Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bekleriz Efem :)

Featured Replies

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 7,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Nussbaum WAB 02 CCT nasıl çalışıyor? ... bu gün ölçüm yapılırken başında durdum. (resimledim) bir kere toplam işlem (lifte alma, ayarlama,manual bilgi girişi, ölçüm ve sonuç alma toplam 7 dakika

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Yeni "kuzu" devreye girdi. Cici oyuncaklarımız var ... mesela 3d scanner ile aks ölçümü yapabiliyoruz (auwww) .. yolu düşeni beklerim. Şahsuvaroğlu / Pendik Çamçeşme Mah. Cemal Gürsel C

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

işin komik tarafı (yolunuz düştüğünde gösteririm) ekran çevirmemek için satış bölmesinin arka kısmına (satıcıların arkasına) kocaman LCD ekranlar koyduk. artık hesap tablosunu veya ekranda bir şeyi gö

Yanıtlama zamanı:

hayırlı bereketli satışlar
Yanıtlama zamanı:

Hocam artık focusclubtr da 500 mesajı aşanlara 5% indirim kampanyasını bekliyoruz senden :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hocam artık focusclubtr da 500 mesajı aşanlara 5% indirim kampanyasını bekliyoruz senden :D

nasıl değleğ türkçe,ben anlamamak pek iyi ...
Yanıtlama zamanı:

gramer kurallarına uygun söylesek yine de anlamayacağın için "edit" lemeye gerek duymadım. Anladın sen onu, anladın... :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

himm .. böyle yediremedik. o zaman plan.B

- Ah be güzel abicim,kurtarsa ekmek çarpsın dükkan senin.

Yanıtlama zamanı:

cııkk bu da olmadı.. En guzeli ve ikna edici olanı, ekranı müşteriye çevirip " Abi bak bilgisayara, 200 TL zarar ediyorum" olanı olsa gerek :D

Yanıtlama zamanı:

cııkk bu da olmadı.. En guzeli ve ikna edici olanı, ekranı müşteriye çevirip " Abi bak bilgisayara, 200 TL zarar ediyorum" olanı olsa gerek :D

Beni böyle kandırıp kakaladılar :D

Yanıtlama zamanı:

Beni böyle kandırıp kakaladılar :D

iyide sen o esnada pc ekranında degil kadının dekoltesinden aralıga bakıyordun ki.... :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

işin komik tarafı (yolunuz düştüğünde gösteririm) ekran çevirmemek için satış bölmesinin arka kısmına (satıcıların arkasına) kocaman LCD ekranlar koyduk. artık hesap tablosunu veya ekranda bir şeyi göstermek için kimse ekran çevirmiyor (en azından bizde çevirmiyor) anlayacağınız yemin - billah etmenin yeni yolunu bulduk. şimdilerde dakikada 180 kere "zarar ediyorum,battım,eve ekmek götüremeyeceğim,bu fiyata verirsem işten atarlar beni" ve varyantlarını random olarak seslendiren "otomatik yemin cihazı" peşindeyim,onu da bulup getirdiğim zaman bizim çocukların işi iyice kolaylaşacak.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.