Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20242 yıl Yazar comment_516951 9 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Fotoğraf mı yanıltıyor yoksa parça revizyon mu görmüş? Yeni olan daha ince gibi geldi bana. Foto yanıltıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20242 yıl comment_516952 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 1 haftadır servise gelmeyen aks bu sabah sürpriz telefonla ulaştı. Hemen servisteki yerimi aldım ve şu an aks değişiyor. Eski ve yeni aks görselde... Hiç yağ sızıntısı vs de yok eski aksta, hani yağsız kaldı vs ondan bozuldu diyebilelim. Hoş tutmak lazım o zaman bu aksları😃 yumuşak kalkış, gerekirse rampalarda arabadakileri indirmek vs.😂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20242 yıl comment_516960 5 saat önce, Erdem Ay yazdı: Hiç yağ sızıntısı vs de yok eski aksta, hani yağsız kaldı vs ondan bozuldu diyebilelim. Hoş tutmak lazım o zaman bu aksları😃 yumuşak kalkış, gerekirse rampalarda arabadakileri indirmek vs.😂 o zaman ben birikim yapmaya başlayayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20241 yıl comment_517889 Geçmiş olsun Gürkan Hocam. Benzer problemi ben de Focus 3 aracımda 150000 km de iken yaşamıştım. Orjinal aks fiyatları ne yazık ki çok yüksek. Ne olduğu belli olmayan Çin malı akslara da güvenmek elbette zor. Arkadaşımın tavsiyesi ile Anka marka aks ile değişiklik yaptım ve üzerine 2 sene daha kullandım aracımı. Bu süre zarfında herhangi bir sorun yaşamadım. Fiyat yüzünden orijinal aks alamayacak benzer sorun yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim. Malumat olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın