Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl comment_85716 Forum kirliliği yaratıyorsam affedin googleda ve forumda arattım böyle bir konu yok Arka sileceklere nasıl su püskürtürüz. (2008 focus 2,5 tit) sağdaki kolda içe doğru basınca ön cama su püskürtüyor arka cam için olanı çalıştıramadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl comment_85787 Uzun bas ama. HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl Yazar comment_85791 : ) çok kolaymış aslında çözdüm, ben kibar davranmışım teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_85997 Bir hatırlatma....silecek suyunu eksik etmeyin.....bittiğinde kullanmak için zorlamayın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86038 Bir hatırlatma....silecek suyunu eksik etmeyin.....bittiğinde kullanmak için zorlamayın.... Bekir abi FIII te silecek suyu azaldı uyarısı var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86067 Bekir abi FIII te silecek suyu azaldı uyarısı var mı? Aydınım hiç bilmiyorum....ben nerdeyse her ay tamamlarım...haa çok kullandığımdan değilde geçmiş alışkanlıklardan... ama merek ettim şimdi bir araştırayım .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86102 Bekir abi FIII te silecek suyu azaldı uyarısı var mı? Kullanım kılavuzuna göre var. Ben de hiç suyu bitirmediğimden teyid edemiyorum. Rivayete göre: 1. Motor ilk çalıştırıldığı anda uyarıyı veriyor ve kapatıyor 2. Sadece X-paketli, yani Xenon far yıkama sistemli araçlarda haznede sensör var, diğerlerinde yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86138 Style'da uyarı yok... bittiği zaman kalakalıyorsun.. ama benim en gıcık olduğum şey arka cam silecek suyunun üstten biri işiyormuş gibi akması... hem kötü görünüyor hem de (bence en önemli husus) su boşa akıyor, israf oluyor.. akan suyun yarısı daha sileceğe ulaşmadan camı yalayıp tampona gidiyor.. püskürtmeli olsa hem daha etkili olurdu hem de daha ekonomik olurdu diye dülşünüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86228 Style'da uyarı yok... bittiği zaman kalakalıyorsun.. ama benim en gıcık olduğum şey arka cam silecek suyunun üstten biri işiyormuş gibi akması... hem kötü görünüyor hem de (bence en önemli husus) su boşa akıyor, israf oluyor.. akan suyun yarısı daha sileceğe ulaşmadan camı yalayıp tampona gidiyor.. püskürtmeli olsa hem daha etkili olurdu hem de daha ekonomik olurdu diye dülşünüyorum.. küçük dokunuşlar ile camı ıslatıp sonra silecekler çalıştırdığımızda, yine küçük dokunuşlar ile su verdiğimizde ısrafın önüne geçmiş oluruz ben bu şekilde yapıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86233 küçük dokunuşlar ile camı ıslatıp sonra silecekler çalıştırdığımızda, yine küçük dokunuşlar ile su verdiğimizde ısrafın önüne geçmiş oluruz ben bu şekilde yapıyorum Seninki ile Onunki farklı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86237 küçük dokunuşlar ile camı ıslatıp sonra silecekler çalıştırdığımızda, yine küçük dokunuşlar ile su verdiğimizde ısrafın önüne geçmiş oluruz ben bu şekilde yapıyorum Seninki ile Onunki farklı.. benimkinde bastın mı 1 lt suyu boca edior arka cama... abartma payını çıkarırsan 200 ml rahat gidiyordur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86240 focus 2,5 daki sistem çok güzel, yeni kasayı bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86242 focus 2,5 daki sistem çok güzel, yeni kasayı bilmiyorum Focus 2,5 larda sadece ilk gelenlerinde silecek suyu azaldı uyarısı var, diğerlerinde söktü otosan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86243 benimkinde bastın mı 1 lt suyu boca edior arka cama... abartma payını çıkarırsan 200 ml rahat gidiyordur... Eeeee..nerdeyse 50,000tl lik araç ..suyun lafı mı olur...efemmm.... :kıhkıh: Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın