Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Havuz paspas önerisi.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2025 Titanyum paket Kuga için havuzlu paspas önerisi olan var mı? Malum Ford hediye vermeyi pek sevmiyor. 

Yanıtlama zamanı:

Ayhan hocam hızlı giriş yapmışsın 🤣

Konuyu açmadan paspas, Rizline al hocam, koku yapmayan kaliteli ve tam uyumlu. (Focus mk4/4,5 ve Kuga 3 aynı paspas ölçülerinde)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bunların paspası halı ya... Aracı teslim almadan tedbirimi alayım dedim. Bagaj havuzunu bir şekilde satış temsilcisine ihale ettim. Ama paspas mühim.😁

Yanıtlama zamanı:

Ben Volvoya Gürkan'ın önerdiği Rizline ı almıştım gayet de memnun kaldım. Süperdi. Şimdi Teslaya da Rizline  aldım gene iyi ama bir tık tam oturmayan yerleri var. Tesla grubunda da önerdim ama onlar biraz burun kıvırdı , Rizline için 2. kalite dedi. Tesla grubundakiler,  Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. 

https://www.sahler.com.tr/

Yanıtlama zamanı:
50 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Tesla grubundakiler,  Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. 

Malzemesine diyeceğim yok ama benim gördüğüm sahler örnekleri uyum konusunda rizline'dan daha çok daha kötüydü.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, H. Cenk yazdı:

Ben Volvoya Gürkan'ın önerdiği Rizline ı almıştım gayet de memnun kaldım. Süperdi. Şimdi Teslaya da Rizline  aldım gene iyi ama bir tık tam oturmayan yerleri var. Tesla grubunda da önerdim ama onlar biraz burun kıvırdı , Rizline için 2. kalite dedi. Tesla grubundakiler,  Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. 

https://www.sahler.com.tr/

Sahler'i ben mersoya aldım. Ön yolcu uydu. Şoför tarafını falçata ile uydurdum. Arkaları da falçata ile uydururum sandım ama, güzel durmayınca çöp oldu. Kestiğim için iade de edemedim. Şimdi ön kauçuk, arka halı kullanıyorum 🙂 Amazona girip, yoruma döşedim. Ama sadece verdiğim tek yıldızı koymuşlar, yorumumu koymamış feressizler.

Pejoda da servisin hediyesi rzline var. O uymuş ama, bana göre de çok kapatmış her yeri. Ben o kadar kapatanı da sevmiyorum. Servis vermiş olmasaydı, ona orjinal paspas alırdım.

Yanıtlama zamanı:

@A.Coşar hocam arabanın konusunu görmeden tavsiyede bulunamıyoruz maalesef. 😃 ayrıca hazır bakmışsın bana da 2023 lazim hocam. Varmi duyduğun 😊

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Semih O. yazdı:

Malzemesine diyeceğim yok ama benim gördüğüm sahler örnekleri uyum konusunda rizline'dan daha çok daha kötüydü.

Sahler Egea'da kullandım. İyiydi. Koku yok,sağlam vs... Kısacası memnundum.

Rizline kullanmadım. Fikrim de yok.

A.Coşar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Rizline'ı hem focusta hem suanki kugada kullanıyorum, uyumu %100 diyebilirim. Kaliteside gayet yerinde, makyajlı kugada paspas yerleri konusunda bir değişiklik yoksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Ve kuga hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın 🙂:nazar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
16 saat önce, Mete Turfan yazdı:

@A.Coşar hocam arabanın konusunu görmeden tavsiyede bulunamıyoruz maalesef. 😃 ayrıca hazır bakmışsın bana da 2023 lazim hocam. Varmi duyduğun 😊

Mete, şu an 300 TL 12 ay  0% faiz kredi var. Sağlıkçı,avukat tanıdık varsa düşünülebilir. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Rizzline havuz paspas aldım. 1561,51 TL. Uyumunda sıkıntı yok. Koku yok. Ama sanki biraz ince gibi. Neyse kullandıkça göreceğiz. En azından şimdilik halı derdinden kurtulduk. İlgilenenlere teşekkür ederim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.