Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74400 Yeni "kuzu" devreye girdi. Cici oyuncaklarımız var ... mesela 3d scanner ile aks ölçümü yapabiliyoruz (auwww) .. yolu düşeni beklerim. Şahsuvaroğlu / Pendik Çamçeşme Mah. Cemal Gürsel Cad. No:209 34899 Pendik/İstanbul Divan Oteli Yanı Tel: (216) 625 25 00 Mayıs 10, 201214 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74402 Yeni "kuzu" devreye girdi. Cici oyuncaklarımız var ... mesela 3d scanner ile aks ölçümü yapabiliyoruz (auwww) .. yolu düşeni beklerim. Ahh Abi ahhh, ben istanbulda yaşarken gülsuyundaki Şahsuvaroğluna kaç kez geldim gittim acaba. Keşke burda olsaydın o zamanlarda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl Yazar comment_74403 ben epeydir buralardayım da .. tanışmamıştık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74410 Hayırlı olsun . Bir şubede ankara ya isteriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74413 Patron hayırlısı olsun...hayat bu belki yolumuz düşer diyelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl Yazar comment_74418 bu aralar en sevdiğim oyuncak ile tanıştırayım sizi. Bu elemanın adı " Nussbaum WAB 02 CCT" biz ona kısaca "Obareyy" diyoruz. ilk bakışta sıradan bir makaslı lift, aracı üzerine çıkartıyorsunuz ve işlem başlıyor. Kullanıcının yapması gereken çoklu seçenek üzerinden Obareyy'e sırtına binen mahlukat'ın ne olduğunu söylemek. Mause ile işaretliyorsunuz ... Ford - Focus - 2012 - Sedan .. gibi. Daha sonra işin "zor" kısmına geliyoruz. Tüm dikkatimizi topluyor ve "Start" butonuna "tık" yapıyoruz. Siemen'in normalde tıp için geliştirdiği lazerli CCT tarayıcılar devreye giriyor ve MRI çeker gibi ölçüm kafaları başlıyor arabanın üzerinde dolaşmaya. Tüm ön ve arka yürüyen aksamı ölçüyor, resimliyor ve elindeki fabrika değerleri ile karşılaştırıyor. Sonra da topladığı bilgiyi ekrana veriyor (istenirse yazılı rapor da veriyor) çok sevimli bir şey canım. ne var? ne yok? hemen görüyorsunuz ... insanın koynuna alıp sevesi geliyor canım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74420 bizim eski mah:) karşısındaki otobüs durağında az beklemedim:) hayırlı olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl Yazar comment_74423 bizim eski mah:) karşısındaki otobüs durağında az beklemedim:) hayırlı olsun.. "eski" mahalleye gene uğrarsanız otobüs beklerken bir de çay içeriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74426 "eski" mahalleye gene uğrarsanız otobüs beklerken bir de çay içeriz şimdi çok uzaklardayız ama kısmet işallah birgün yolumuz düşerse ne den olmasın:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl Yazar comment_74427 Focus güzelmiş :D :D arkası haşat, CCT'nin kafası yüzünden gözükmüyor ama pish yemiş arka - alttan, bagaj taban sacı bakkal kepengi gibi ondüle olmuş. piyasada toplamışlar ama IHHH,bakmışlar düzgün yürümüyor .. getirdiler bize. (şu an sökülmüş durumda) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74450 Hayırlı olsun. Herkes araba alır hayırlı olsun denir, ilk defa yeni bina-bayii-servise hayırlı olsun demek fırsatı verdiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl Yazar comment_74454 Hayırlı olsun. Herkes araba alır hayırlı olsun denir, ilk defa yeni bina-bayii-servise hayırlı olsun demek fırsatı verdiniz. sağolun,hafif abarttık ama iyi oldu. yolunuz düşerse bekleriz ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın