Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Karanlikta Arac Acilinca Farlar Acilabilir mi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

3.5 aracım var far sensörü mevcut ama mesela akşam karanlıkta kapı kilidini açınca park lambası yanıyor far sensörüne duyarlı olup kapı kilidini açınca akşamsa farları açmanın bir yolu varmı

Solved by Cenk Demirel

Yanıtlama zamanı:

Kapatınca var da açılınca var mı bilemedim. 

Mertol Kip tarafından düzenlendi

• Ozan Kar, başlığı Karanlikta Arac Acilinca Farlar Acilabilir mi olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Kapı açılınca olanı ben görmedim, sadece parklar açar. Neden diye de merak etmişimdir aslında. Motoru çalıştırırken araç ekstra güç çeker. Beklemede aracın aküden yediği düşünülürse; olumsuz risklere yol açmasın diye sadece kilitlemede devrede olması yeterli denmiş olabilir. Ya da zaten bildiğin yerdesin, arabayı açarken, gerek yok da denebilir. 

Yanıtlama zamanı:

Aslında olmalı bence. Uzaktan kumandayla kapıyı açınca önünü gösterir işte. Follow me home un tersi. Ama anahtarı ele geçirenin arabayı bulmasını da kolaylaştırır ama onu dörtlülerin yanması da kolaylaştırıyor. Amaaan derde bak 🙂

Yanıtlama zamanı:
31 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Kapı açılınca olanı ben görmedim, sadece parklar açar. Neden diye de merak etmişimdir aslında. Motoru çalıştırırken araç ekstra güç çeker. Beklemede aracın aküden yediği düşünülürse; olumsuz risklere yol açmasın diye sadece kilitlemede devrede olması yeterli denmiş olabilir. Ya da zaten bildiğin yerdesin, arabayı açarken, gerek yok da denebilir. 

a4 acmiyor muydu? ben aciyor diye hatirliyorum. aktif etmek gerekiyor olabilir tabii.

17 dakika önce, Mertol Kip yazdı:

Follow me home un tersi.

adi da leaving home olmasi lazim  🙂 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

a4 acmiyor muydu? ben aciyor diye hatirliyorum. aktif etmek gerekiyor olabilir tabii.

hiç dikkat etmemişim. tiguandan da emin değilim. bakayım akşam, merak da ettim şimdi.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

hiç dikkat etmemişim. tiguandan da emin değilim. bakayım akşam, merak da ettim şimdi.

internetten baktim varmis, hatta bazen calismiyor filan diyenlere aku zayifsa aktif olsa bile calismaz demisler.

farlar otomatikte olacak. leaving home acik olacak.

Yanıtlama zamanı:

vw gördüm o yüzden açmak istedim anahtardan kapıyı açınca far sensörü devreye grip farı açıyor

Berke Yılmazkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Eşimin kullandigi Opel Corsa da anahtardan kapi acmaya 2 defa basinca kisa farlari yakma olayi vardi. Ustune bu secenegi aktif yada pasif yapabilme secenegi vardi. Ki bahsettigim arac 2009 modeldi. 

Yanıtlama zamanı:
18.07.2023 - 14:05 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

internetten baktim varmis, hatta bazen calismiyor filan diyenlere aku zayifsa aktif olsa bile calismaz demisler.

farlar otomatikte olacak. leaving home acik olacak.

tiguanda anahtarı açınca da açılıyormuş farlar. dün akşam aklıma gelince denedim, açıldı.

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Mk3.5 kasada far sensoru varsa follow me home ve leave me home özellikleri mevcut. Aracın kadranindaki ekrandan açılıp kapatilabiliyor. Farların yanacagi süre de ayarlanıyor. Titanium kasalarda böyle en azından.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Murat Kav. yazdı:

tiguanda anahtarı açınca da açılıyormuş farlar. dün akşam aklıma gelince denedim, açıldı.

bende de hali hazirda acikmis, gecen gun aklima geldi baktim farlar acikti.

Yanıtlama zamanı:

far sensörü var zaten arabayı kullandıktan sonra giderken follow me oluyor ama ben yanına giderken far sensörü yardımıyla anahtardan kilidi açınca yansın istedim 3.5 titanium aracım

Yanıtlama zamanı:
59 dakika önce, Berke Yılmazkaya yazdı:

far sensörü var zaten arabayı kullandıktan sonra giderken follow me oluyor ama ben yanına giderken far sensörü yardımıyla anahtardan kilidi açınca yansın istedim 3.5 titanium aracım

O da oluyor hocam. Anahtardan kilit açma tuşuna basınca farlar yanıyor. Eğer yanmıyorsa göstergedeki bilgi ekranını biraz kurcalayın. Ayarlar kısmında olması lazım. Oradan yapılıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.