Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bu gün itibariyle ford aracımı işlemleri olmadan önce görmeye gittim.Herşeyiyle çok hoş bir araç fakat teyp ini incelerken aux tuşuna bastığımda çok garip olan parazit sesleriyle karşılaştım.Telefonumu bağladım ses yine var aracı stop ettirdim yine var yine var.Satıca arkadaşa durumu ilettim beraber tüm focus 3 araçlara baktık hepsinde bu parazit mevcut.Hatta test aracıyla bulunduğumuz yerden uzaklaştık belki yakınlarda bir elektrik akımı vardır diye ama malesef her yerde ve her şekilde bu ses duyuluyor.
En son servisteki elektrikçi arkadaşa sorduk oda tüm focus 3 lerin bu sorunu olduğundan bahsetti.Merkeze ilettiklerini ama kimsenin bu konuda onlara dönüş yapmadıklarını söyledi.
Sonuç olarak ben ödemeyi yapmadım ve bu sorun halledilmedende bir ödeme yapıp aracı satın almayı düşünmüyorum.
Ben açıkçası bu sorunu ford a yakıştıramadım.Şirketimize ait ufacık renault kango nun auxunda da dahil böyle bir ses duymadım.
Tüm focus 3 aracı olan arkadaşlar araçlarınızı kontrol edin büyük bir ihtimal bu sorun sizdede mevcut.
Arabama binmeyi sabırsızlıkla beklememe hatta focus 3 ü herşeyiyle çok beğenmeme rağmen bu sorun yüzünden başka araç almak istemiyorum.
Yetkililerden bir an önce bunun çaresine bakmalarını rica ediyorum
Soru
ferhat tezcan
Bu gün itibariyle ford aracımı işlemleri olmadan önce görmeye gittim.Herşeyiyle çok hoş bir araç fakat teyp ini incelerken aux tuşuna bastığımda çok garip olan parazit sesleriyle karşılaştım.Telefonumu bağladım ses yine var aracı stop ettirdim yine var yine var.Satıca arkadaşa durumu ilettim beraber tüm focus 3 araçlara baktık hepsinde bu parazit mevcut.Hatta test aracıyla bulunduğumuz yerden uzaklaştık belki yakınlarda bir elektrik akımı vardır diye ama malesef her yerde ve her şekilde bu ses duyuluyor.
En son servisteki elektrikçi arkadaşa sorduk oda tüm focus 3 lerin bu sorunu olduğundan bahsetti.Merkeze ilettiklerini ama kimsenin bu konuda onlara dönüş yapmadıklarını söyledi.
Sonuç olarak ben ödemeyi yapmadım ve bu sorun halledilmedende bir ödeme yapıp aracı satın almayı düşünmüyorum.
Ben açıkçası bu sorunu ford a yakıştıramadım.Şirketimize ait ufacık renault kango nun auxunda da dahil böyle bir ses duymadım.
Tüm focus 3 aracı olan arkadaşlar araçlarınızı kontrol edin büyük bir ihtimal bu sorun sizdede mevcut.
Arabama binmeyi sabırsızlıkla beklememe hatta focus 3 ü herşeyiyle çok beğenmeme rağmen bu sorun yüzünden başka araç almak istemiyorum.
Yetkililerden bir an önce bunun çaresine bakmalarını rica ediyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
8
4
2
Popular Days
Nis 23
31
Ock 9
3
Nis 24
2
Ağs 13
2
Top Posters For This Question
ferhat tezcan 14 posts
Bora A. 8 posts
Emre D. 4 posts
Engin Uzunoğlu 2 posts
Popular Days
Nis 23 2012
31 posts
Ock 9 2015
3 posts
Nis 24 2012
2 posts
Ağs 13 2014
2 posts
Popular Posts
ferhat tezcan
Bu gün itibariyle ford aracımı işlemleri olmadan önce görmeye gittim.Herşeyiyle çok hoş bir araç fakat teyp ini incelerken aux tuşuna bastığımda çok garip olan parazit sesleriyle karşılaştım.Telefonum
Bora A.
Sabah sırf bu durumu tespit için mp3 çaları ve çift taraflı erkek uçlu jak kablosunu buldum ve taktım...Dediğiniz gibi parazit mp 3 bağlıyken ancak şarkı çalmıyorken var,ama çok az duyuluyor,açıkçası
Ozan Kar
Ferhat abi forumu bırakalı çoook oldu.
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap