Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arka Sileceklere Nasıl Su Püskürtürüz.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

yahu sevgili kardeşim, biz de kötü demedik, ona koymuş buna niye koymuyor, keşke koysa diyoruz... sen de hemen Ford'un sahibi gibi savunmaya geçme...

Lan? Yoksa?

:zha: Otosan Kocaeli'den selamlar..

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 12,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda...

• hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Herkes attıramıyor işte önden arkaya kadar, sende özel yetenek var

Yanıtlama zamanı:

Eee Alperen le benim arabaya su tesisatı çektirir artık Yakup..... :P :P :P :P :P

Yanıtlama zamanı:

Eee Alperen le benim arabaya su tesisatı çektirir artık Yakup..... :P :P :P :P :P

En yakın servislerinizin isimlerini vermeniz yeterli :D:zha:

walla ne iyi olur var ya... hazır Ford'un da sahibiymiş... bırak su tesisatını akı kapasitörü (flux capacitor) bile taktırtırım arabaya :kıhkıh:

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

walla ne iyi olur var ya... hazır Ford'un da sahibiymiş... bırak su tesisatını akı kapasitörü (flux capasitor) bile taktırtırım arabaya :kıhkıh:

He valla Alperen biz bir detaylı araştıralım neler neler taktıra biliriz...... :P :P :P :P :P

Yanıtlama zamanı:

He valla Alperen biz bir detaylı araştıralım neler neler taktıra biliriz...... :P :P :P :P :P

abi bir akı kapasitörü bir de 1.21 gigawatt enerji üretebilecek bir mini reaktör işimi görür... fazlasında gözüm yok :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

silecek suyunun seviyesini kaputu acınca ben göremedim siz görebildinizmi, çamurluğun içinde kalıyor

Yanıtlama zamanı:

500 ml.saka su...kapıdan çıkış 10 sn. pet şişeyi açış 5 sn.döküş 5.sn geriye dönüş 10 sn..kapıyı kapatış 5 sn..toplam süre 35 sn..zamanla 20 sn..ulaşılabilr...maliye 5 krş.... :kıhkıh:

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

500 ml.saka su...kapıdan çıkış 10 sn. pet şişeyi açış 5 sn.döküş 5.sn geriye dönüş 10 sn..kapıyı kapatış 5 sn..toplam süre 35 sn..zamanla 20 sn..ulaşılabilr...maliye 5 krş.... :kıhkıh:

50 krş....

Yanıtlama zamanı:

silecek suyunun seviyesini kaputu acınca ben göremedim siz görebildinizmi, çamurluğun içinde kalıyor

Göremezsin, uyarı da yok, karambole koyacaksın ne alırsa artık.

Yanıtlama zamanı:

Göremezsin, uyarı da yok, karambole koyacaksın ne alırsa artık.

Aydın çok kızmış gördüm seni.... :P :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

silecek koluna basıp su püskürtmek paha biçilemez :)

Yanıtlama zamanı:

Aydın çok kızmış gördüm seni.... :P :P

Kızdım abi sorma; güzelim c-max te silecek suyu seviyesini bilemeyeceksin; dev gibi cam var su kalmadıysa al sana sıkıntı :)

Yanıtlama zamanı:

50 krş....

hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.