Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 20251 yıl comment_521023 2025 Titanyum paket Kuga için havuzlu paspas önerisi olan var mı? Malum Ford hediye vermeyi pek sevmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 20251 yıl comment_521027 Ayhan hocam hızlı giriş yapmışsın 🤣 Konuyu açmadan paspas, Rizline al hocam, koku yapmayan kaliteli ve tam uyumlu. (Focus mk4/4,5 ve Kuga 3 aynı paspas ölçülerinde) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 20251 yıl Yazar comment_521028 Bunların paspası halı ya... Aracı teslim almadan tedbirimi alayım dedim. Bagaj havuzunu bir şekilde satış temsilcisine ihale ettim. Ama paspas mühim.😁 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20251 yıl comment_521041 Ben Volvoya Gürkan'ın önerdiği Rizline ı almıştım gayet de memnun kaldım. Süperdi. Şimdi Teslaya da Rizline aldım gene iyi ama bir tık tam oturmayan yerleri var. Tesla grubunda da önerdim ama onlar biraz burun kıvırdı , Rizline için 2. kalite dedi. Tesla grubundakiler, Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. https://www.sahler.com.tr/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20251 yıl comment_521042 50 dakika önce, H. Cenk yazdı: Tesla grubundakiler, Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. Malzemesine diyeceğim yok ama benim gördüğüm sahler örnekleri uyum konusunda rizline'dan daha çok daha kötüydü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20251 yıl comment_521043 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Ben Volvoya Gürkan'ın önerdiği Rizline ı almıştım gayet de memnun kaldım. Süperdi. Şimdi Teslaya da Rizline aldım gene iyi ama bir tık tam oturmayan yerleri var. Tesla grubunda da önerdim ama onlar biraz burun kıvırdı , Rizline için 2. kalite dedi. Tesla grubundakiler, Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. https://www.sahler.com.tr/ Sahler'i ben mersoya aldım. Ön yolcu uydu. Şoför tarafını falçata ile uydurdum. Arkaları da falçata ile uydururum sandım ama, güzel durmayınca çöp oldu. Kestiğim için iade de edemedim. Şimdi ön kauçuk, arka halı kullanıyorum 🙂 Amazona girip, yoruma döşedim. Ama sadece verdiğim tek yıldızı koymuşlar, yorumumu koymamış feressizler. Pejoda da servisin hediyesi rzline var. O uymuş ama, bana göre de çok kapatmış her yeri. Ben o kadar kapatanı da sevmiyorum. Servis vermiş olmasaydı, ona orjinal paspas alırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20251 yıl comment_521045 @A.Coşar hocam arabanın konusunu görmeden tavsiyede bulunamıyoruz maalesef. 😃 ayrıca hazır bakmışsın bana da 2023 lazim hocam. Varmi duyduğun 😊 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20251 yıl Yazar comment_521046 2 saat önce, Semih O. yazdı: Malzemesine diyeceğim yok ama benim gördüğüm sahler örnekleri uyum konusunda rizline'dan daha çok daha kötüydü. Sahler Egea'da kullandım. İyiydi. Koku yok,sağlam vs... Kısacası memnundum. Rizline kullanmadım. Fikrim de yok. Nisan 24, 20251 yıl A.Coşar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20251 yıl comment_521047 Rizline'ı hem focusta hem suanki kugada kullanıyorum, uyumu %100 diyebilirim. Kaliteside gayet yerinde, makyajlı kugada paspas yerleri konusunda bir değişiklik yoksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ve kuga hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20251 yıl Yazar comment_521051 16 saat önce, Mete Turfan yazdı: @A.Coşar hocam arabanın konusunu görmeden tavsiyede bulunamıyoruz maalesef. 😃 ayrıca hazır bakmışsın bana da 2023 lazim hocam. Varmi duyduğun 😊 Mete, şu an 300 TL 12 ay 0% faiz kredi var. Sağlıkçı,avukat tanıdık varsa düşünülebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20251 yıl Yazar comment_521158 Rizzline havuz paspas aldım. 1561,51 TL. Uyumunda sıkıntı yok. Koku yok. Ama sanki biraz ince gibi. Neyse kullandıkça göreceğiz. En azından şimdilik halı derdinden kurtulduk. İlgilenenlere teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın