Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Saat olayına bakış açım artık değişti. Önceden çeşit çeşit olsun isterdim. Şimdi ise bir tane yada en fazla iki tane olsun, ama harbi saat olsun [emoji4] O sebeple elimde olan premium olmayan saatleri elimden uçurmak istiyorum mesela... Ben de aynı fikirdeyim. O yüzden saat işini bitirdim bro.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Benim bir saatim bile yok, adamlar gidip nirvanaya ulasmış geri dönüyolar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 52 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: O sebeple elimde olan premium olmayan saatleri elimden uçurmak istiyorum mesela... Bir katalog var mı? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 6 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bir katalog var mı? Hediye alınır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Adres var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Hediye alınır +1. Bende onun için sordum. Hediye aldıracağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 4 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Adres var mı Bana mı dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Bir katalog var mı? Var... uc bes sayfa geri git, oraya koymustum hepsini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 1 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Var... uc bes sayfa geri git, oraya koymustum hepsini haaa onları görmüştüm ok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 16 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Var... uc bes sayfa geri git, oraya koymustum hepsini Ben onları beğenmedim, başka yok mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Ben onları beğenmedim, başka yok mu yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Ben onları beğenmedim, başka yok mu:aman: Kavgada söylenmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Ya ne kızıyonuz hemen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 yok Zevksiz herif daha genç işi saat sat bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2017 7 saat önce, Alperen G. yazdı: Hacı baba artık beni yeni saat aldım şeklinde görmezsin.. Saat faslını kapattım.. not edildi, bakalım ne kadar gidicek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap