Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20242 yıl comment_515296 Ben geçen gün park sırasında park yeri çizgisini görmek için kapıyı açtım, uyarı verdi sadece ve p ye aldı kendisi.. sıkıntı olmadı😊 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20242 yıl comment_515297 Sanırım bu işleri ancak rahmetli Alan Turing çözer. 😅 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20242 yıl comment_515298 arkadaşlar bugün anlaştım. bayide yokmuş haftaya gelecek 2023 model titanyum stil paket manyetik gri sedan dizel. dördüncü focus olacak. ilk kez otomatik kullanacağım. umarım daha önceki focuslar gibi sorunsuz binerim. Mart 26, 20242 yıl Ali Gök tarafından düzenlendi ekleme Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20242 yıl comment_515305 tam emin olamadım. geri görüş kamerası ve ön park sensörleri var mı lastik ebatları kaç Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20242 yıl comment_515306 33 dakika önce, Ali Gök yazdı: tam emin olamadım. geri görüş kamerası ve ön park sensörleri var mı lastik ebatları kaç İkisi de var. 215 50 17 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20242 yıl comment_515307 Ben şeye kıldım. Bizim 8 ileride durdum parkettim. R veya D deyim. Kontağa bastım, arabayı kapatırken vitesi otomatik Pye alıyor. Okey ama elfrenini bazen çakiyor bazen çekmiyor. Kitapçığa bakıyorum. Elfreni bu kendiliğinden devreye girebilir yazıyor (demek ki girmeyebilir de) . İyi de şartı ne ona göre hep girecek ayarı yapalım. Yok. Akü şarjına bağlı desen değil. Stop start çalışmıyor ama EPB devreye giriyor veya tam tersi, stop start çalışıyor ama EPB devreye girmiyor. Volvoda harika ; R veya D de düğmeye bastığında her zaman arabayı parka alıp elfrenini de çekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 20242 yıl comment_515308 8 saat önce, H. Cenk yazdı: Ben şeye kıldım. Bizim 8 ileride durdum parkettim. R veya D deyim. Kontağa bastım, arabayı kapatırken vitesi otomatik Pye alıyor. Okey ama elfrenini bazen çakiyor bazen çekmiyor. Kitapçığa bakıyorum. Elfreni bu kendiliğinden devreye girebilir yazıyor (demek ki girmeyebilir de) . İyi de şartı ne ona göre hep girecek ayarı yapalım. Yok. Akü şarjına bağlı desen değil. Stop start çalışmıyor ama EPB devreye giriyor veya tam tersi, stop start çalışıyor ama EPB devreye girmiyor. Volvoda harika ; R veya D de düğmeye bastığında her zaman arabayı parka alıp elfrenini de çekiyor. konusmustuk heralde ama ucan kisimda kalmistir. a4te de oyle. kafasina gore bazen cekiyor bazen cekmiyordu, kodlama ile her zaman cekecek sekle getirdim. o sekilde yapmalarinin bir nedeni vardir heralde diye dusunmustum ama volvo yaptigina gore bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20242 yıl comment_515315 23 saat önce, H. Cenk yazdı: Ben şeye kıldım. Bizim 8 ileride durdum parkettim. R veya D deyim. Kontağa bastım, arabayı kapatırken vitesi otomatik Pye alıyor. Okey ama elfrenini bazen çakiyor bazen çekmiyor. Kitapçığa bakıyorum. Elfreni bu kendiliğinden devreye girebilir yazıyor (demek ki girmeyebilir de) . İyi de şartı ne ona göre hep girecek ayarı yapalım. Yok. Akü şarjına bağlı desen değil. Stop start çalışmıyor ama EPB devreye giriyor veya tam tersi, stop start çalışıyor ama EPB devreye girmiyor. Volvoda harika ; R veya D de düğmeye bastığında her zaman arabayı parka alıp elfrenini de çekiyor. A4 bende de Ozan'ın dediği gibiydi. Tiguanda autohold devrede ise, el frenini otomatik çekiyordu, autohold kapalı ise yapmıyordu. 2008'de autohold yok, her zaman çekiyor el frenini. Bemeve de her zaman çekiyor galiba. Şimdi emin olamadım. Autohold aktifken kontağı kapatınca, değilken de kapıyı açınca mı alıyordu. Unutmazsam deneyeyim akşam 🙂 Ama emin olduğum bir şey var, el frenini kullanmıyorum artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl comment_515338 arkadaşlar faturada 2023 focus titanium stil 4K 1,5L 115PS 85 AT yazıyor. 120 beygir değil mi bu araçlar bir de TCDİ yazmıyor. ben dizel diye alıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl comment_515341 Bir saat önce, Ali Gök yazdı: arkadaşlar faturada 2023 focus titanium stil 4K 1,5L 115PS 85 AT yazıyor. 120 beygir değil mi bu araçlar bir de TCDİ yazmıyor. ben dizel diye alıyorum Emisyon gereksinimlerini karşılamak için 2023 model yılı ile gücü 120 den 115 beygire, torku da 300 nm den 250 nm olarak düşürdüler. Araç okdukça seri ve yeterli. Çok fark hissetmezsiniz yani.. Hayırlı uğurlu olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl comment_515342 teşekkür ederim TDCİ yazmaması garip geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl comment_515343 8 dakika önce, Ali Gök yazdı: teşekkür ederim TDCİ yazmaması garip geldi. Ecoblue yazıyor benim faturamda da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl Yazar comment_515344 Az önce İstanbul trafigine girdim vites geçişleri bazen çok yumuşak bazen çok belli ediyor silkeleme yapıyor bazen hepsi mi böyle acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20242 yıl comment_515348 3 saat önce, Mithat E. yazdı: Az önce İstanbul trafigine girdim vites geçişleri bazen çok yumuşak bazen çok belli ediyor silkeleme yapıyor bazen hepsi mi böyle acaba Bence iyi bir ustaya gösterin, araca özgü bir sıkıntı olabilir. İstanbulda yaşayan forumdaşlar usta/servis önerisinde bulunacaklardır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20242 yıl Yazar comment_515356 Forumda aynı sorunu yaşayan arkadaslar varmı acaba veyahut Gebze bölgesinde oturan aynı araca sahip kisiler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın