Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20233 yıl comment_511316 3.5 aracım var far sensörü mevcut ama mesela akşam karanlıkta kapı kilidini açınca park lambası yanıyor far sensörüne duyarlı olup kapı kilidini açınca akşamsa farları açmanın bir yolu varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20233 yıl comment_511317 Kapatınca var da açılınca var mı bilemedim. Temmuz 17, 20233 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20233 yıl comment_511331 Kapı açılınca olanı ben görmedim, sadece parklar açar. Neden diye de merak etmişimdir aslında. Motoru çalıştırırken araç ekstra güç çeker. Beklemede aracın aküden yediği düşünülürse; olumsuz risklere yol açmasın diye sadece kilitlemede devrede olması yeterli denmiş olabilir. Ya da zaten bildiğin yerdesin, arabayı açarken, gerek yok da denebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20233 yıl comment_511334 Aslında olmalı bence. Uzaktan kumandayla kapıyı açınca önünü gösterir işte. Follow me home un tersi. Ama anahtarı ele geçirenin arabayı bulmasını da kolaylaştırır ama onu dörtlülerin yanması da kolaylaştırıyor. Amaaan derde bak 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20233 yıl comment_511335 31 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Kapı açılınca olanı ben görmedim, sadece parklar açar. Neden diye de merak etmişimdir aslında. Motoru çalıştırırken araç ekstra güç çeker. Beklemede aracın aküden yediği düşünülürse; olumsuz risklere yol açmasın diye sadece kilitlemede devrede olması yeterli denmiş olabilir. Ya da zaten bildiğin yerdesin, arabayı açarken, gerek yok da denebilir. a4 acmiyor muydu? ben aciyor diye hatirliyorum. aktif etmek gerekiyor olabilir tabii. 17 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Follow me home un tersi. adi da leaving home olmasi lazim 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20233 yıl comment_511336 4 dakika önce, Ozan Kar yazdı: a4 acmiyor muydu? ben aciyor diye hatirliyorum. aktif etmek gerekiyor olabilir tabii. hiç dikkat etmemişim. tiguandan da emin değilim. bakayım akşam, merak da ettim şimdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20233 yıl comment_511337 5 dakika önce, Murat Kav. yazdı: hiç dikkat etmemişim. tiguandan da emin değilim. bakayım akşam, merak da ettim şimdi. internetten baktim varmis, hatta bazen calismiyor filan diyenlere aku zayifsa aktif olsa bile calismaz demisler. farlar otomatikte olacak. leaving home acik olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20233 yıl comment_511339 vw gördüm o yüzden açmak istedim anahtardan kapıyı açınca far sensörü devreye grip farı açıyor Temmuz 18, 20233 yıl Berke Yılmazkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20233 yıl comment_511340 Eşimin kullandigi Opel Corsa da anahtardan kapi acmaya 2 defa basinca kisa farlari yakma olayi vardi. Ustune bu secenegi aktif yada pasif yapabilme secenegi vardi. Ki bahsettigim arac 2009 modeldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20233 yıl comment_511509 18.07.2023 - 14:05 tarihinde, Ozan Kar yazdı: internetten baktim varmis, hatta bazen calismiyor filan diyenlere aku zayifsa aktif olsa bile calismaz demisler. farlar otomatikte olacak. leaving home acik olacak. tiguanda anahtarı açınca da açılıyormuş farlar. dün akşam aklıma gelince denedim, açıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20233 yıl Solution comment_511511 Mk3.5 kasada far sensoru varsa follow me home ve leave me home özellikleri mevcut. Aracın kadranindaki ekrandan açılıp kapatilabiliyor. Farların yanacagi süre de ayarlanıyor. Titanium kasalarda böyle en azından. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20233 yıl comment_511512 3 saat önce, Murat Kav. yazdı: tiguanda anahtarı açınca da açılıyormuş farlar. dün akşam aklıma gelince denedim, açıldı. bende de hali hazirda acikmis, gecen gun aklima geldi baktim farlar acikti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20233 yıl comment_511520 far sensörü var zaten arabayı kullandıktan sonra giderken follow me oluyor ama ben yanına giderken far sensörü yardımıyla anahtardan kilidi açınca yansın istedim 3.5 titanium aracım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20233 yıl comment_511522 59 dakika önce, Berke Yılmazkaya yazdı: far sensörü var zaten arabayı kullandıktan sonra giderken follow me oluyor ama ben yanına giderken far sensörü yardımıyla anahtardan kilidi açınca yansın istedim 3.5 titanium aracım O da oluyor hocam. Anahtardan kilit açma tuşuna basınca farlar yanıyor. Eğer yanmıyorsa göstergedeki bilgi ekranını biraz kurcalayın. Ayarlar kısmında olması lazım. Oradan yapılıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın