Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu ilk focusum olucak. Açıkcasi focuslar hakkında bilgi sahibi deilim. 70000 tlye kadar otomatik focus onerir misiniz?

Yanıtlama zamanı:

otomatik değil ama manuel öneririm ? özellikle 2. elde otomatik focus bana göre riskli. bildik tanıdıktansa ve mekatroniği ve beyni değiştiyse düşünülebilir. yakıt olarakta manuel bi tık daha iyi. tabi bu söylediklerim benzinli otomatik için geçerli dizele bişey diyemem. 

Yanıtlama zamanı:

DSG ne kadar riskli ise PS de o kadar riskli. İyi bir inceleme sonrası alınabilecek gayet zevkli kullanışı olan bir otomatik. Fakat sıradan expertizde bu riskli asla kaldıramassınız. İyi bir yetkili serviste işini bilen başteknisyen incelemesi öneririm.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sağolun yanıtlar için. Daha önce hep japon kullandım. Doğrusu japonlarda otomatik şanzumanda hiç sorun yaşamadım. Şanzan konusundan farklı olarak sizce mk3 lerde 1.6 benzinli mi yoksa 1.5 tdci mi tercih edilmeli. Benim yaptığım araştırmalarda 1.5 tdci biraz öne çıktı sanki. Sizce?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Japonlarda hic kilometre takıntım olmuyordu. Peki ford da da aynı şekilde midir? Dizel alacağımı dusunursek?

Yanıtlama zamanı:

Şimdiye kadar bu forumda bir sıkıntı duymadım. Benim araç daha 44000 de bir sıkıntı yok. Km si daha fazla olan arkadaşlar illaki yorum yaparlar. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Oğuzhan Eriklioğlu yazdı:

Japonlarda hic kilometre takıntım olmuyordu. Peki ford da da aynı şekilde midir? Dizel alacağımı dusunursek?

çift kavrama bir şanzıman hiç bir zaman tork konvertörlü kadar sağlam olmaz. ancak şans her zaman etken, şanzımanı ne marka bilmiyorum ama 80-90 bindeki sonatanın şanzıman dağıldı geçenlerde, tam olarak dağılmadı da bişeyi kırılmış r 2 4 e geçmiyordu. 2570tl tuttu.

Yanıtlama zamanı:

Kullanıcıyla da alakalı. Bende bundan önce 2004 asm yarı otomatik şanzıman fiesta vardı. 12 sene tek kuruş masraf çıkarmadı. Bu şanzıman için çok arıza çıkarıyor diyorlardı. Bildiğin aracı almakta fayda var. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ortalama 2015 icin falan verilecek fiyat nedir?. İnternettekileri biraz yüksek gordum de

Yanıtlama zamanı:

2015 benzinli Manuel 72-75 arası. Otomatik için 3-5 bin daha ekleyin.. Ama Manuel de kafa rahat olur.. Ve daha ekonomikdir.. 

Serkan erden tarafından düzenlendi
Eksik

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.