Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl Yazar comment_504730 2 dakika önce, Ercan Özgönül yazdı: Hayir, instagram fotografindaki usttekilerin ustun oldugunu soylemislerdi, ben de digerleri cok havali gorununce inandim direkt ? Kusura bakmayin tekrar, benim icin de netlesti simdi. ahh, tamamdır ? Üstün gibi gözüküyor, reklam yüzü olduğundandır biraz da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl comment_504733 Adaptif LED far ile gece seyiri yaptım. Çok başarılı buldum. Mümkün olduğu kadar uzun var kullandırıyor. Karşıdan gelenin ve önümüzdeki aracın sürüşüne saygı gösterecek şekilde ışığı ayarlıyor. Far deseninde gerekirse karanlık bölgeler oluşturuyor. Böylece öndeki ve karşıdaki aracı kör etmiyor. Eski adaptif bi-xenon ile alakası yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl comment_505863 Sabit led olanda da Headlight Control Module var bu arada bu kötü haber ? Ama sadece uzun far için gerekiyor sanırım, çünkü süspansiyonlar üzerindeki bacaklar aynı. Neyse dersime çalışmaya başladım. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl comment_505865 19 dakika önce, Semih O. yazdı: Sabit led olanda da Headlight Control Module var bu arada bu kötü haber ? Ama sadece uzun far için gerekiyor sanırım, çünkü süspansiyonlar üzerindeki bacaklar aynı. Neyse dersime çalışmaya başladım. ? Uzun farı, HCM kontrol etmezki, Şerit takip kamerası kontrol ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl comment_505866 İlk mesajdaki seçeneklerden siyah zeminli sabit LED bulduk çıkma ancak Semih microcatten baktı HCM gerekiyordu. Derken farlar da zaten RHD araçlar için çıktı. Almadık. Semih şimdi HCM işini kesinleştirmeye çalışacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl comment_505868 12 dakika önce, H. Cenk yazdı: İlk mesajdaki seçeneklerden siyah zeminli sabit LED bulduk çıkma ancak Semih microcatten baktı HCM gerekiyordu. Derken farlar da zaten RHD araçlar için çıktı. Almadık. Semih şimdi HCM işini kesinleştirmeye çalışacak. LHD-RHD farketmez, menüden değişiyor bu özellik, En azından benim C-max'te öyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl comment_505872 Bir saat önce, Tuncay A. yazdı: LHD-RHD farketmez, menüden değişiyor bu özellik, En azından benim C-max'te öyle. Değişir yavv. LHD araçta sağ, RHD araçta sol far daha high beam dir. LHD ninkini RHDye takamazsınız. Takarsınız da yanlış olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20197 yıl comment_505881 Bir saat önce, Tuncay A. yazdı: Uzun farı, HCM kontrol etmezki, Şerit takip kamerası kontrol ediyor. Otomatik uzun fardan bahsetmiyorum ki. Selektör vs. fonkisyon kontrolü gereği sanırım. Sonuç olarak HCM var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın