Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İntercooler Upgrade Yardım

Atilla Yıldıztepe

Önerilen Mesajlar

Dostlar aracıma (2016 Ford Focus 1.6 TDCİ titanium manuel vites) kimi zaman karavan çektiğim için daha hacimli bir intercooler istiyorum. Bu işlemi yaparken de ekstra boru/hortum uzatma, ekstra bağlantı aparatları, ekstra köşe dönüşleri (L boru gibi) ile yapacağım uygulamanın kazandırdığı etkileri azaltmak yada yok etmek istemiyorum. Ve zaten kısıtlı olan alanda kesip biçme delme olsun da istemediğim için bağlanma noktaları vidalama noktaları birebir aynı olsun istiyorum. Konuyla ilgili kendim biraz araştırma yaptım; ST/RS lerin intercoolerı daha uzun olduğu için, Mondeo vb 2.0 veya daha büyük motorların da daha uzun olduğu için işime yaramıyor. Benim tespit edebildiğim/bulabildiğim bizim aracımızla aynı motoru kullanan tek uygun intercooler Volvo S40/V50 D2  platformu. İdi ama sonra onun da aslında mk2 Focusla uyumlu olduğu MK3.5 a uygun olmadığına dair endişelerim oldu. Var mıdır konu hakkında bilgisi olan veya uygulama tecrübesi olan?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.