Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kişiye Özel Kampanyalar (CRM)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

BU foruma girdikten sonra yanıldığımızı anladık Alperim :)

• Yanıt 71
  • Görüntüleme 14,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bütün bu abidik gubidik kampanyalar aslında aracın fiyatının pazarlıkla nerelere inebileceği için birer ipucu bence.

• Bayiilerin öyle ciddi kar marjları falan yok. Abartmayın. Acayip indirim yapanlar düşük fatura falan filanla bi film çeviriyordur. Zararına satarmı? Babasının oğlu falan değilseniz satmaz. Ancak, es

• Cevat Yıldız
    Cevat Yıldız

BU foruma girdikten sonra yanıldığımızı anladık Alperim

Yanıtlama zamanı:

BU foruma girdikten sonra yanıldığımızı anladık Alperim :)

Aynen abi,aynen,daha önce yediğimiz kazıkların üstüne soğuk suyu içtik çoktan :)

Yanıtlama zamanı:

Bu fiyatlarda bayilerin genel yaklaşımı da önemli. Yani F3 ilk çıktığında 60küsür bine satılan araçlar aynı zamanda 55-57 'ye alınıyorsa alan araştırmamış demektir. Ama eğer yanlış bilmiyorsam son dönemde fiyatları daha fazla satabilmek adına aşağı çektiler. Bu durumda birileri ilk başta yüksek kar ediyordu demektir. Ama ben Mart ayından itibaren takip ediyorum. İlk başlarda da alımlarda aynı farklar vardıysa !!!!

Yanıtlama zamanı:

Yarttıkları güvensizlik ortamı için ne denilebilir ki....Kim hangi fiyata alırsa alsın acaba daha inerlermiydi.?...sorusunu yaratmalrı bence markaya vurdukları büyük bir darbe....Tamam 3-5 bir indirim marjına kimse birşey demez ama bu ne yaa.....

Yanıtlama zamanı:

Yarttıkları güvensizlik ortamı için ne denilebilir ki....Kim hangi fiyata alırsa alsın acaba daha inerlermiydi.?...sorusunu yaratmalrı bence markaya vurdukları büyük bir darbe....Tamam 3-5 bir indirim marjına kimse birşey demez ama bu ne yaa.....

bir ford klasiği..... :)

Yanıtlama zamanı:

Bayilerin Satış anında kar ettikleri oran çok az yani 500 kar etseler takla atıyor danışmanlar,ha neden kazanıyor o sattığı araçtan prim veriliyor+kotayı tutturmak+servise yeni bir müşteri vs... ama şu zamanda inanın 0 karla satışlar oluyor hele ki satışların çok az olduğu bu dönemde...Benim eski çalıştığım yere patronun büyük oğlu gelmişti plazanın başına adam 1 ayda bıraktı ford u gitti gıdaya dediği aynen şu;Ben bu işten bi şey anlamadım aracı zararına satıyoruz ama kar ediyoruz :)

Yanıtlama zamanı:

Mertol Bey siz ve bu forumdaki bir iki kişi zaten otomotiv dünyasının duayenlerindensiniz... Bilip, paylaşamadıgınız çok şeyler olsa gerek ama yine de bazen tutamıyorsunuz kendinizi :nazar: Sizden öğrendiğimiz çok şey var burada.. :) Fakat parası olup 3-4 bayiden aynı fiyatı alan arkadaslar biraz daha kastırıp aramalı, Bir önceki mesajda "40-50 bin lira para vererek bir mal alacak olan insan zaten yeterince araştırmıyor ve alternatifleri tek tek irdelemiyorsa..." şeklindeki konuşmalarınız Ford oto alacak arkadaşlarımız için yeterince aydınlatıcı :nazar:

Abartmayın yahu ne duayeni.. Bizimki tecrübe (yenilen kazıların toplamı manasında :) )

Benim tanıdığım bu forumda otomotiv sektöründe ismi geçecek adam CemBo dur. Fordcuların arasında da (her ne kadar geçmişte tatsızlık yaşamış olsak ta :) ) Kaan Yağızer'dir. Bizimki hobi. Onlar ise elini taşın altına koyan insanlar.

Yanıtlama zamanı:

Şu markaya vurulan darbe olayı gerçekten çoookk doğru. O darbeyi sadece Ford'a değil, kendilerine de vuruyorlar haberleri yok.

Ben Ekim ayında Titanium+X pack+park+sunroof ve beyaz tcdi sedan aracıma 67,500 tl ödüyorum. Aradan zaman geçiyor aynı aracı 63 bine alan var. Bu arada fiyatlara da zam geliyor. Bu terslik bende mi, yoksa ford da mı, ya da bayide mi? E ben şimdi bu kazığı yedikten sonra nasıl giderim o bayiye bir daha. E başka bayiden ford marka araç alacağım, acaba yine mi kazık yiyorum demem mi?

Bence Otosan'ın bu işe bir dur demesi lazım. Adam gibi arabayı verecekse 63 e versin. İnemiyoruz desin. Bknz VW adamlar yok satıyorlar, kimsede gıkını çıkartmıyor. İnsan psikolojisi gereği olsa gerek, aynı ürüne çok da verse kendisinden daha ucuza alanlar olmadığı sürece sıkıntı yok diyor. E ben şimdi hem benim aldığım araca zam geldikten sonra alan, hemde benden 2-3 bin ucuza alan insanlar tanıyorum. Bir müddet çok koymuştu, ama alıştım galiba. :D

Yanıtlama zamanı:

MArkaya ya da kendilerine darbe falan vurdukları yok merak etmeyin. Ortada darbe yiyen sadece yüksek fiyatlı alım gerçekleştiren tüketici.. Türkiyede o kadar çok insan varki, siz almasanız başkası alır nasılsa.. Alıyorda.. :D

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yakup mayıs kampanyası bugun son gunu.

yenı pazarlama bültenlerinde farklılık olur ise hemen yayınlayacagım

aylin bakır tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

yakup mayıs kampanyası bugun son gunu.

yenı pazarlama bültenlerinde farklılıl olur ise hemen yayınlayacagım

merakla bekliyoruz aylin :)
Yanıtlama zamanı:

Her ayın genelde ilk cuması güncellemeye düşerdi fiyat listesi. Bugün öyle birşey yok..Sanırım pazartesi ben yokken açıklayacaklar ki infial olmasın :D :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.