Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

• 0

Focus 4 otomatik

Mithat E.

Question

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler

2019 model 1.5 ecoblue aracımı alalı 1 hafta oldu.Bu benim ilk otomatik aracım.Fakat daha önce otomatik vites araba kullanmisligim var.Yalniz bu arabaya bir türlü alışamadım nedendir bilmiyorum yolda giderken aracın sürekli vites değiştirmesi beni yola adapte edemiyor.8 ileri olması güzel ama bu kadar düşük devir vites aralığı hoşuma gitmedi.Sizdede aynı hissiyat varmı?

Recommended Posts

• 0
8 saat önce, Ali Gök yazdı:

arkadaşlar  nihayet araç geldi pazartesi günü teslim alacağım. ilk kez otomatik aracım olacak. arabayı sürerken özellikle dikkat etmem gereken neler var. 

Dikkat etmeniz gereken bir şey yok. Sadece eğimli yere park ederken önce N konumuna alıp el frenini çekin ve aracın yükünü frene yükleyin sonra tekrar frene basıp P konumuna alın. Böylece şanzımana, bağlantı kulaklarına yük binmemiş olur..

• 0
Bir saat önce, Ali Gök yazdı:

kendi kendine el freni çekiyor mu ya da çektiği durumlar var mı

Kapıyı açınca otomatik p ye alıyor ama el freni her zaman değil hatırladığım. Neye göre bunu yapıyor bilmiyorum.