Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_88972 Dün yazacaktım, bu motor bu ödülü alır, almazsa da bu ödülü almış motorlara itimat etmeyeceğim artık diye, (kısmen buna benzer bir cümleydi, ancak çok düşük bir cümle olduğundan ve düzeltmeye üşendiğimden silmiştim.) hakkaten tebrik etmek gerekir. Çok iyi bir motor olduğu kesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_88976 1.0 motor alacağına eşşeğe bin diyen; cahil, daha da önemlisi araştırmaktan öğrenmekten yoksun bir zihniyet olduğu sürece (sağolsun çok yakınımda varmış böyle biri) Allah Otosan'a yardım etsin.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89175 1.0 motor alacağına eşşeğe bin diyen varmıymış yaa. Ona inat alacaksın o arabayı, o 1,0 motorun neler yaptığını göstereceksin. Sonra da o arkadaş iyiymiş dediğinde bir tane de eşşek bulacaksın ve sen buna değil eşşeğe bin diyeceksin. Ancak o zaman anlar yaptığı ...nı (nokta nokta fazladan konmuştur, isteyen arasını doldurabilir) :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl Yazar comment_89182 Dün yazacaktım, bu motor bu ödülü alır, almazsa da bu ödülü almış motorlara itimat etmeyeceğim artık diye, (kısmen buna benzer bir cümleydi, ancak çok düşük bir cümle olduğundan ve düzeltmeye üşendiğimden silmiştim.) hakkaten tebrik etmek gerekir. Çok iyi bir motor olduğu kesin Bak ümit zaten yazmıştın, benim alıntıma.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201214 yıl comment_89221 Bu tip haberler gerçekten mutlu ediyor insanı....başarılarının devamını diliyoruz ford............. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın