Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Üstünkörü Galaxy S3 Izlenimlerim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Win mobile zaten var. Uzun zamandır var ve adam olmuyor. Son dönem epey iddialı çalıştılar ama sorunlar yaşıyorlar ve çok satamıyorlar. Android'in problemleri vardı ama çok çok azaldı. İlk defa ios kullandığımda bir file manager kurup dosyaları taşıyayım dedim olmuyor, şu müziği zil yap olmuyor şaka mı bu diye düşünmüştüm. Hala da durum farklı değil. Birşey yapamayınca sistem stabil oluyor tabii. İos telefoları bizim gibi kullanıcılar jb siz kullanamıyorsa o işletim sistemi neye yarar.? JB yapınca artık üreticinin üretiği ve sunduğu şey olmuyor. Standart haliyle ios'a tahammül edemedim. Bir ayda eşime verdim. İos ancak jb yapılırsa iyi denilebilir. Bu da üreticinin sunduğu şey değil aslında. Böyle bakılırsa android'in yeniden yazılıp optimize edilmiş halleri 2 katı performans ve stabilite sunuyor. Ama bunu karşılaştırmak mümkün değil. Nokia'nın gidişi malesef iyi değil. İyice dibe vurmadan çıkamayacaklar. Microsoft'un ofis ve windows dışında işe yarar bir ürünü varmı?

• Yanıt 71
  • Görüntüleme 8,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• her ne kadar s3'e ailecek bayılsak da 1999-TL'lik fiyatıyla el yakıyor, cep göçertiyor, bütçeye incir ağacı dikiyor.. incelemeniz ve paylaşımınız için teşekkürler..

• Kasımda oraya gidiyorsan bana da 1 adet New iPhone alırsan iyi olur ya, hem sende oradayken kullanırsın elin telefon görmüş olur Pardon Akıllı Telefon

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Daha ringe çıkmadan dövüştürmeye başladın telefonları yakup hele bi çıksında boyunu posunu görelim

Yanıtlama zamanı:

Oooo Hasan; mod olduğun foruma 10 günde bir uğruyorsun ne güzel :claps:

mod olan kayboluyor :)

kendimden biliyorum :kıhkıh: :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

mod olan kayboluyor :)

kendimden biliyorum :kıhkıh: :kıhkıh:

Yok ya ben hergün buradayım mesaj yazmıyorum sadece. :D Hiç olmasa günde 1-2 kere açıyorum çok anormal bir durum yoksa. :)

Yanıtlama zamanı:

Yok ya ben hergün buradayım mesaj yazmıyorum sadece. :D Hiç olmasa günde 1-2 kere açıyorum çok anormal bir durum yoksa. :)

o zaman mesaj yazki admin abiler kızmasın :D :D

Yanıtlama zamanı:

o zaman mesaj yazki admin abiler kızmasın :D :D

1 mesaj yazdım 2 uyarı aldım aynı gün. :D :D :D :D Yazmaktanda tırstım. :D :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Türkçe karşılaştırma isteyenlere fikir verir

http://www.donanimha...o-inceleme.htm#

Bana bu inceleme videosu oldukça taraflı gibi geldi daha yarısına gelmeden adamlar tüm puan ları one x e verdiler amma kötü telefonmuş ooooo s3 dedirticekler :)

S3 arayı kapatmaya başladı ve hatta işlemci hızı testleri sonuçlarında one x i resmen ezdi geçti(izlemeye devam)

Valla videoyu sonuna kadar izledim ve açıkçası baya bir aklım karıştı s3 ü almaya kafaya koymuşken şimdi oldu kafam abondone

İkisinde farklı kulvarlarda farklı liderliği var sonuç berabere gibi bir durum oluştu en sonunda.

Ama bir şeye çok şaşırmadım diyemiycem.Ekran olarak one x e puan verdiler.Yazımın başındada belirtmiştim s3 süper amoled S2 deki gibi süper amoled plus değil olaydı iyiydi :)

Engin arkadaşım teşekkür ederim kafam oldu çarşamba pazarı :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşım çok uzun araştırmalar karşılaştırmalar (HTC one X) Galaxy S3 aldı.Genel olarak telefondan memnun bende beğendim hafifliği ekran parlaklığı falan.

