de olsun, çok mu istiyoruz :D 

Yanıtlama zamanı:

Elit burjuva dostum benim...:kıhkıh:

Odadan çıkıp çıplak ayakla çime basmak, tahta kokusunda uyumak, hamakta sallanmak, kahvaltıya çiçek kokularının eşlik etmesi, dalgaların uzakta sesini duymak güzeldir. Bahsettiğin 5 yıldız 10 numara steril ortamlardan çok daha keyif vericidir.

Ama tabii tercihleri tartışmak anlamsız. Herkes keyfine baksın... 

Yanıtlama zamanı:

Elit burjuva dostum benim...:kıhkıh:

Ben mi? :kıhkıh:

Hem garantici yani sokağa çıkmayan, hem spotçu! orman & sokak seven. Her iki tatili de yapalım yani :D çok şey mi istiyoruz?

Bence az bile istiyoruz...

Yanıtlama zamanı:

+1. Birde Spice var unutma :)

Bu arada 2-3 gün için Boğsak tarafına gitmeyi düşünüyorum. Var mı o taraflarda bildiği bir yer olan. Ovacık'da olur. Anamur'a kadar yolu var.

Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.