Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 20187 yıl comment_489871 Sevgili Forum Üyeleri, 162.000 km'de 2012 model bir Focus Station Wagon aldım. Tramersiz/boyasız motorunda da problem yok ama aracın iç kısmıyla eski sahibi pek ilgilenmemiş. Eksperin çektiği fotoğraflardan bir kısmını mesaja ekliyorum. Ayrıca sürücü koltuğunda yırtık var, direksiyon soyuluyor, el freni üstündeki plastik erimiş (nasıl olduğunu anlamadım). Bunları düzeltecek bir ustaya ihtiyacım var. Kocaeli'nde olursa çok iyi olur, yoksa İstanbul'da bir yer/usta bilgisi paylaşmanızı rica edeceğim. Teşekkür ve sevgilerimle Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20187 yıl comment_489892 Plastik aksamlar için yapılabilecek çok bir şey yok gibi. İç detaylı temizlik yapılabilir. Onu da her yerde yaptırabilirsiniz. Direksiyon için iki öneride bulunabilirim. Direksiyonu yenisiyle değiştirmek ya da mevcut direksiyonu iyi bir döşemecide kaplatmak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20187 yıl comment_489901 soft kaplama diye bir araştırın istanbulda şubeleri olması lazım gençlik aşısının her türününü güvenle yaptırabilirisniz ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın