Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Printer Tavsiyesi

Featured Replies

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 6,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ofisde Epson L382 kullanıyoruz gayet memnunuz kartuşlar bitmek bilmiyor. --0 dakika sonra eklendi-- Yazıcı tarayıcı fotokopi 

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

https://www.epson.com.sg/For-Home/Printers/Ink-Tank/Ink-Tank-System-Printers/Epson-M200-Mono-All-in-One-Ink-Tank-Printer/p/C11CC83411     Ne para gömmüşüm la printer'a 

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Sen yazıcı falan alamazsın. Seneye konu kaldığı yerden devam eder. Aha buraya yazdım ??

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bize krala gerek yok vezir olsun yeter.

Yanıtlama zamanı:

Canon bu işin şahı bence. HP öğrenci için ideal. Fakat kartuş çabuk tükeniyor onda da. Bence printer mevzusunda çok abartılı farklar yok markalar arasında. Fiyatı uygun olan, özellikleri karşılayanı al geç.

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Semih O. yazdı:

Sen vezirini alırsın o zaman...

Şimdi ben anlamadım. Yazıcı ile vezirin ne alakası var. Tatlılara mı geçtik konu. Vezir parmağı mı arıyormuş Teomeeen. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
10 saat önce, Semih O. yazdı:

Sen vezirini alırsın o zaman...

Kral sensen vezir istemem.  

2 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Şimdi ben anlamadım. Yazıcı ile vezirin ne alakası var. Tatlılara mı geçtik konu. Vezir parmağı mı arıyormuş Teomeeen. 

Parmağı isteyene veririz. Ajetçiiiii

--0 dakika sonra eklendi--
9 saat önce, Süleyman Ünal yazdı:

Canon bu işin şahı bence. HP öğrenci için ideal. Fakat kartuş çabuk tükeniyor onda da. Bence printer mevzusunda çok abartılı farklar yok markalar arasında. Fiyatı uygun olan, özellikleri karşılayanı al geç.

Canonun işi bence kamera. Çok düşük kalitede mallar piyasaya sürüyor. Herkeste Canon var. A101 bile satıyor.... ??? Canon ve HP... Bence berbat....

--5 dakika sonra eklendi--

HP ye ise oldum olası uyuz oluyorum. Büyük ihtimal Pazartesi sonuçlanacak.

--15 dakika sonra eklendi--

Satmak isteyenler sonuca ulaşmayacak gibi. Sanırım alacağım model bu EPSON Expression Premium XP-442 çipli kartuşlarda çinden...

Teoman S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Teoman S. yazdı:

Herkeste Canon var. A101 bile satıyor.... ???

A101 Apple ürünleri de sattı ona bakarsan. Madem çok biliyon niye soruyon allalla ??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
17 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

A101 Apple ürünleri de sattı ona bakarsan. Madem çok biliyon niye soruyon allalla ??

Bende aldım kablo nolmuş ama olay Canon ve HP. Ula yumurtacı öncekileri okursan Canon ve HP haricinde aradığımı anlamadıysan sanada bi Vezir Parmağı ısmarlayım...

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Teoman S. yazdı:

Bende aldım kablo nolmuş ama olay Canon ve HP. Ula yumurtacı öncekileri okursan Canon ve HP haricinde aradığımı anlamadıysan sanada bi Vezir Parmağı ısmarlayım...

Xerox al o zaman. Dilber dudağı tercih ederim ?

Yanıtlama zamanı:

Ben tanklı epson aldım, her hafta çıktı alınmazsa bozuluyor filan yazıyordu, şimdilik maşallahı var, bir kere mürekkep doldurdum henüz, kaç sayfa aldım hatırlamıyorum da ciddi hızlı, çıktı maliyeti olarak çok ucuz, scanner'ını çok kullanmadım da ADF'i sanırsam 15-20 kullanımda 1 kez sıkıntı çıkarttı, ADF dediğim 5-10 sayfa koyduğunuzda tek tek kendi çekip tarayan zımbırtı.

Renkli istendiği için tanklı ve renklilere dair bitmeyen kartuş olayı vardı, şu an para/çokomel eğrisinde neredeler bilmiyorum da ben zamanında araştırdığımda öneriliyorlardu. Alınacak çıktı sayısı yüksek ise bakılabilir, değil ise garantisi en uzun olan, kartuşleri doldurulabilir olan bir şeylere bakılmalı ?

bundan önce xerox lazer printer vardı, askerde gece santrali iken okumalık saçma sayıda çıktı aldığımdan rahmetli oldu, ne orjinal ne dolum kartuşler kurtaramadı kendisini. Nereye koyduğumu bir bulayım onu da parçalar ıvır zıvırını kullanırım belki

Yanıtlama zamanı:
59 dakika önce, Teoman S. yazdı:

sanada bi Vezir Parmağı ısmarlayım...

Bildiğin yerler varsa götür bizi parmak yedir ????

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
38 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı:

Ben tanklı epson aldım, her hafta çıktı alınmazsa bozuluyor filan yazıyordu, şimdilik maşallahı var, bir kere mürekkep doldurdum henüz, kaç sayfa aldım hatırlamıyorum da ciddi hızlı, çıktı maliyeti olarak çok ucuz, scanner'ını çok kullanmadım da ADF'i sanırsam 15-20 kullanımda 1 kez sıkıntı çıkarttı, ADF dediğim 5-10 sayfa koyduğunuzda tek tek kendi çekip tarayan zımbırtı.

Renkli istendiği için tanklı ve renklilere dair bitmeyen kartuş olayı vardı, şu an para/çokomel eğrisinde neredeler bilmiyorum da ben zamanında araştırdığımda öneriliyorlardu. Alınacak çıktı sayısı yüksek ise bakılabilir, değil ise garantisi en uzun olan, kartuşleri doldurulabilir olan bir şeylere bakılmalı ?

bundan önce xerox lazer printer vardı, askerde gece santrali iken okumalık saçma sayıda çıktı aldığımdan rahmetli oldu, ne orjinal ne dolum kartuşler kurtaramadı kendisini. Nereye koyduğumu bir bulayım onu da parçalar ıvır zıvırını kullanırım belki

Bİ ara model numarasını yazarmısın.

56 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Xerox al o zaman. Dilber dudağı tercih ederim ?

Sen gel alt mı üst dudak mı istersin ?

23 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Bildiğin yerler varsa götür bizi parmak yedir ????

Var var sende gel. Hangi parmak istersin? Orta - baş - serçe? ?

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Bİ ara model numarasını yazarmısın.

Sen gel alt mı üst dudak mı istersin ?

Var var sende gel. Hangi parmak istersin? Orta - baş - serçe? ?

https://www.epson.com.sg/For-Home/Printers/Ink-Tank/Ink-Tank-System-Printers/Epson-M200-Mono-All-in-One-Ink-Tank-Printer/p/C11CC83411

image.png.62ed7062e67c9dccc8aa75d4c3de013a.png

Ne para gömmüşüm la printer'a :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Mertcan Çelik yazdı:

O paraya 4 tane diş yaptırdım ben. ??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

O paraya 4 tane diş yaptırdım ben. ??

Yav yaşlandın. Hala diş yaptırma derdindesin. Hem hadi naşş. Yazıcı konusu bura. Diş değil. Hadi topla tavuklarını....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.