Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Printer Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Teoman S. yazdı:

Yav yaşlandın. Hala diş yaptırma derdindesin. Hem hadi naşş. Yazıcı konusu bura. Diş değil. Hadi topla tavuklarını....

Sen yazıcı falan alamazsın. Seneye konu kaldığı yerden devam eder. Aha buraya yazdım ??

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 6,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ofisde Epson L382 kullanıyoruz gayet memnunuz kartuşlar bitmek bilmiyor. --0 dakika sonra eklendi-- Yazıcı tarayıcı fotokopi 

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

https://www.epson.com.sg/For-Home/Printers/Ink-Tank/Ink-Tank-System-Printers/Epson-M200-Mono-All-in-One-Ink-Tank-Printer/p/C11CC83411     Ne para gömmüşüm la printer'a 

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Sen yazıcı falan alamazsın. Seneye konu kaldığı yerden devam eder. Aha buraya yazdım ??

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
44 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Eveeeet bütün forum ahalisi toplanın yılların eskitemediği o mükemmel espiriyi ilk yumurtacı yaptı alkııııııışşşş.....  Sen SS kuralını bilirmisin? Seve seve alacam hemide bu sene. Seçenekler azaldı. Ya yurt içinden 670 tlye L382 ya da yurtdışından 500 tlye xp-422 modeli arası karar verecem.

--0 dakika sonra eklendi--

Not: 3 sayfa oldu toplasan 5-6 yorum yazıcıyla alakalı ??????

--1 dakika sonra eklendi--

Hayır konuda kral-vezir-dil-parmak-yeni yıl... bunları

nası bağlantı kurdunuz valla tebrik ederim ??????

Teoman S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Teoman S. yazdı:

--0 dakika sonra eklendi--

Var var sende gel. Hangi parmak istersin? Orta - baş - serçe? ?

Duayen sensin. Hangisi dersen artık??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Duayen sensin. Hangisi dersen artık??

Bu yaştan sonra seni anca Combo keser......

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zaman geçtikçe tutar artıyor ? Şu an için çıtayı yükselttim ? Epson L3050 ya da Brother Dcp-T510W ihtimalleri oluştu. Hepsi Hongkonk'tan geldikten sonra kesinleşir. Tamire verdiğim eleman Ricoh diye bi marka önerdi kendisinde varmış. 750 TL, kendi dahili güç kaynağı bile var 2-3 saat idare ediyormuş. Ama kafa karışmaması için eledim ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Semih O. yazdı:

Vezir mezir karıştıran sensin. @Serdar yaman kardeşim ne güzel tavsiye verecekti, sen gene bana laf etmeye fırsat kolladın. Neyse...

Hahahahaaa ben gerekli bilgiyi @Teoman S. abime ayrıntıları ile aktardım ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yav arkedeş. Dur sayacam. 3 sayfada kaç tane amacına uygun yorum var ???

--1 dakika sonra eklendi--

Eveeeet. Sadece 8 -sekiz-. Yorum sadece  SEKİZ ???

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Teoman S. yazdı:

Zaman geçtikçe tutar artıyor ? Şu an için çıtayı yükselttim ? Epson L3050 ya da Brother Dcp-T510W ihtimalleri oluştu. Hepsi Hongkonk'tan geldikten sonra kesinleşir. Tamire verdiğim eleman Ricoh diye bi marka önerdi kendisinde varmış. 750 TL, kendi dahili güç kaynağı bile var 2-3 saat idare ediyormuş. Ama kafa karışmaması için eledim ?

ricoh'u duymuştum, yetkili servisleri filan da istanbul'da fena yaygınlıkta değildi sanki abi. 

düzgün servis veriyorlar mı hatırlamıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende ona baktım. Servis ağı yok denecek kadar az. Çoğu yerden satıştan kalkmış. Özellikli hatta epsondan -servistekinin demesi- 10 kata yakın iyiymiş. Bence satmak için uydurdu.  Dediğim gibi biraz şımartıp bu iki modelden birini alaam. Epson L3050 ya da Brother Dcp-T510W.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.