Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 23,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ön lastiklerin arkaya arkaların ise öne takılması diye biliyorum.Amacı tüm lastiklerin eşit miktarda aşınması.

• Balansı önce makinada sonra da araç üzerinde yaptırmakta yarar var. Buna rağmen balans tutmuyorsa taban veya yanakta yapısal bozukluğu düşünmek gerek, bu amaçla gerekli donanıma sahip bir Lassa bayisi

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Güvenlik = Lastik Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

205 55 16 cmax lassa revo 2 lastik aldim araba 120 den sonra titriyo lastikleri degistirmeden once yoktu. Lastikci takarken balans yapti. Servis tekrar gidin balans yapsinlar dedi . Gittim lastikci balans yaptik dedi. Baska bi lastikciye mi gideyim napayim?

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, İlhan Yalçın said:

205 55 16 cmax lassa revo 2 lastik aldim araba 120 den sonra titriyo lastikleri degistirmeden once yoktu. Lastikci takarken balans yapti. Servis tekrar gidin balans yapsinlar dedi . Gittim lastikci balans yaptik dedi. Baska bi lastikciye mi gideyim napayim?

aldığınız yer balansı tutturana kadar yapsın... en temel iş, nasıl olmaz yani. 

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, İlhan Yalçın said:

Balansı önce makinada sonra da araç üzerinde yaptırmakta yarar var. Buna rağmen balans tutmuyorsa taban veya yanakta yapısal bozukluğu düşünmek gerek, bu amaçla gerekli donanıma sahip bir Lassa bayisine gidip kontrol ettirmek gerekebilir, gereğinde garantiden değişim başvurusu için.

İlk adımda aldığınız lastikçi balansı araç üstünde kontrol etsin...

Yanıtlama zamanı:

Cem abi burdaki lastikciler anlamiyor kucuk bi ilce burasi mersine hafta sonu gidince baktiracam

Ya bu Gülnar da ne yaptirsam hic bisey duzgun olmuyo astari yuzunden pahaliya geliyo su zorunlu hizmet bitsin ilk firsatta tayin isticem. Bir an amele sinif ogretmeni oldugunu unutmusum?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.