Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70780 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/31732/0/1/bodrumlulari-bekleyen-buyuk-tehlike.aspx Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70782 Dikkat, bu balığı sakın yemeyin! "Siyanürden 50 kat daha zehirli. Yenirse öldürücü olur" Bodrum'un Yalıkavak Beldesi'nde son günlerde yaşanan balon balığı akını balıkçıları ve kaptanları tedirgin etti. Yalıkavak Koyu'nda ağ atan balıkçıların ağlarına sürüler halinde takılan balon balıkları görenleri şaşkına çevirdi. Muğla Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Temel Birimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nuri Tarkan uyarılarda bulunarak "Bu balık siyanürden 50 kat daha zehirli. Yenirse öldürücü olur" dedi. Bodrumlu kaptan ve balıkçı 56 yaşındaki Halil Aktaş ağları çekerken ardı ardına gelen 20'ye yakın balon balığını görünce gözlerine inanamadı. Ağırlıkları yaklaşık beş kilo, boyları da 90 santimetreye yakın balon balıklarınının sürüler halinde dolaştığını belirterek "Geçmiş yıllarda da ağlarımıza tek tük balon balığı takılırdı. Ama sayıları giderek arttı. Balon balıklarının Hint Okyanusu'ndan geldiğini ve zehirli olduğunu biliyorum. Yörede bilinmeyen balık olduğu için yenmemesi içim gerekli uyarılar sık sık yapılmalı" dedi. doktoruma katkım olsun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70786 ya ben de yamyamlık suç ya, ondan dikkatli olalım diyeceksin sandım Cem abi.. şaka bir yana, ne yiyeceğimizi şaşırdık valla.. kırmızı et yamuk, kümes hayvanları zaten Allahlık, şimdi de balık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70790 Zaten farketmediğimiz uzun zamandır ...İnsanlar birbirlerini yiyorlar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70882 Denize dökülen atıklar doğal hayata gerçekten çook zarar veriyor..Denizden uzak olmak balık yememize çok şükür engel olmuyor..ilaç gibi faydalı ve çok lezzetli bizim buranın kırmızı benekli Alabalığı harika oluyor..hafta sonları 3 -5 tane yakalasam bana 1 hafta yetiyor..buz gibi soğuk akarsulardan gelen tertemiz bir balık ..imkanı herkese tavsiye ederim.. Mayıs 3, 201214 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70887 haftasonu gümüldürde götürdüğümüz jumbolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70888 Tatlı su balıklarını şahsen ben sevmiyorum. hamsi ve palamut forever Yanındada 2 duble rakı Değmeyin keyfime Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70890 Tatlı su balıklarını şahsen ben sevmiyorum. hamsi ve palamut forever Yanındada 2 duble rakı Değmeyin keyfime bende Ogün eskiden senin gibi düşünüyordum ama resim deki balık tatlı su balıklarının kralı diyebilirim..tabi ki hamsinin yeri bambaşka.. balıklar 2 ye ayrılır hamsi ve diğerleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70900 Hamsi+Rakı mı? Barbun+Rakı olsun bari Kızartılış şekline göre değişmekle birlikte hamsi ile rakı iyi gider abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70904 Denize dökülen atıklar doğal hayata gerçekten çook zarar veriyor..Denizden uzak olmak balık yememize çok şükür engel olmuyor..ilaç gibi faydalı ve çok lezzetli bizim buranın kırmızı benekli Alabalığı harika oluyor..hafta sonları 3 -5 tane yakalasam bana 1 hafta yetiyor..buz gibi soğuk akarsulardan gelen tertemiz bir balık ..imkanı herkese tavsiye ederim.. Bu kırmızı benekli alabalık Uzungöl'de de var ve avlanması yasak.. daha doğrusu gölde avlanmak yasak.. henüz şuanki kadar sıkı kontrol yokken kaçak olarak bir restaurant'ta yemiştik. (kaçak alabalık ) çiftlik alabalık ile arasında uçurum var... Tatlı su balıklarını şahsen ben sevmiyorum. hamsi ve palamut forever Yanındada 2 duble rakı Değmeyin keyfime bak hamsi dedin durumu biraz kurtardın.. ama alabalığı es geçme ogünüm, enfes bir balıktır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70918 Bu kırmızı benekli alabalık Uzungöl'de de var ve avlanması yasak.. daha doğrusu gölde avlanmak yasak.. henüz şuanki kadar sıkı kontrol yokken kaçak olarak bir restaurant'ta yemiştik. (kaçak alabalık ) çiftlik alabalık ile arasında uçurum var... bak hamsi dedin durumu biraz kurtardın.. ama alabalığı es geçme ogünüm, enfes bir balıktır.. Sapanca tarafında yemişliğim var bi kaç sefer. Hamsi ile palamuttan başka balığa ısınamadım ben. Sebebide kılçık Hamside ve palamutta kılçık diye bir dert yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70920 bende Ogün eskiden senin gibi düşünüyordum ama resim deki balık tatlı su balıklarının kralı diyebilirim..tabi ki hamsinin yeri bambaşka.. balıklar 2 ye ayrılır hamsi ve diğerleri tuzda pişiridinizmi oguzum hiç alabalıgı güzel olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70961 Ya lüferin olduğu yerde bunlara laf mı düşer.?Lüfer, palamut, barbun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70994 kimse neden çipura yada mezgitten bahsetmiyo yahu??? bu arada amatör bir olta balıkçısı olarak nacizane bilgilerime dayanarak söyleyebilirim ki oğuz arkadaşımızın resimlerini paylaştığı kırmızı benekli alabalık familyasının kralıdır ve bunları yakalamak herkese nasip olmaz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın