Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

SRC2 SRC4 Belgeleri Alımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sürücüler SRC2 ve SRC4 belgelerinin tamamını E-Devlet vasıtası ile dakikalar içerisinde alabiliyordu. Fakat bu sistem değişiyor!

Yapılan açıklamaya göre 25.02.2003 tarihinden önce B sınıfı ehliyet alıp 65 yaşını geçmeyen kişiler, 01.01.2019 tarihine kadar Halkbank ve Vakıfbank'a 20+20 TL yatırarak SRC2 - SRC4 belgelerini E-Devlet üzerinden almaya devam edecek. Fakat 1 Ocak itibari ile muafiyet kalkacak ve kurs şartı gelecek.

dün bi yerde gördüm konuyu, akşam hemen müracat ettim sabah paraları ödedim belgeyi aldım bile,

emekli olunca sivri pabuçlu ayakkabı alıp (havaya girmek için) düşeriz yollara belki?

Yanıtlama zamanı:

benim için kriter gelecek sene yetecekti bu konuya. Bekliyordum alıp kenara koyayım diye ama muafiyeti kaldırıyorlar ?

Ehliyet tarihi 24.02.2004

Yanıtlama zamanı:

2 ay önce sınava girip almıştım ben bi halta yaradığı yok yine sömürmek için çıkan bir uygulamadan başka bir şey değil ehliyeti var ki o insan o aracı kullanabiliyor yüküda insanın belgesine göre mi taşıtcaksın ?

Yanıtlama zamanı:

Ben 2010 yılında sınavsız almıştım.Ne olur ne olmaz diye.Eşimin eski işinde ticari kullanıyorduk.Polisler birkaç kez sormuştu.Yani işimize yaramıştı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Fatih Mehmet USLU yazdı:

Harcı internet bankacılığından ödeyebiliyormuyuz. Ben de başvurdum ancak harc kaldı. 

olmuyor şubeden ödenmesi gerek.

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

olmuyor şubeden ödenmesi gerek.

hesap no vs varmı başvuru tamamdır paralarıda yatıralım ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı:

hesap no vs varmı başvuru tamamdır paralarıda yatıralım ?

hesap no yok vakıf bankası veya halk bankası şubelerinden tc no ile hemen çıkıyor ekranda.

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

• Yakup Ç. A., başlığı SRC2 SRC4 Belgeleri Alımı olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

bende cumartesi işlemi yapıp parasını pazartesi günü SRC 1 ve SRC 3 için vakıfbanka içerden yetirdım 2 şer tl de ayrıca işlem ücreti aldılar.ben emekliyim belki bir iş yaparsak ileride lazım olur diye aldım.bir laf var işine yaramasa da al koy bir tarafa belki gün gelir lazım olur

Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bu saat itibarı ile önce e devlet üzerinden kaydı oluşturdum. Sonra hanımın halk bankası hesabına girerek E devler ödemeleri başlığı altından ödemeyi gerçekleştirdim. Daha sonra kendi e devlet hesabıma girdiğimde işlemin tamam olduğunu gördüm.

Yarın çıktı almak kaldı sadece. Yani internet bankacılığı varsa şubeye felan gitmeye gerek yok arkadaşlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Turhan Onat yazdı:

bu saat itibarı ile önce e devlet üzerinden kaydı oluşturdum. Sonra hanımın halk bankası hesabına girerek E devler ödemeleri başlığı altından ödemeyi gerçekleştirdim. Daha sonra kendi e devlet hesabıma girdiğimde işlemin tamam olduğunu gördüm.

Yarın çıktı almak kaldı sadece. Yani internet bankacılığı varsa şubeye felan gitmeye gerek yok arkadaşlar.

vakıf bankasından ödemeye çalışmıştım dün ya ben bulamadım yada vakıf bankasının bu hizmeti yok.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Adem Kazıl yazdı:

vakıf bankasından ödemeye çalışmıştım dün ya ben bulamadım yada vakıf bankasının bu hizmeti yok.

Malesef ki henüz internet kanalında açılmamış bu hizmet, yapım aşamasındaymış ? 

Yanıtlama zamanı:

26.05.2003 ehliyet alış tarihi ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.