Ama şöyle bir durum var arkadaşım dediki browserı en hızlısıymış şuan telefonlar arasında dedi bir karşılaştıralım seninkiyle dedi URLyi yazdık herhangi bir sitenin wirelessa aynı mesafedeyiz bastık benim HTC EVO 3D daha hızlı açtı :) tekrar başka site denedik benimki daha hızlı Youtubedan video açtık HQ benimki daha hızlı doldurdu alttaki barı :) biraz canı sıkıldı. HTC one Xi daha çok beğeniyordu tasarım ve arayüz olarak biraz pişman gibi şuan ama pili iyi gidiyor telefonun dün gece görüştük onla sabah çıkarmış şarjdan %76tıydı akşam 11 gibi ( mobil şebeke kapalı fazla uygulama yok :D )

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşım çok uzun araştırmalar karşılaştırmalar (HTC one X) Galaxy S3 aldı.Genel olarak telefondan memnun bende beğendim hafifliği ekran parlaklığı falan.

Ama şöyle bir durum var arkadaşım dediki browserı en hızlısıymış şuan telefonlar arasında dedi bir karşılaştıralım seninkiyle dedi URLyi yazdık herhangi bir sitenin wirelessa aynı mesafedeyiz bastık benim HTC EVO 3D daha hızlı açtı :) tekrar başka site denedik benimki daha hızlı Youtubedan video açtık HQ benimki daha hızlı doldurdu alttaki barı :) biraz canı sıkıldı. HTC one Xi daha çok beğeniyordu tasarım ve arayüz olarak biraz pişman gibi şuan ama pili iyi gidiyor telefonun dün gece görüştük onla sabah çıkarmış şarjdan %76tıydı akşam 11 gibi ( mobil şebeke kapalı fazla uygulama yok :D )

Arkadaşının telefonunda bir sorun vardır yada batarya için ekonomiye geçip işlemci hızını düşürmüştür.Aksi halde s2 nin browser testlerinde bile rahat rahat htc evo yu geçen bir telefonun yeni modeli ve 4 çekirdekli işlemciye sahip hali olan s3 ün geride kalmasına imkan yok.

O işte bir yanlış var.Eğer arkadaşının telefonda tüm ayarlar olması gerektiği gibiyse hemen telefonunu alıp teknik servise götürüp durumu anlatsın.

Yanıtlama zamanı:

Bana bu inceleme videosu oldukça taraflı gibi geldi daha yarısına gelmeden adamlar tüm puan ları one x e verdiler amma kötü telefonmuş ooooo s3 dedirticekler :)

S3 arayı kapatmaya başladı ve hatta işlemci hızı testleri sonuçlarında one x i resmen ezdi geçti(izlemeye devam)

Valla videoyu sonuna kadar izledim ve açıkçası baya bir aklım karıştı s3 ü almaya kafaya koymuşken şimdi oldu kafam abondone

İkisinde farklı kulvarlarda farklı liderliği var sonuç berabere gibi bir durum oluştu en sonunda.

Ama bir şeye çok şaşırmadım diyemiycem.Ekran olarak one x e puan verdiler.Yazımın başındada belirtmiştim s3 süper amoled S2 deki gibi süper amoled plus değil olaydı iyiydi :)

Engin arkadaşım teşekkür ederim kafam oldu çarşamba pazarı :)

Beğendiğinizi alın, ikiside iyi. :)

Yanıtlama zamanı:

İnceleme için teşekkür ederim Ferhat.

Yanıtlama zamanı:

ya o kadar ıncığını cıncığını incelemeye gerek yok... bir siteyi diğer telefondan 1 sn geç açsa ne olur erken açsa ne olur?

tipi güzelse, özellikleri de size uyuyorsa, bütçeniz de yetiyorsa alın birini işte..

elinden düştü mü hepsi aynı şekilde cacık oluyor..

dün iphone 4s ve S3 drop testi izledim.. ekran üzeri düştüğünde ayvayı yiyor ikisi de.. bir de güya S3'in ekranı gorilla glass 2... pehh..

Yanıtlama zamanı:

Yok artıkkkkk :blink: :blink:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu mesaj üzerine aşağıdaki videoyu paylaşmak lazım

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m2NYtgWYefQ

Bende bide kaliteli bir çekiç arıyordum iyi bunu alırsam gerek kalmadı ayriyetten çekiç almaya :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.