Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201214 yıl comment_61305 Öncelikle Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun. Güvenlik önlemiymiş. 5 yıldız almışmış, hepsi hikaye. Allah korusun hepimizi. Çok feci bir kaza gerçekten. http://www.dailymotion.com/video/xn59bh_zonguldak-ta-korkunc-kaza_news?fb_action_ids=317472368317822&fb_action_types=video.watches&fb_source=other_multiline&code=AQB9iXjoT3PYQnLYG-rT5oAIKOrggliGSioxySPH9Tm5vG9d7AiDlYeHnHc-Y0rImL8B3oenVwQ_78YYH8IfuqVHvT43r1TPmmnkQG37cKtO83yqorWN-uWNJ3SkIqBqpaVyI2K0lQuZf_zEiiIPb433DHdfoYbnD73zSjlHjrTNqMM5RBfhFXW3jKrSDxPHv84&fbc=53 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201214 yıl comment_61307 ne hızla girmişki o hale gelmiş :S Allah kimseye böyle ölüm vermesin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201214 yıl comment_61308 100 km yeterli o hale gelmesi için Allah korusun Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201214 yıl comment_61315 Allah rahmet eylesin.Üzücü ve ibret alınacak bir olay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61327 Çok feci gerçekten. Allah rahmet eylesin. Ogün'ünde dediği gibi, 90'un üzerinde hangi araçla kaza yapsan bu hale gelmeme garantisi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61462 Kafa kafaya çarpışmada hızların vektörel bileşkesini düşünürsek belkide 100 km li hızlara bile gerek yok bu tür bir facia için..Allah herkesi böyle kazalardan korusun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61463 Çok kötü. Biz ne kadar kollasakta bazen karşı taraf hız limitlerini zorlayabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61497 Bulunduğum yere 5 km mesafede olmuş kaza bende burdan görüyorum,çok feci bi kaza Allah korusun diyorum,dikkat etmek ve hep temkinli olmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61500 İşin acı tarafı şu: Biz her gün trafik kazlarına 10-15 canı kurban ederken bunları büyük çoğunluğu akıl, eğitim, önlem ve kurallara uymakla önlenebilecek türden. Her türlü salaklığın sonucunu Allah'a emanet etme ve sorumluluğu kadere yükleme kültürü devam ettikçe trafikteki araç sayısına oranla ölümlü trafik kazası liginde dünya şampiyonluğumuzu koruruz. Bu kadar can kaybına karşı bir trafik eğitim ve denetleme seferberliği oluşmaması az gelişmişliğimizin güzel bir göstergesi olsa gerek... Ve bu kadar insanın kılını bile kıpırdatmadan ölümcül bir oyuna her gün güle oynaya iştirak etmesi??? Ne bileyim, herhalde toplumca intihar eğilimliyiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl Yazar comment_61501 İşin acı tarafı şu: Her türlü salaklığın sonucunu Allah'a emanet etme ve sorumluluğu kadere yükleme kültürü devam ettikçe trafikteki araç sayısına oranla ölümlü trafik kazası liginde dünya şampiyonluğumuzu koruruz. Müthiş bir tespit, gerçekten ayakta alkışlanacak bir söz. Cem bey, (haddim olmadan tabi) tebrik ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61502 Allah rahmet eylesin. Ncap yıldızları hayat garantisi olarak değil olumlu ihtimali arttıran bir detay olarak düşünülmeli, donanımlara vb haddinden fazla güvenilmemeli. Geçen sene yağışlı havada yavaş giden bir tır yokuşta kayganlaşan asfalt yüzünden kayıyor, kayınca tonlarca yükün verdiği ağırlık transferi lastikleri balon gibi patlatıyot ve tır yolda yan yatıyor, sakin bir hızla seyreden 7 serisi tıra çarpıyor arkasından gelen Focus 2.5 de Bmw yi iyice tırın altına sokuyor. Sonuç Focus sürücüsü hafif yaralı, Bmw sürücüsü rahmetli oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61503 İşin acı tarafı şu: Biz her gün trafik kazlarına 10-15 canı kurban ederken bunları büyük çoğunluğu akıl, eğitim, önlem ve kurallara uymakla önlenebilecek türden. Her türlü salaklığın sonucunu Allah'a emanet etme ve sorumluluğu kadere yükleme kültürü devam ettikçe trafikteki araç sayısına oranla ölümlü trafik kazası liginde dünya şampiyonluğumuzu koruruz. Bu kadar can kaybına karşı bir trafik eğitim ve denetleme seferberliği oluşmaması az gelişmişliğimizin güzel bir göstergesi olsa gerek... Ve bu kadar insanın kılını bile kıpırdatmadan ölümcül bir oyuna her gün güle oynaya iştirak etmesi??? Ne bileyim, herhalde toplumca intihar eğilimliyiz. İşin acı tarafı şu: Biz her gün trafik kazlarına 10-15 canı kurban ederken bunları büyük çoğunluğu akıl, eğitim, önlem ve kurallara uymakla önlenebilecek türden. Her türlü salaklığın sonucunu Allah'a emanet etme ve sorumluluğu kadere yükleme kültürü devam ettikçe trafikteki araç sayısına oranla ölümlü trafik kazası liginde dünya şampiyonluğumuzu koruruz. Bu kadar can kaybına karşı bir trafik eğitim ve denetleme seferberliği oluşmaması az gelişmişliğimizin güzel bir göstergesi olsa gerek... Ve bu kadar insanın kılını bile kıpırdatmadan ölümcül bir oyuna her gün güle oynaya iştirak etmesi??? Ne bileyim, herhalde toplumca intihar eğilimliyiz. Evet korkunç bir kadercilik, Allah a emanet derkenki boşvermişlik; aslı "sen tedbirini al gerisini Allah a havale et" şeklindedir oysa ki İslam a göre .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61506 Allah rahmet eylesin. Ncap yıldızları hayat garantisi olarak değil olumlu ihtimali arttıran bir detay olarak düşünülmeli, donanımlara vb haddinden fazla güvenilmemeli. Geçen sene yağışlı havada yavaş giden bir tır yokuşta kayganlaşan asfalt yüzünden kayıyor, kayınca tonlarca yükün verdiği ağırlık transferi lastikleri balon gibi patlatıyot ve tır yolda yan yatıyor, sakin bir hızla seyreden 7 serisi tıra çarpıyor arkasından gelen Focus 2.5 de Bmw yi iyice tırın altına sokuyor. Sonuç Focus sürücüsü hafif yaralı, Bmw sürücüsü rahmetli oluyor. Buna benzer çok kaza vardır Tolga, ama kaza iyice incelendiğinde ya yol yapımında veya işaretlemede hata, ya TIR'ın istihap haddini aşan yük alması, ya ömrü bitik lastik kullanıyor olması ya da belki gereğinden hızlı gitmesi benzeri bir tedbirsizlik çıkar karşına. Gerçekten kötü şansa bağlı engellenmesi imkansız kazalar da olmuyor değil tabii, ama zannedildiğinden çok daha düşüktür oranı! Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61510 Evet Cem bey, temelinin insan faktörüne dayandığı daha pek çok kaza, yazmaktan usanıyor insan, nasıl bir vazgeçmişlik nasıl bir tembellik ve yolsuzluk benimsenmişliği.. Çok üzücü! Düzelir mi, düzelirse de kimbilir kaç yıl sonra... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın