Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Zamanın Efendileri....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Tevfik,aga 800 liralık saat önereceksek biz de biliyoruz başka saatleri de adam bütçeyi düşük tutmak istiyor.. sen de yani  :kıhkıh:  ayrıca evli barklı adam, başka kadınların saatine bakmasını ne yapacak? kendisi baksın saatine  :P

• Yanıt 883
  • Görüntüleme 123,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tevfik baba'dan bize özel

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Forumun mürekkep koklamayı sevenleri olduğu gibi saate takıntısı olanları da var. Ben mesela bu iptiladan kurtulamadım. Her seferinde bu son diyorum, ama nafile.    Son işgüzarlığı

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu konu da biz moruklara kalmış görünüyor. @Tevfik Abi saat koyar da ben geri kalırsam çatlarım... Ama ben o kadar beyefendi olamadım, daha spo

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Alperen sag tarafim uyusuk yazamiyom disimin sikkinim biraz...butce mutce ben anlamam dogungununde herkes 50 tl verse 5000 uyemiz var mis gibi patek philip aliriz hemde

Yanıtlama zamanı:

Alperen sag tarafim uyusuk yazamiyom disimin sikkinim biraz...butce mutce ben anlamam dogungununde herkes 50 tl verse 5000 uyemiz var mis gibi patek philip aliriz hemde

Ilk ben talibim buna o zaman... :)
Yanıtlama zamanı:

Kadınların bakıp bakmaması benim derdiğim değil ki. Kolumda şık dursun takım elbiseler ile falan bana o yeter. Spor bir saatim var metal kayışlı bunu haftasonları takıp haftaiçi için birşey bakıcam.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yaw lafin gelisi bisey dedik allaalla sen şık adamsin dedik gc dedik banane ya...zaten dişim agriyo suveys kanali actilar...sayin Aydin Baran alma abi fossil gel sen beni dinle saatx var bide oraya bak saatcim var bunlar gsa deben firmadan aliyorlar ve seti sonu cizik rengi atik reyonda bitane kalmis saatker distribitor garantisi falan hikaye bozuldumu atarsin yada aylarca ugrasirsin onun icin dedik...

Fossile sadece erkekler bakiyo hem....hahaha vala size kalmis...ne kiziyonuz ya sizde bana ya uzuluyom bak...

Yanıtlama zamanı:

Beyler boş durmayın bir de makul bütçe için bayan güneş gözlüğü önerin. Bizin hanıma hediye almam lazım :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Elle....doktorum...

Yanıtlama zamanı:

Elle....doktorum...

numaralı gözlüklerim var...ben nabacam :(

Yanıtlama zamanı:

Hocam sayfalara bakmadan atıyorsunuz sanırım :D Onu verdik biz hatta 2-3 link var.

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay,

Bakıyorum canım sayfalara.

Senin verdiğin fiyattan daha ucuzunu buldum da o yüzden link verdim.

Hşşt!

A.Coşar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay,

Bakıyorum canım sayfalara.

Senin verdiğin fiyattan daha ucuzunu buldum da o yüzden link verdim.

Hşşt!

Onun altında bundan daha ucuzu da var :P ayrıca sanalpazar kimlerin sattığı meşhul olan dükkanlardan oluşuyor bkz: gittigidiyor- sahibinden 

O yüzden bilindik biri değilse böyle şeyleri almamak lazım (bence)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.