Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Önerebileceğiniz Pc Oyunu

Featured Replies

• Yanıt 119
  • Görüntüleme 19,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan yaşıyormuş birisi şu karakola haber versin bulundu diye...

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bir zamanlar sensible soccer vardı.

• Geçen gün evde notebookta bir yelerden EuroTruck Simulator 2 indirdim. 500-600 MB birşey açınca key code istedi. Girdim gugıla EuroTruck simulator 2 key code yazdım. İlk çıkanınkini denedim oyun açıld

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bi ara pc'de world of warplanes oynuyordum, pek sarmadı habire tokmağı kafaya yiyince :)

Ben tank ta fena değilim, hatta birkaç teklif geldi takımlarına almak istediklerine dair :D

Yanıtlama zamanı:

Ben tank ta fena değilim, hatta birkaç teklif geldi takımlarına almak istediklerine dair :D

War Thunder için çok daha iyi diyorlar.. hem uçakta hem tankta..

Bir de onu deneyeceğim..

Yanıtlama zamanı:

War Thunder için çok daha iyi diyorlar.. hem uçakta hem tankta..

Bir de onu deneyeceğim..

ilk kez duydum bende bakayım diyeceğim ama şu tableti 16gb almışız çok pişmanım  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ilk kez duydum bende bakayım diyeceğim ama şu tableti 16gb almışız çok pişmanım  :kıhkıh:

Ben de ekşisözlük'te bizim oyunları okurken karşılaştım..  herkes açık ara üstün diyor..

ne var abi sende tablet?

Yanıtlama zamanı:

Call of duty Advanced warfare geliyor 4 kasimda.

Ps4den preorder yaptim ayin 3unde erken erişim + double xp :D 3 kasimda iptalim yani

Yanıtlama zamanı:

Ps4den preorder yaptim ayin 3unde erken erişim + double xp :D 3 kasimda iptalim yani

Ben de Battlefield ile değiştirme aptallığını yapıcam; oynayamıyorum mereti  :kıhkıh:

16 gb ipad

32 Gb almıştım, şimdi ben de pişmanım...

Yanıtlama zamanı:

biraz abartmışlar sanki bu kez  ne dersin kardeşim 

fantastik bşi yapmışlar sankim 

Yanıtlama zamanı:

biraz abartmışlar sanki bu kez ne dersin kardeşim

fantastik bşi yapmışlar sankim

Eskide treyarcla infinty ward 2 senede 1 oyun yapiyorlardi bir sene o bir sene o. Simdi 3. firma eklendi sledgehammer diye bu onların ilk oyunu black ops2 de yardim etmişlerdi treyarca o yüzden o oyuna benziyor + her sene ayni her sene ayni diyenlere ithafen :D atlamali ucmali birseyler yapmışlar. Dış iskeletin var görünmez olabiliyorsun falan. Ama eğlenceli olacak gibi bakalim. Geçen seneki oyun (ghosts) çok ağırdı ve haritalar büyüktü adam seni oturduğu yerden çat diye vuruyordu falan biraz başarısız kaldi. Sledgehammer bunun ekmeğini yiyecek bu sene.

Birde pazar sabahi cok enteresan sabah saat 8de uyandım 1 saat geçti ps4u açtım. Onda live from ps4 diye bir bölüm var ordan diğer ps4 kullanicilarinin ekranini izleyebiliyorsun eğer stream yaparlarsa. Bi baktim adam almış yeni oyunu oynuyo 30.000 kişi canlı izliyo :D Adam bütün silahlari haritaları gösterdi. 3 saat3 yakın yayın yaptı ama sonra sony banladi adami. Araştırdım twitterdan dava açmış sledgehammer :D Adam heralde gamestop gibi biryerde çalışıyorsa ordan erken gelen kopyalardan almış.

fa080df75d56953b422e6115a8e997ea.jpg

Yanıtlama zamanı:

Oyunun ilaçlısı  malum ortamlara düşmüş de 45 gb oyun mu olur Allahsız Sledgahammer  :ranting2:

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

an itibariyle başladığım  korku  oyunu  wuhhhhuuu  diyesim geldi ve şimdiden tırstım valla   :)

oyunun adı  The Evil Within güzel bişeye  benziyi 

2VFc8c2.jpg

taner eviş tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.