Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Araçlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Ozan Kar yazdı:

var 😄 ben 😄 

+1

• Yanıt 370
  • Görüntüleme 44,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar Tanhan
    Serdar Tanhan

Ailenin Yeni yakışıklısı olmaya aday. Birkaç güne belli olur. 56kw batarya, bu segmentteki tüm seçeneklere baktım. Olabilecek pume gen e ve alfa junior electrica. Puma'yı hanım sevmedi. Asi olsun alfa

• Ozan Kar
    Ozan Kar

var 😄 ben 😄 

• İş yerinde maske takın aracın hava girişine. Mikrop bulaştırıyorlardır öyle nalet arabalar bunlar. Nazlanıyor ya da kıskanıyor da olabilir.   Sizin aracı ya da aküsünü etkileyecek düzeyde bi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
20.04.2026 - 09:38 tarihinde, H. Cenk yazdı:

Oradan mercedese gittik. Yeni GLB-E muhteşem . 4350 diyorlar. Onlar da bizimkini öldürdü ama o farkı vermeye değer mi?

Değer 🙂 aradığını bulmuşsun abi, senin iş mersoya doğru gider gibi.

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı:

Değer 🙂 aradığını bulmuşsun abi, senin iş mersoya doğru gider gibi.

Sorma daha ön sipariş , sipariş aşamasına geçmeden TESLA sadece LR ve P modellere ufak bir zam yaptı. 

Boşoğluboş standartlara ise yapmadı.  Hangi gerizekalının kararı ise satılmıyor işte. 

Bir çılgınlık yapıp mercedes alasım gelebilir her an. 

Yanıtlama zamanı:

Şeytanın ufak bir dürtmesi kalmış geriye, ben evde iki aracında aynı olmasını istemem, arada değişiklik iyi gelir.

Yanıtlama zamanı:
16.03.2026 - 18:44 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Röno Scenic e-tech sonunda bize de gelecekmiş.

Gelmiş. 160kW 87'lik batarya ile hem de. Hediyesi 3,5 Milyon TL. Menzil de gerçekten 500+ verebilen, bol donanım ile iyi alternatif oldu ama biraz pahalı kaldı sanki. 2,5-3 bandına girmedi. 

Yanıtlama zamanı:

pahalı değil de sanki bizde hala renoya o kadar para verilir mi algısı var gibi geliyor. 3,5 milyon hayalimde görebileceğim para bu kısım ayrı konu. ama herkeste olan markaya para vermek zorumuza gidiyor. şu aracı mercedes renoya yaptırsa önünde yıldız olsa pahalı gelmez diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
On 4/24/2026 at 1:00 PM, Murat Kav. said:

Gelmiş. 160kW 87'lik batarya ile hem de. Hediyesi 3,5 Milyon TL. Menzil de gerçekten 500+ verebilen, bol donanım ile iyi alternatif oldu ama biraz pahalı kaldı sanki. 2,5-3 bandına girmedi. 

O banda giremiyorsun. Matrahtan solayı 2500 lirayı geçtiğin anda ÖTV dilimi 25 ten 55 e çıkıyor. Fatura bedeli 1651 lira olursa %55

Yanıtlama zamanı:
22 saat önce, Mertol Kip yazdı:

O banda giremiyorsun. Matrahtan solayı 2500 lirayı geçtiğin anda ÖTV dilimi 25 ten 55 e çıkıyor. Fatura bedeli 1651 lira olursa %55

Muhteşem ileri demokrasimizin sonucudur bu 😄  Çoğu insan için psikolojik sınır 3 milyon .

Ve sayın hükümetimizin muhteşem politikası sonucu 2.500-3.000 arası elektrikli araba olamıyor. ya 2,5 ve altı olabilir . ya 3 ve üstü 

Yanıtlama zamanı:

Arabanın biri diğerinden 150 bin daha pahalı, anahtar teslime gelince 1 milyon fark ediyor, çoğu vatandaşta kalite satın aldığını sanıyor, fazladan ödediğin tutar kadar fazladan kalite satın almış olmuyorsun maalesef..

2 lt araç alamıyoruz bari buradan bir yol verin, saç baş yolmaya devam..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 hours ago, H. Cenk said:

Muhteşem ileri demokrasimizin sonucudur bu 😄  Çoğu insan için psikolojik sınır 3 milyon .

Ve sayın hükümetimizin muhteşem politikası sonucu 2.500-3.000 arası elektrikli araba olamıyor. ya 2,5 ve altı olabilir . ya 3 ve üstü 

Ben politikadan anlamam. Fenerli olmamdan belli değil mi tercihlerimin hatalı olması? 🙂

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Ben politikadan anlamam. Fenerli olmamdan belli değil mi tercihlerimin hatalı olması? 🙂

Nolacak bu bizim halimiz. 😅

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

Nolacak bu bizim halimiz. 😅

Abi bunu bir beşiktaşlıya mı soruyorsun. :dontknow:

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Mete Turfan yazdı:

Abi bunu bir beşiktaşlıya mı soruyorsun. :dontknow:

Dogru ya, bizden kötüler de var. 😂

Şimdi, Fikret Ö. yazdı:

Dogru ya, bizden kötüler de var. 😂

Ama siz en azından son günler de kaybetmiyorsunuz. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.