Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hb Focus 3 Loder Body Kit Türkiye'de

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Cumartesi C-Max test sürüşü için gittiğim izmir Arkas yetkili satıcısında Almanya'dan getirtilmiş Loder1891 firmasına ait Focus III HB Body kit uygulamasını gördüm.

Firmanın ithalat müdürü ile görüştüm fiyatlarını aldım, ayıca önde göreceğini gündüz Ledleri içinde fiyatları aldım.Uygulama fotoları;

201206021226271.jpg

201206021226421.jpg201206021227011.jpg201206021227381.jpg201206021227531.jpg201206021228121.jpg201206021229201.jpg

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 12,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben de başka başlıkta yazmıştım, Himpeks'ten aldım, ancak şu anda ellerinde yok, bir aya kadar gelebilir. 150 TL idi. Uygun renk olursa boya masrafı olmaz, yoksa herhalde 50 TL boyaya gider, takması z

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Engin yanlarda da var ama fotolarda belli olmuyor, Spoiler getirteceklermiş ancak henüz yok ellerinde. Body kit; 2,500 ; ledler; 400 tl.

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Arabayı alırken pazarlık yaptım o yüzden ben biraz uygun bir fiyata aldım.Sonradan almaya kalksam asla bu fiyata alamazdım. Servisle 4 gün pazarlık yaptım desem yeridir .900 liradan kapı açtı 400 lira

Yanıtlama zamanı:

Ön arka tampon altı ve ledler sanırım. Led'lerin yeri için en uygun yer orası ama biraz çakma duruyor sanki.

Ön tampon altını kırmak çok kolay olur :)

Arka difüzör hoş durabilir :)

Fiyatları neymiş acaba?

Bir de arka cam spoiler yok mu?

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Paylaşım için teşekkürler Aydın...

Ben de fiyatları merak ettim şimdi.

Daha detaylı gröeseller için: http://www.loder1899.de/de/fahrzeug_3_2288.html?PHPSESSID=fd01rcl0chp91snfv46nf0nl84

Almanya fiyat listesi için: http://www.loder1899.de/de/deliver_383_Ford_Focus_III_11_09_P_VK.pdf

Almanya fiyatlarından € cinsinden birkaç örnek

Ön spoyler 262 (saf karbon olursa 2x)

Marşpiyeller 308

Arka diffüzor 292

LED gündüz farı 232

Yanıtlama zamanı:

güzel görünüyor ama daylight dışında ilgimi çekmedi. o da pahalı geldi. onun yerine ilerde mutlaka titanium'lardan çıkma orijinal far bulunur bi-xenonlu..

X paketlilerden olacak tabii...

Ayrıca onların montaj sorunu varmış!

Meraklısı 400 TL verir bence, üstelik yurt dışı fiyatına göre ucuz sayılır :P

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tabii bu body kit işi zevk meselesi ben gördüm hemen fotoğrafladım detaylarını da öğrenip aktardım; ayrıca bir ford yetkili satıcısının resmi kanallardan bu işe girmiş olması da hoşuma gitti açıkçası.

Bunun yanında HB Focus III kullanıcıları mutlaka spoiler düşünmeli, cuma günü Ferhat arkadaşımızın HB beyaz Focusundaki spoileri çok beğendim, aracın üzerinde olması gereken spoiler o olmalı bence.

Yanıtlama zamanı:

X paketlilerden olacak tabii...

Ayrıca onların montaj sorunu varmış!

Meraklısı 400 TL verir bence, üstelik yurt dışı fiyatına göre ucuz sayılır :P

tabii x paket olacak...

Forumdan birisi almıştı Mertol Abi'den bi-xenon far kimdi yaw?

Yanıtlama zamanı:

Bu kit in aynısını işini iyi yapan bir usta bulunursa sanayide yarı fiyatından bile ucuza yapan bulunur.Çok para kanımca :)

Yanıtlama zamanı:

Tabii bu body kit işi zevk meselesi ben gördüm hemen fotoğrafladım detaylarını da öğrenip aktardım; ayrıca bir ford yetkili satıcısının resmi kanallardan bu işe girmiş olması da hoşuma gitti açıkçası.

Bunun yanında HB Focus III kullanıcıları mutlaka spoiler düşünmeli, cuma günü Ferhat arkadaşımızın HB beyaz Focusundaki spoileri çok beğendim, aracın üzerinde olması gereken spoiler o olmalı bence.

Hemen seni fotolarla desdekliyeyim Baran

20120604115005.jpg

20120604114912.jpg

Yanıtlama zamanı:

Spoiler,Çok Şık Gerçekten Benimki De Beyaz İlk Fırsatta Ben de Taktırayım Diyorum,Ferhat Bey Nereden Ve Kaç Liraya Aldınız Acaba?

Yanıtlama zamanı:

Bu Arada Ledler Güzel,Bence Fabrika Çıkışı Olmalı Hoş Durmuş Ancak Fiyat Konusunu Biraz Tuzlu Geldi Bana da,Teşekkürler Paylaşım İçin Baran Bey...

Yanıtlama zamanı:

bence ledler biraz pahalı satıcı firmalarda internetten 60 70 tl ye satıyorlar

Yanıtlama zamanı:

Spoiler,Çok Şık Gerçekten Benimki De Beyaz İlk Fırsatta Ben de Taktırayım Diyorum,Ferhat Bey Nereden Ve Kaç Liraya Aldınız Acaba?

Arabayı alırken pazarlık yaptım o yüzden ben biraz uygun bir fiyata aldım.Sonradan almaya kalksam asla bu fiyata alamazdım.

Servisle 4 gün pazarlık yaptım desem yeridir :).900 liradan kapı açtı 400 liraya bağladım en son.Hatta ilk ay kimseye söyle diye uyarmıştı :) .

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.