Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Önerebileceğiniz Pc Oyunu

Featured Replies

• 11 ay sonra...
  • Yanıt 119
  • Görüntüleme 20k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan yaşıyormuş birisi şu karakola haber versin bulundu diye...

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bir zamanlar sensible soccer vardı.

• Geçen gün evde notebookta bir yelerden EuroTruck Simulator 2 indirdim. 500-600 MB birşey açınca key code istedi. Girdim gugıla EuroTruck simulator 2 key code yazdım. İlk çıkanınkini denedim oyun açıld

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

operation flashpoint   dragon rising   tavsiye ederim  çok gerçekçi bir fps    

Yanıtlama zamanı:

daha çok strateji oyunları severim;

total war serisi yenisi çıktıkça oynadığım oyundur. diğerleri artık mazide kaldı, son dönemde eskisi kadar oynamıyorum.

elinizde hala Windows xp li pc varsa, "homeworld" ü şiddetle tavsiye ederim.. 3 oyunu çıkmıştı..

yine "swat" serisi

diğer oyunlardan ise crysis son dönem her çıkanını oynadığım bir oyun.. sniper türü oyunlarda oynuyorum arasıra

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Denemeden almam tabiki belkı hoşnut kalmıycam yanı :D Playstation alırsamda fifa yada pe 2013 u falan ögrenırım dıye dusunuyorum cevremdekı herkes bılıyor cokda zevk alıyor bı ben pek sevmıyorum acaba bendemı bısey var dıye dusunuyorum :D :D

Ben de oldum olası sevmedin futbol oyunları. İnsanları pes oynamamaya ikna etmek nd zor işmiş...
Yanıtlama zamanı:

ilk çıkanlardan rome serisinin 2. si çıkmış; total war rome 2.. oynayacağım

Yanıtlama zamanı:

Ben de oldum olası sevmedin futbol oyunları. İnsanları pes oynamamaya ikna etmek nd zor işmiş...

aynen pes yerıne dövus araba yarısı var daha zevklı ama nerdee bırakdım ben zaten :D

Yanıtlama zamanı:

aynen pes yerıne dövus araba yarısı var daha zevklı ama nerdee bırakdım ben zaten :D

şampiyonlar liginde finalde profesyonel modda 0 dan kurduğunuz takımla barcelona'ya karşı son 10 dakikaya 1-0 önde girerseniz heyecanın hissedersiniz...  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

şampiyonlar liginde finalde profesyonel modda 0 dan kurduğunuz takımla barcelona'ya karşı son 10 dakikaya 1-0 önde girerseniz heyecanın hissedersiniz...  :kıhkıh:

aynı sey teken yada yarış oyunları ıcınde gecerlı 4 kısılık yarısda 1.cı sıradayken vıraja sert gırmenın getırdıgı sonuc olarak 3.luge dusersenız tekrardan 1.cılık ıcın yarısmanın heycanı sanırım pes'den daha fazla :D

Yanıtlama zamanı:

aynı sey teken yada yarış oyunları ıcınde gecerlı 4 kısılık yarısda 1.cı sıradayken vıraja sert gırmenın getırdıgı sonuc olarak 3.luge dusersenız tekrardan 1.cılık ıcın yarısmanın heycanı sanırım pes'den daha fazla :D

alıcılar farklı tabi zevk meselesi..
Yanıtlama zamanı:

Ben hep kendi takımımı yaratıp tüm adanları aşırı güçlü yapıp forvete kendimin bir izbandut bir se messi gibi kısa boylu versiyonlarını koyuyordum oyun basit hale geliyordu.

Şu foruma online oynancak basit ama zevkli bir oyun bulamadık bir türlü.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.