Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105813 Benim pc de sorun var galiba, windovs medi center diye bir şey açılıyor başka bir şey yok. Birisi şunu eğer mümkünse direk resim olarak falan atabilir mi? Yoksa göremiyorum, ben öncekinide görememiştim. Ümit exel dosyası bu. Nasıl resim verecez ? Rar iner icinden çıkartacaksın.. Pc'deki on tanimli programlar da hata var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105871 Galiba benim ofis programlarında sorun var, yeniden mi yüklemem gerekiyor. Windovs media center fiye bişey açılıyor. Her neyse bir ara bakacağız çaresine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105873 Galiba benim ofis programlarında sorun var, yeniden mi yüklemem gerekiyor. Windovs media center fiye bişey açılıyor. Her neyse bir ara bakacağız çaresine. İndirdiğin dosyaya sag tıkla birlikte ac a bas ve exel'i seç Bu kısa vade çözümü; Uzun ise sag tıkla özelliklere var , varsayilan programı exel yap Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105936 İyi de ofice programları yok. Üstüne rar programı da silinmiş. Yoksa cayır cayır çalışıyordu, evdeki pc de FocusClubTR den başka işim olmayınca ilgilenmiyorum pek, hatta çoluk çocuğun oyuncağı oldu Yeğenler, kuzenler vs her gelen bir şeyini elliyor, bozuyor, kırıyor.... Çok ilgilenemiyorum artık eskisi gibi, Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın