Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Türkiye'den alacağım abey. Yinede bakayım belki gözüm kalır [emoji14] Bütçe? Otomatik-pilli? Ya da direkt beğendiğin saat? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Bütçe 100 dolar falan işte. Saati hep takarım pil veya oto fark etmez sanırım. Beğendiğimi alıntı yapayım; Zamanında şundan almıştım ama sonra iptal ettirmek zorunda kaldım. 44mm http://www.amazon.com/dp/B00AFTTQ8I/ref=pe_385040_30332200_pe_309540_26725410_item Bu da içinin beyaz olanı http://www.hepsiburada.com/fossil-fs4735-erkek-kol-saati-p-SAKEFS4735?categoryId=25008404&gclid=CjwKEAjw9bKpBRD-geiF8OHz4EcSJACO4O7TvIFe08QgvS0J9TrFtSud2s2T9jILf0q2YxTslB5AuhoChqXw_wcB&productId=sakefs4735&sku=SAKEFS4735&wt_gl=cpc.nelk.saatgozluk.pla http://www.hepsiburada.com/liste/fossil-fs4813-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sakefs4813&categoryId=25008404#Gorseller budur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Hmmm.. Fossil'in bir sürü rengi bulunan bir saati.. Bende de lacivert/rose olanı var ve bana da doğum günü hediyesiydi. Güzel sıkıntısız bir saat. Bir de Orient bak derim.. F/P'de üzerine tanımam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 54 dakika önce, Alperen G. yazdı: Hmmm.. Fossil'in bir sürü rengi bulunan bir saati.. Bende de lacivert/rose olanı var ve bana da doğum günü hediyesiydi. Güzel sıkıntısız bir saat. Bir de Orient bak derim.. F/P'de üzerine tanımam.. Abi verdiğim saat; dediğim gibi eskiden beğendiğim saatti, ona gözüm alıştı daha almadan acaba başka mı bulsam diyorum Pahalı değilse ona da bakayım Açıkcası marka bilgim pek az benim o yüzden genel bakıyorum kaydıra kaydıra --1 dakika sonra eklendi-- 5 May 2012 - 13:50 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bizde öğrenci işi abi Arabada benzinli, saat de dizelciyiz Bunu kullandım 5-6 sene Memnun kaldım bayağı artık öldü, sıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Bunu kullandım 5-6 sene [emoji4] Memnun kaldım bayağı artık öldü, sıktı [emoji3] İlla deri kordon olsun demezsen orient mako xl, mako ray ve mako pepsi bakabilirsin. Kaldı ki deri kordon da takabilirsin sonra.. Sirkeci'de saatçilerde bak dene kolunda gör. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Alperen G. yazdı: İlla deri kordon olsun demezsen orient mako xl, mako ray ve mako pepsi bakabilirsin. Kaldı ki deri kordon da takabilirsin sonra.. Sirkeci'de saatçilerde bak dene kolunda gör. artık şu başlığı terk etsen diyorum ha, ne dersin? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 @Yakup Çağatay bence araştırma. İlk beğendigini al geç. Yoksa kafa karışır. Sonra @Mertcan Çelik gibi olursun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 52 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: @Yakup Çağatay bence araştırma. İlk beğendigini al geç. Yoksa kafa karışır. Sonra @Mertcan Çelik gibi olursun. o halde, hemen alıyorum! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 58 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: @Yakup Çağatay bence araştırma. İlk beğendigini al geç. Yoksa kafa karışır. Sonra @Mertcan Çelik gibi olursun. Olay bana nasıl bağlandı ben kaçırdım be ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 artık şu başlığı terk etsen diyorum ha, ne dersin? Buraya koymadığım ama sana kriz geçirtecek 2 saatim daha var.. Ne diyosun paylaşayım mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Şimdi, Mertcan Çelik yazdı: Olay bana nasıl bağlandı ben kaçırdım be ya Geçen seneki klima meselesini unuttun herhal. Ha bi de telefon meselesi vardı. Koca yaz başımızı yedin klima diye sonra gidip bi tane fırfırik bişey almıştın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Buraya koymadığım 2 saatim daha var.. [emoji4] Wayy Alperen'im merak etmedim desem yalan olur şimdi, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Wayy Alperen'im merak etmedim desem yalan olur şimdi, Abi sen sorunca akan sular durur ama yürüyen mertin biraz kurtlanmasını bekliyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Abi sen sorunca akan sular durur ama yürüyen mertin biraz kurtlanmasını bekliyorum.. [emoji4] Peki o vakit keyfini çıkar, :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 1 saat önce, Alperen G. yazdı: mako pepsi Yazmıştım: Buraya da bak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap